ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо за първи път този сезон вкара 3 гола в един мач
Автор: Стойчо Генов 19:40 / 20.09.2020Коментари (17)6971
© ПФК Локо Пд
Локомотив (Пловдив) победи Етър с 3:1 в мач от 6-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Димитър Илиев (25), Диниш Алмейда (45) и Георги Минчев (86) бяха точни за пловдивчани, а Преслав Боруков (35) вкара за домакините.

Двата тима завършиха в намален състав, след като Валентино Пулиезе и Антон Огнянов получиха по два жълти картона. От тима на Етър отсъстваха петима играчи заради коронавирус, но въпреки това всичките 11, които започнаха титуляри, бяха в групата на тима за предишния мач срещу Левски на "Герена".

За първи път през настоящия сезон "смърфовете" вкараха 3 гола в един мач. По този начин възпитаниците на Бруно Акрапович вече са с актив от 12 точки и изскочиха на трето място във временното класиране..

Локо можеше да открие резултата още при първото си създадено положение в мача. В 19-ата минута Димитър Илиев пусна перфектен пас към Георги Минчев. Нападателят остана сам срещу вратаря и шутира покрай него, но топката срещна гредата, а при добавката Николаев не успя да я засече в мрежата.

В 25-ата минута черно-белите поведоха в резултата. Николай Николаев изведе Умарбаев по десния фланг, а той центрира в наказателното поле. Так Димитър Илиев засече с глава, но вратарят Анатоли Господинов изби. Капитанът на Локо обаче първи стигна до топката и едва не скъса мрежата при добавката - 0:1.

В 32-ата минута Момчил Цветанов проби отляво и центрирла към Димитър Илиев, който копна топката с десния крак, но неточно.

Три минути по-късно Етър се върна в мача. Стелиян Добрев се разходи покрай Милош Петрович и Масоеро, изведе Боруков сам срещу Мартин Луков и нападателят не сбърка за 1:1.

Секунди преди края на първото полувреме Локо отново излезе напред в резултата. Умарбаев центрира от корнер в пеналта, където Диниш Алмейда се извиси и засече с глава за 1:2.

В 70-ата минута Бирсент Карагарен проби отдясно и почти от аутлинията подаде към Георги Минчев. Нападателят бе на границата на малкото наказателно поле и шутира силно с десния крак, но твърди неточно в аут.

Четвърт час преди края Антон Огнянов оспори отсъждане на съдията, след като извърши фаул срещу Бирсент Карагарен и получи втори жълт картон. Малко след това Валентино Пулиезе също си изкара по елементарен начин втори жълт картон и на терена останаха 20 футболисти.

В 86-ата минута Георги Минчев вкара за 1:3 след отлична асистенция на Лукас Салинас.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Диниш Алмейда, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев (46- Лукас Салинас), Петър Витанов, Кристиан Илич (61- Валентино Пулиезе), Момчил Цветанов, Николай Николаев (46- Бирсент Карагарен), Димитър Илиев (89- Кенан Муслимович), Георги Минчев (89- Анте Аралица).

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Май друго е без Аралица,само късмета ги спаси от шестица.Влезе Аралица и батака пълен дори и картон си изкара.А и Муслимович е по добър,но не му дават шанс на момчето.Дано му дойде на Бруно акъла за този пост.
+1
 
 
Този Валентино Полинезе незнам от къде е дошъл,но за малко не ни провали. Въртеше се като муха без глава и си изкара на бързо 2 жълти картона като резерва . Честито на отбора за играта!
+2
 
 
ДРУГАТА СЕДМИЦА ДА НАПЪЛНИМ СТАДИОНА ЗА МАЧА С ЦСКА!МОМЧЕТАТА ГО ЗАСЛУЖАВАТ!ВСИЧКИ ТАМ!
+1
 
 
Само едно се чудя..... жълтия курваляк бере гъби в гората или е предал Богу Дух.
Сподели какво ново....
на 20.09.2020 г.
+4
 
 
Липсва ни Мах- Мах . какво ли му се е случило на това момче ? Дано е жив , че без него в темите на Локомотив е скучно .
0
 
 
Бяхме изморени, но показахме огромна класа! Изключително важна победа днес! Честито на пловдивчани!
+4
 
 
Байонзи много го боли, още от петата, няма да го коментирам той страда момчето. Ние миналото първенство с 8 болни от вируса играем с резервите срещу цска и не ревем. Сега за мача. Мого сме добри голям отбор, но аз съм честен тази година трудно ще се преборим за тройката. Лудогорец Цска и Берое с тези негри и трите отбора са страшно мошни и добри. Все пак ще се опитаме да се намесим за медалите, защото и ние сме много добри, но ще е по трудно от миналата година.
на 20.09.2020 г.
+6
 
 
Честита победа и наздраве!Отбора ни е много балансиран,играе със самочуствие и класа.Тактически грамотни и добри единици,браво на Бруно legend,отново рецитал със смените.Само Локо и само напред и нагоре!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 20.09.2020 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: