ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Заснеха със скрита камера схемата за купуване на гласове за БСП, bTV отказва да го излъчи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:50 / 25.10.2011Коментари (124)13001
© zaPernik.com
Ромските махали отново ще бъдат купени с цел спечелване на изборите.
В Перник се купуват гласове за Росица Янакиева и Ивайло Калфин заснеха колегите ни от zapernik.com със скрита камера.

Диск със скандалният запис е бил предложен на 15 телевизии, като от bTV са отказали да го излъчат. 

Жоко-един от играчите в схемите за купуване на гласове бе заснет да обяснява схемата за купуване на гласове в Перник. На циганите се дават по 30 лв., за да гласуват за Росица Янакиева и Ивайло Калфин. Жоко държи списък с 43 имена, в които има и ЕГН-та на роми, готови да продадат гласа си на която партия ги купи. Според Жоко БСП купува гласове, "а на втори тур ще стане мазало." Самият той е продал лично гласа си, както своя, така и лично на жена си за 60 лв.

От централата на БСП отричат да купуват гласове. Предоставяме видео запис от скритата ни камера, в която сме замъглили помещението, в което е правен записа и имената на хората извън дилъра на гласове, които разговарят с него.

Това е мега скандал !

Обръщаме се към органите на реда и прокуратурата да си свършат работата ! Очевидно, че лошата практика с купуване на ромските гласове с цел спечелване на избори продължава и днес.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Депутатите казаха първото "да" за Европейската политехника в Перник 02-Юни-2010 Депутатите казаха първото "да" за Европейската политехника в Перник Депутатите от парламентарната комисия по образование днес в късния след обяд казаха решително "да" за Европейския политехнически университет в Перник. На днешното заседание на комисията проектът е одобрен и предстои внасянето му в зала. Това съобщи народната представителка Ирена Соколова, която е член на Комисията по образованието, науката и въпросите на децата, младежта и спорта в 41-то Народно събрание. Заедно с другите и двама колеги от ГЕРБ в Перник Петър Петров и Владислав Димитров, през последните дни тя положи сериозни усилия за преодоляване на всички съмнения, спрямо проекта.
0
 
 
12 милиона лева постъпиха по сметката на Община Перник Добавено: Петък, 18 Юли 2008г | гледана: 66 пъти. 12 милиона лева постъпиха по сметката на Община Перник, съобщи кметът Росица Янакиева. Това е първият транш от общо 18 млн. лева, които държавата трябва да изплати на общината. Средствата идват в общинския бюджет съгласно подписано споразумение между кмета Росица Янакиева, Министерство на финансите и Министерство на регионалното развитие и благоустройството, представляващи държавата. Документът стана факт по повод съдебното дело, което Община Перник водеше срещу държавата. Делото бе заведено за пропуснати ползи и нанесени вреди, заради това, че държавата е депонирала промишлени отпадъци върху общински терени. 12-те милиона лева ще бъдат използвани съгласно управленско решение от страна на общинската управа, каза Росица Янакиева. С парите ще се погасяват задълженията в размер на близо 11 милиона лева, които кметският екип наследи при встъпването си в длъжност. Остатъкът от средствата ще бъде похарчен съобразно заложените дейности в бюджета на общината. Янакиева обясни, че за усвояването на финансите не е нужно специално решение на Общинския съвет, тъй като те идват по перо "Приходи". Община Перник кандидатства пред Министерство на финансите и за разпределение на 11 млн. лева, които съгласно министерско постановление са определени за покриване нуждите на общините със структурен дефицит. Перник е единствената община в страната с толкова големи задължения. Затова местните претенции са за 8 млн. лева. Очаква се решение за размера на държавната подкрепа, която ще получи общината.
0
 
 
Перник в топ 5 на задлъжнелите общини 16.10.2011 21:32 Рейтинг: 0 0 Община Перник е сред топ 5 на задлъжнелите общини у нас. Това обяви вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков, след като инспектира как върви ремонтът на театъра в миньорския град. По думите му до седмица - две ще станат ясни окончателните финансови резултати на най-закъсалите общини у нас. Перник, Видин, Дупница, Смолян и Сливен са най-задлъжнелите общини у нас. Миньорският град е с дефицит от около 12 и половина милиона лева, обяви финансовият министър Симеон Дянков. С близо 500 хиляди лева е превишена сумата, която правителството отпусна за ремонта на театъра. От ведомството на Дянков обаче ще платят само парите, посочени в предварителния план. Остатъкът ще трябва да намери следващия общински съвет. До две седмици прокуратурата ще се заеме с нарушенията по закона за обществените поръчки в Перник. Същото, но още утре, очаква и кметът на Дупница Атанас Янев. След финансовата проверка там са съставени 18 административни акта на градоначалника, като всеки
+1
 
 
кандидати и все трябва да правите мръсотии ужас
+1
 
 
ако иска да утива да гласува излезте българите и докажете че можете без тях
-1
 
 
стига бе нахални политици за смях сте на европа бъдете българи , всияеки път когато има избори все циганите търсите
-3
 
 
Абе стига глупости в това видео единият говорител е Милен Миленов - заслушайте се да го чуете тоя мошенник къде го купиха от ГЕРБ да лъжеч,че са правили някакви канализации...това е ГЕРБ - братя Миленови и Димитър Колев
+1
 
 
ЦИГАНСКИТЕ махали купуват, ЦИГАНСКИТЕ, не ромските! "Ром" означава румънец! Наште мангасари не са румънци, а цигани.
0
 
 
Перничанино, първо се научи как се пише думата "окУпирам", после давай акъли на политическа тема. Комунистите добре докараха всички до пълно безпросветие, че да ви карат като овце по-лесно в кошарите, които те си искат. Помисли със собствената си глава.
-1
 
 
Съграждани, вземете се в ръце и не позволявайте ГЕРБ да окопира града ни! Аз не мисля,че една ИСТЕРИЧКА в лицето на ГЕРБ е достоен претендент за кметското място! Янакиева си тежи на мястото, дайте да я подкрепим и не вярвайте на никакви манипулации!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: