ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бандаловски: В Ботев е един ужасен хаос, интригите и лъжите са всекидневие
Автор: Стойчо Генов 11:18 / 23.09.2020Коментари (31)9749
© Plovdiv24.bg
Освободеният от Ботев (Пд) защитник Иван Бандаловски направи коментар в личния си профил в Инстаграм за 8-месечния си престой в клуба и за причините, които са довели до раздялата му с жълто-черните.

Ето какво написа защитникът по повод раздялата си с Ботев:

След 8 месеца в един от най-големите клубове в България е време да си кажем довиждане. Видях доста работи за това време, в което бях в голям отбор, като Ботев. За съжаление, въпреки, че тренирам футбол от 7-годишен и играя професионално вече 17 години, след тръгването на собственика от отбора, който беше изгонен от хора, които нямат представа как се управлява клуб и са напълно некомпетентни, нямат финансовата възможност дори да се доближат до това.

Станах свидетел на неща, които не отговарят на професионален клуб и са абсурдни като цяло за футбола. Без президент, спонсор, директор, треньор, борд в клуба е един ужасен хаос и интригите и лъжите са всекидневие, в което мислиш за всичко друго, но не и за футбол и накрая никой не поема отговорност и си трият ръцете с най-малките виновници за всичко това - футболистите.

Жалко за големия клуб Ботев и по-голяма част от феновете, които наистина обичат отбора и страдат, но клубът е доведен до едно ужасно състояние. Благодаря на всички мои братя съотборници и истинските ботевисти в клуба, както и на истинските фенове - завинаги сте в сърцето ми! Успех на Ботев и истинските фенове!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Спомняте ли си, че бяха предложили стадиона да се построи чрез публично частно партньорство между държавата и собственика на клуба? Тогава скочиха може би същите фенове, че Самуилов било възможно да заграби собствеността на целия стадион, както Гегргов заграбил собствеността на панаира. Тогава пак искаха да ни помогнат, но ти ако не искаш, никой не може да ти помогне!
-1
 
 
Елате да видите Христола на Лаута, кво прай- окраде и ошушка дивите селянки от афд-то, пие си кафето на Лаута и си харче окраденто от селянките на Лаута ! Голямо густо !
-2
 
 
Каза ли ви го в очите мангали....ха-ха-ха
на 23.09.2020 г.
+2
 
 
Че чакай бе Иване. Ти казваш в клуба няма няма собственик,президент,ръководство треньори а са останали само хора които не мислят за футбол и интригантстват. ХА сега кажи кои са тези хора след като освен молива,касиерката,продавачката в магазина,домакина и вие футболистите сте останали там а същевременно е пълно с интриганти. Иначи си прав де а от днес сме с един по малко. Молива и треньорското ръководство също да изчезват защото не работят за предотвратяване на това а напротив подхранват го. Имаме добри футболисти и сме един от най-резултатните отбори в първенството така,че няма страшно и бе интриганти можем!
-3
 
 
Не мога да разбера защо не сте съгласни с Бандата- нали искахте истината- ето той ви я казва- пълен хаос, никавки тренировки, никакъв респект към Феро, затова са в това състояние физическо, а освен това никави тактически занимания- ето това казва Бандата! Освен това влиза там някакъв с бизнес с 3 служители и иска да управлява клуба- ето това е пълен хаос!
-4
 
 
Храста беше разкрит още от Желково време,само че тогава плюхте по Желко.
-3
 
 
Най-после го казаха. Аз му вярвам. Винаги, когато "БОТЕВ" тръгне нагоре, се появяват хора да пречат и рушат.
-1
 
 
Селянките сами се затриха с вечните си претенции.За миг се помислиха за Реал Мадрид.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: