ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От ПФК Ботев обявиха кой е взел решението за освобождаването на Балтанов и Бандаловски
Автор: Стойчо Генов 13:42 / 22.09.2020Коментари (21)10221
© Plovdiv24.bg
По предложение на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и след одобрение от страна на Асен Караславов - прокурист на Ботев (Пловдив) и Радослав Кошински - председател на Сдружение ПФК Ботев, от "жълто-черния" клуб бяха освободени футболистите Лъчезар Балтанов и Иван Бандаловски.

Това заявиха днес официално от ПФК Ботев. За освобождаването на двамата опитни футболисти Plovdiv24.bg информира вчера своите читатели.

Трудовите договори на двамата футболисти бяха прекратени по взаимно съгласие. Решението за освобождаването на двамата опитни играчи бе сведено пред отбора в минутите преди първата тренировка за седмицата в понеделник.

Лъчезар Балтанов, който носеше капитанската лента на "канарчетата" през последните сезони, изигра 195 мача с екипа на пловдивчани, в които реализира 35 гола. Балтанов е носител и на две отличия с Ботев - Купата на България и Суперкупата на България.

Иван Бандаловски бе привлечен в Ботев през зимата на 2020 година. Защитникът изигра 21 мача за "жълто-черния" тим.

ПФК Ботев Пловдив благодари на Лъчезар Балтанов за професионализма и отношението към отбора през годините и му пожелава много успехи в бъдещите професионални начинания.

От "жълто-черния" клуб благодарят и на Иван Бандаловски и му пожелават успехи в бъдещите му изяви на футболния терен.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Бандаловски нямаше смисъл изобщо да го взимат. Всеки един получен гол бе след негова грешка когато беше на терена. Вутов в последната година хич го няма и нямаше смисъл да остава. Но, Лъчо!?!?!? Верно е, че няма сили за 90 мин., но едни 20-30 минути можеше да изкара на добро ниво. Проблема беше, че си искаше парите по договора и е старо куче. И все пак не биваше да напуска през задния вход на базата...
0
 
 
Позор за вас, ръководители на Ботев! Привлекохме добри футболисти, изградихме балансиран отбор, това не е възможно да е станало без съгласието на Самуилов. Бях сигурен, че кризата ще се преодолее, че не е възможно да са толкова непримирими двата лагера, които се противопоставят по между си, та да са готови да пожертват Ботев. В Левски имат четири фракции, които също не се долюбват, но нито една от тях не би тръгнали да унищожава клуба!!!
0
 
 
Кошински е една свиня. Долу ръцете от Лъчо, виж бандата е даже късно. Кой# докара Бандаловски в Ботев???!!!
+1
 
 
Така ли ще се разделим с Балтанов, ве, ръководство ли сте, какви сте? Вашите решения са на аматьорско ниво. Проблемът сте вие, не Балтанов. Сега освен, че трябва да търсите пари, ще трябва и да играете, че то вече няма кой. Всяка кгодина едно и също..., сега следва да освобождаме и чужденците с големите заплати хахаха, нищо че са изиграли 5-6 мача. Друг е въпросът, че последните мачове повечето играчи умишлено не играят, няма кой да ги сложи на място...., ама да ги изгоним, че по-лесно така и за друго не се сещаме...
-2
 
 
Селяни и благодарност.Дядовците им партизани и ятаци окрадоха държавата.....преди това българин уби Бутвфъ та едно отборче няма да заличат.
+2
 
 
Вас какво ви бърка? Вие по ще го запомните, защото ви "освети" таблото. Е ще имате спомен от него "Балтаново табло". Камбуров ви беше лИгенда и какво изгонихте го като мръсно коте.
+1
 
 
Нека ги оставим да се справят.Не е коректно да ги плюем в този момент.
-1
 
 
Какво ни занимавате с тия селяни? Бруно пак е избран за треньор на месеца, а Локомотив е гордостта на Пловдив? Това интересува хората.
-1
 
 
А мотиви за позорното иЗгонване на капитанчето с мегафона, което обяви Локомотив за Господар на Пловдив???? Балтанов, отнесоха с теб като с улично псе, това е ботевизмът- позор! Не случайно легендата Дерменджиев каза, че за 3 месеца в Локомотив е получил повече любов и уважение, отколкото за 30 години в ботевЪ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: