ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феро заговори за оставка: Чашата преля, разочарованието ми е огромно
Автор: Стойчо Генов 23:22 / 18.09.2020Коментари (20)9406
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов най-после пое вината върху себе си за слабата игра на отбора и загубата от Монтана с 1:3. Специалистът заговори за оставка и намекна, че вече е взел решение, въпреки че не пожела да го потвърди в прав текст.

Спасов каза, че няма да упреква играчите, но пък в същото време подхвърли, че и те трябва да си поемат отговорността за това, което правят на терена. Треньорът видимо бе афектиран, но пък по едно време каза, че ръководството на клуба трябва да прецени дали да има смяна на неговия пост.

Ето какво каза Спасов след края на злополучния двубой в Монтана:

Това беше най-слабият мач под мое ръководство. Напълно заслужена победа на Монтана, превъзхождаха ни във всички компоненти на играта. За мен начинът, по който играхме, беше безкрайно разочароващ. Не съм очаквал такова поведение.

Честно казано, нямам обяснение. Аз винаги търся причината в себе си. Аз нося цялата отговорност за представянето на отбора. След като отборът изглежда така, аз съм виновен. Не мисля да хвърлям упреци към никой. Ние си знаем проблемите – нуждаем се от селекция, която не може да се осъществи. Извинявам се на всички фенове. Но в крайна сметка и футболистите трябва да поемат тяхната отговорност за това, което правят по време на мачовете.

Не мога да повярвам, че ние може да изглеждаме по този начин. Не мога да си го обясня. Трябва да се съберем и да решим дали ще продължаваме по този начин.

Разбира се, аз съм човек, който има достойнство и виждане за футбола. След като отборът не може да реагира на моите идеи ... аз съм го правил много пъти. Ако хората, които управляват този клуб, преценят, че съм се изчерпал - няма проблем. Не ме е страх от тази работа. Знам кога нещо трябва да се прекъсне и мисля, че този момент е настъпил. Когато аз кажа нещо, си държа на думата. Най-нормалното нещо е да се даде шанс на някой друг да вдигне отбора.

Това, което виждам, не отговаря на моите амбиции и намерения, няма какво да говорим оттук нататък.

Притежаваме футболисти, които са разколебани. Идва един момент, в който човек е наясно със себе си. Днес чашата преля и разочарованието ми е много голямо.

Нещата, които ще кажа на момчетата, няма да помогнат. Коментарът по тази тема е излишен.

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"Ако хората, които управляват този клуб, преценят, че съм се изчерпал... ". По-лошото е, че няма хора, които да преценят, че управляват този клуб. Хората от управителният съвет в оставка преценят, че не управляват клуба. Хората от новия управителен съвет, които отказаха вписването му, също преценят, че не управляват клуба. Ако все пак се намери някой да приеме оставката на треньора и на щаба му, примерно прокуристът в оставка, отборът ще остане не само без ръковдство, а и школата без треньори, защото треньори от школата ще поемат временно мъжкия отбор, което вече сме го виждали с Белия и с Феро и разбиването на школата ще продължи. Всичко това обаче не се дължи на световната конспирация, а на наши си конспиратори от публиката, които са си повярвали, че могат да управляват клуба. Поддадоха се на мантрите на нашите зложелатели от сорта "Палийски е човек на Пеевски", "отборът се издържа с парите на ДПС", съмняват се в "готвачите". В резултат, както се казва в един коментар, последва "Палийски вън" и след това "няма пари". Не твърдя, че Палийски не е човек на Пеевски и че Пеевски или други ръководители или членове и симпатизанти на ДПС не дават пари за Ботев, това не го знам. По-добре би било да не влизат пари от обвързани лица с партии, особено пък с ДПС, но дори и да го правят, то това не е укоримо. А на нашите зложелатели, смятащи се за фенове на Локомотив, ще им кажа, че напразно протриват ръце, Ботев и от окръжните групи да започне отново, ще си остане гордостта и отборът на Пловдив! Това е съдба, може би несправедливо! Защо е така? Защото той е отборът на пловдивчани, създаден е като отборът на града, а не като квартален или ведомствен отбор. Почетната значка на града за Локомотив, гласувана от Общинския съвет на Пловдив, е дадена за конкретни успехи, за спечелените три купи за две години, но едва ли някой очаква, че нашият клуб ще има само успехи, а останалите пловдивски клубове само неуспехи! Същото е и в София, конкретни успехи на Локомотив Сф не могат да изземат популярността на Левски в София!
0
 
 
Феро, Феро, още след миналия мач писах ,че следващия във фурната си ти! Готвачите просто не играят и няма кой да ги постави на място. Но като видях с какъв състав излизаш срешу монтана....5 защитника,3 опорни,как искаш още селекция, при 7 нови....просто сам си заслужи съдбата!
-1
 
 
Феро остави ги и бягай докато е време ,че ще те заринат с помия.Ти си им поредната жертва.Жалко и за Тошо ,че ще го погубят.
0
 
 
Ферарио трябва да си понесе отговорността.Той остави "Молива"на работа и докара Лилчо обратно в "Ботев"!"Един наивник на средна възраст"...
-2
 
 
Ава хасть нидуклатин, ний 28 598 султръсъ, дъ бийм пъть ду Мунтанъ и убратну дъ ви пудкрепйъми, пък вий тъй дъ съ изложити и дъ нъ нъкаръти дъ путъним ф зимяръ ут срам. Ся кък дъ съ прибиреми пу силатъ, къту и кукошкити шъ ни съ смейът ва дътъевъ и бунакъ дътъевъ? Кък пък идин пъть ни успья дъ ги пудридиш правилну тийъ нашти звизди-примъдони ва ъхмак? То ни ставъ саму дъ прикупиръш схемътъ нъ гаднити буфири. Тряба и пудхудяшти играчи дъ имъш зъ нейъ. Пък ний имъми саму бустански чучила, дету и гаргити вечи нимогът дъ уплашът.
+1
 
 
Оставка разбира се. Даже закъсняла. Хайде ВЪН!
+1
 
 
Тотнъм, Мотнъм, но Ботев е вечен- това доказват комплексираните под мен! Сега Феро действително е виновен за този мач, защото ако правиш двойна смяна още в 35 мин. е ясно, че не си улучил състава!Схемата с трима централни е много актуална, но в момента е неприложима за Ботев- нямаме изпълнители - Генев и Бандата са сдухани отвсякъде, а Работов е прекалено млад и неопитен за тази роля!Феро вече няколко мача изпробва тази схема и тя му носеше неуспехи! Днес за пореден път се видя, че тази схема е неподходяща за изпълнителите с които разполагаме! Но пък и отставката му не виждам да реши проблемите ни!
+1
 
 
Вас какво ви бърка гей бандюги. Гледайте си катуна.
-1
 
 
Храсталак недей така бе, срещу нас кръв пикахте даже си повярвахте че сте нещо повече от стрямски катун
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: