ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Любомир неволно натиснал спусъка, не искал да убива Красимира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 00:02 / 21.09.2020Коментари (13)11322
©
Любомир Петров, бащата на двете невръстни деца на Красимира Куковска от Бегово, остава в ареста. Това реши Районен съд Пловдив. Любомир Петров беше докаран в съда с белезници. Там дойдоха баща му и брат му. По искане на адвоката на обвиняемия заседанието беше закрито за медии заради данни за линия живот на 21-годишната Красимира и на доскорошния й любим Любомир.

В съда стана ясно, че 20-годишният мъж е с основно образование. Преди десетина дни черна вест дойде от пловдивското село. В дома си в Бегово мъртва беше намерена Красимира - арендаторка на над 2000 декара земя и майка на две деца - едното на 2 месеца, другото на 2 години. Сигналът за зловещата находка подал Любомир, с когото Красимира се разделила преди седмица и когото изгонила от дома си.

Той казал на разпита в полицията, че е намерил майката на децата си мъртва. Констатирали при огледа, че Красимира се е застреляла в сърцето с въздушна пушка. Първоначално беше съобщено, че се е самоубила, още повече, че големият пръст на единия крак на момичето бил син. Това в повечето случаи при подобни самоубийства означава, че е натиснала спусъка с пръста на крака.

Приятелите и близките на младата жена обаче не повярваха във версията, че тя сама е сложила край на живота си. Не е била в депресия, дни преди това е била на море, после се е срещала с роднини, с които е споделила планове за разширяване на бизнеса си. Била е много амбицирана да увеличи и доразвие наследството, което родителите й оставили, преди да починат. Имала работници на полето, отглеждала над 2000 декара рози, слънчоглед и другите насаждения.

Любомир обаче ходел и само викал по работниците. После се прибирал и лягал да спи. Не искал да работи, харчел безумни пари за супер скъпи коли, часовници и сума ти излишни неща. Красимира споделяла с леля си, че е притеснена, че той ще пропилее всичко, оставено от баща й и ще изпаднат в мизерия. Бащата и всички близки и приятели не одобрявали връзката, казвали, че той  е с нея за пари. Когато Красимира го изгонила, майката на Любомир я заплашила че ще я унищожи, ако не прибере сина й обратно.

Момичето споделило с леля си, че най-после се е отърсило от заблудата и е готово да започне сама да се оправя в живота в името на децата си. Дни след трагедията шефът на местната полиция в Хисаря Пламен Арабски и колегите му отново привикали на разпит Любомир. Там той направил самопризнания, че е убил без да иска Красимира. Двамата се скарали, той я заплашил, че ще я гръмне. Тя взела пушката и я насочила към гърдите си. Сборичкали се, Любомир неволно натиснал спусъка. Не искал да я убива.

Прокуратурата му повдигна обвинение за убийство, извършено неумишлено. Всички роднини на Красимира обаче са убедени, че зверството е планирано и умишлено. Те питат, ако е било неволно, защо Любомир е крил седмица от полицията за извършеното, защо е бил син пръстът на крака на момчето, според тях означава, че той е притискал пръста към спусъка, за да посинее и да прикрие следите си. Трагедията буди много въпроси и догадки, които всички очакват да бъдат разплетени. Най-вече заради сирачетата, които един дн ще искат да знаят защо с останали без майка, казват пред "Блиц" опечалените.



Още по темата: общо новини по темата: 29
07.03.2024 »
27.09.2023 »
11.09.2023 »
30.01.2023 »
13.10.2022 »
14.07.2022 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хаххаха как във коментарите се направиха екпертизите как се реши случая евала на всички вие сте много повече от експерти.. Без дори да знаем какво се е случило решиха че момчето е убило момичето ако бяхте толкова компетентни що не учихте за експерти а седите по умрелите си телефони и дрънкате празни приказки има си закони който ще кажат какво се е случило (не защитавам никой) виновния ттябва да си носи последствията
0
 
 
Неволно спусък не се натиска, пълни глупости пишете... еее стига с тия глупости ние хората не сме динозаври
0
 
 
След убийството децата наследяват всичко от майката, а познайте кой ще разполага с наследството до навършване на 18 годишна възраст на децата? Алчен недоносен мерзавец, маминка- същата вещица. Защо ли това убийство ми напомня на убийствата на децата ми? Неискал да я убива, много филми мързеливия пръч е изгледал, но то и тези работи се вършат с п лежа на втория етаж! Бас държа сега, че маминка ще наеме най-добрите адвокати да отървава безценното й изрудче!
0
 
 
Всичко идва от алчните му майка и баща,за пари и детето си в убиец превърнаха,а сега и децата и са при тях .Те са най-виновни и тях трябва да ги подведат под отговорност мърши алчни
0
 
 
IНещастник лакум!!!Уби майката на децата си за пари и власт!!!Дано те убият теб и децата да не са при майка ти!!!Защото гнусната ти майка те е изсрала не те е раждала ...Тя която е заплашвала момичето нека разбере какво е създала !!!!Убиец на вничетата и и жена си
0
 
 
Двата пъти ли е неволно...смотаняк..за това,че е решила да те остави и си усетил,че няма да имаш кинти и си решил да наследиш всичко...боклук долен..за пари и майка си ще продадеш ...ама деца имаш и все някой ще им каже истината и те ще са ти съдниците...ма като виждам какъв си ти съвест нямаш
0
 
 
Е,щом е,,без да иска'',да го пускат поживо,поздраво и...б*си си...
0
 
 
Е,щом е,,без да иска'',да го пускат поживо,поздраво и...б*си си...
+1
 
 
Тоя боклук сега оставя две дечица сирачета. Дано му пръснат г*за в кауша.
+1
 
 
НЯМА НЕВОЛНО ИЛИ ГО НАТИСКАШ ИЛИ НЕ СРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ НЯМА ШЕМЕТ НЕДОУМЯЛ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: