ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка скочи на протестиращите: Стига вече! Навън сме от сутринта и не можем да се приберем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:46 / 25.09.2020Коментари (128)26025
©
Пловдивчаните, които се опитват да стигнат до домовете си в четвъртък вечер, често се оказват в капан заради блокираните от протестиращи основни пътни артерии в центъра на града под тепетата, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Нервите на две жени не издържаха по време на последния протест, който блокира част от булевард "Цар Борис III Обединител“ и кръстовището на Сточна гара. Пловдивчанките не знаеха за провеждането на шествието и с тъга осъзнаха, че ги очаква твърде дълго чакане на и без това нередовния по това време градски транспорт.

"Пречат на движението, какво е това нещо? Стига са тормозили хората, като непрекъснато ходят по платното! Чакаме рейса и сега трябва да стоим още да чакаме! Стига вече! Навън сме от сутринта и сега не можем да се приберем – трябва да стоим и да чакаме“, казаха гражданките пред репортер на Plovdiv24.bg, докато протестиращите преминаваха покрай тях скандирайки "мутри вън“. 

За щастие на двете гражданки, на булеварда имаше твърде малко протестиращи и полицията бързо отпуши трафика до кръстовището с улица "Цанко Дюстабанов". Малко по-късно един от активистите дори легна на пътното платно на кръстовището на Сточна гара, за да не позволи на автобус от градската мрежа да премине.

"Не е редно 50 или 100 души да блокират основни пътни артерии, по който минават хиляди с коли или градски транспорт. Не разбирам как може общината и полицията да го допускат. Всеки има право да изрази гражданската си позиция – нека си протестират по пешеходните зони и по площадите“, коментира друг пловдивчанин пред репортера ни.

Подобно беше мнението и на млада жена, която се оказа блокирана с автомобила си на улица "Патриарх Евтимий“ - на метри от кръстовището с бул. "Цар Борис III Обединител“, който отново беше блокиран на предишния протест. Жената прекара близо 15 минути в нервни преговори с полицаите, за да я пуснат в насрещното до Тунела, но без успех и трябваше да чака доста.



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Както каза главния секретар на МВР, има 25 пътя да се мине да използва алтернативен! "С вашите камъни по-вашата глава"!
0
 
 
Полицията и прокуратурата прекалява с толерантноста към тези дебили! Ако ние ДРУГИТЕ влезнем във саморазправа с тях ( а това неминуемо ще стане ) дали и към нас ще са толерантни?
0
 
 
Много правилно.Те са все едни и същи....Правете каквото искате не пречете ма другите да си вършат работа.
0
 
 
Тея дето нямат работа и ги мързи, пречат на всички онези, които имат работа. Взели са си дневната надница и дай да блокираме всичко. Няма обща идея, народе не е единен и не виждам правителство да иска да си подаде оставката. Така че припознайте площадите и нека булевардите работят Всеки има право на мнение, но когато го изразяваш 3 месеца и то явно не е прието и няма да бъде прието масово, тогава може би тези, които ръководят протестите се ръководят от другиго. Всички искаме промяна, но тя няма да дойде под тази форма, под която желаете, нито пък това ще стане като настроите част от обществото срещу вас. Отстояването на права е задължително, но също така е и важна толерантността към останалите граждани, всичко останало е просто пародия.
0
 
 
А бе мързеливци ходете да работите като нормални хора...какви оставки какви 5 лв шепа лентяй затварят възлови кръстовища...арести и това е
0
 
 
Полицията трябв да си влезе в задълженията.Тези протестиращи нямат разрешение да протестират на възлови артерии.Като искат да ходят на гребната база и там да.си протестират.
0
 
 
Щото полицията няма да ги понатупа.По-добре да дойде френската полиция.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: