ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Домашно куче нахапа дете и мъж в Асеновград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 08.07.2011Коментари (36)5104
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив.
Домашно куче нахапа дете и мъж в Асеновград вчера. Инцидентът е станал около 17 часа на ул."Марин Дринов" срещу № 8. Осемгодишният Т.Ж. вървял по улицата, когато куче - кръстоска между породите "Чао-чао" и "Овчарско куче", собственост на Е.Х./40 г./ , се нахвърлило без причина върху него. Съборило детето на земята и започнало да го хапе по гърдите. Случайно минаващият по същата улица С.Д./ 72 г./ чул виковете за помощ и се опитал да помогне на момчето, при което и мъжът бил ухапан няколко пъти в областта на предмишниците на двете ръце. Въпреки това асеновградчанинът успял да удари кучето с намиращ се в близост скейтборд. Животното побягнало и било вързано от брата на собственика му в двора на къщата им.

Пострадалите са били откарани веднага в болница в Пловдив. Детето с ухапвания по дясното рамо и дясното бедро е оставено за лечение, а С.Д. след оказаната му медицинска помощ е бил изписан за домашно лечение. По първоначални данни кучето, което обикновено било вързано в двора, успяло да се откачи от веригата си и да излезе на улицата. Работата по случая продължават служители от РУП-Асеновград.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Съчувствие за пострадалите, за цял живот ще имат психическа травма! Който го е гонил куче знае за какво става дума...много неприятно!
+1
 
 
Общината в случая няма вина . Кучето се е отвързало от каишката и е налетяло на детенцето и човека - спасител . Красиво животно , но с лош стопанин ! Докато екипът е снимал и стопанинът е обяснявал колко е кротко кучето , то пак къса каишката и напада ТВ екипа ! ЕРОЛ (еди кой си ) ти си за солидна глоба !
+2
 
 
Сега е редно да се осъди и собственика и общината - единя щото не спазва наредбите за наморник на животното, а общината, защото не следи за спазването на същите наредби! Аман вече домашния любимец не е ей така просто да се хвалиш с него, иска си и гриви и внимание.
+2
 
 
Собственикът на кучето е за връзване! Нормално е куче което е вързано на верига по цял ден или цели години да прояви по един или друг начин вид агресия! Незнам защо хората си взимат животни които немогат да гледат! Аз имам и куче и дете които съжителстват прекрасно! Дано детето се оправи скоро от физическата и психологическа травма и дано кучето не бъде 'приспано' и намери добри стопани!
+4
 
 
Не че съм против животните,но когато имаш такова трябва да се грижиш за него.И солидни глоби на тези собственици или преспиване на кучето,защото никoй родител не би приел станалото със усмивка:::::((((( А един път нападнало ли е, пак ще напада. ДАНО НЕ СТАВАТ ТАКИВА НЕщА
0
 
 
такива като тоя само мучат животните:то не става само да му фургаш яадене и готово:(
+2
 
 
собственика трябва да понесе послецвята:(
0
 
 
Какви коментари само !!! За това България никога няма да стане истинска европейска държава !Съгласна сам с мнението на г-н Шатов за отговорността,която носят стопаните на животние.Но следващият коментар ме шокира,меко казано.На меме пък ми писна за всички неуредици в тази държава да обвиняват циганите,геиовете,евреите,турците,арабите и т.н.Уважаеми дами и господа с 6аолински наклонности,искам да ви припомня едно име ,което в Гермадия е голяма обида...-Хитлер...Тук графитите по стените гласят"НАЗИ-РАУС",г-н САВ ! и никoй не може да убие някого с шутове,да му изкърти зъбите и т.н..Добре че чужденците не могат да прочетат какви неща пишете.И се имате за цивилизовани хора . Кошмар...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: