ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Президентът: Ще продължа да подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:57 / 26.09.2020Коментари (20)7817
© Plovdiv24.bg
Гузната съвест ражда параноя, а министър-председателят превръща 7 млн. българи в заложници на своята параноя. Това заяви президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос за коментарите на Бойко Борисов по повод изтеклите снимки от дома му. Делириумът на министър-председателя буди все по-голяма тревога, допълни държавният глава и уточни, че изказванията на премиера вече не може и да се коментират.

България е на много задно място по свобода на медиите в световните класации, нека не даваме поводи да падаме още по-ниско, каза Румен Радев в отговор на въпрос за петицията на журналисти, в която те настояват за достъп до кулоарите в парламента и до депутатите. Държавният глава заяви подкрепа за подписката и посочи, че дейността на народните представители е посветена на хората, така че гражданите трябва да знаят точно какво вършат депутатите.

Отдавна съм заявил, че подкрепям всяка организация, партия, движение, чийто приоритет е българският народ, а не тясно партийният интерес, и ще продължавам да го правя, заяви президентът в отговор на въпрос дали ще създаде свой политически проект. Румен Радев заяви, че все повече граждани и организации припознават президента като важен фактор за реалната промяна в страната и изразяват подкрепа на позициите му.

По повод избора на председател на БСП държавният глава посочи, че убедителната изборна победа на Корнелия Нинова е потвърдила нейната последователност и непримиримост да работи така, че партията да се гради като силна опозиция. "Казвам го не като някакво пристрастие към една или друга партия, а защото е важно за България. Без силна, обединена и конструктивна опозиция всяка демокрация залинява“, посочи Румен Радев.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Човекът е предложен на БСП от руския генерал Решетников.Възложено му е да докара по всякакъв начин комунистите на власт,нещо ,което той прави през цялото време.Той е президент на БСП,не на България и изпълнява партийни поръчки.
0
 
 
Нов бардак със стари ку.. Не става но Боко драпа за още и тулупите и мисирките го подкрепят.Трупа си той пачките а вие плачете ,че хората искат Оставка.Ще ви се изплюе в лицето и ще ви каже браво мишки .
+1
 
 
Трудно ми е да проумея, това ли е багажът на съветниците на президента. Всички негови изказвания си приличат като близнаци - "Не съм го казвал, но ще го повторя". Едва ли това са речи на един ерудиран генерал за какъвто ни го представят. За какво говори това? Говори за зависимости за които обезателно ще разберем по късно. Интересна обаче е съдбата на явно компрометираните личности от екипа на Радев, които освен всичко са и разследвани от прокуратурата за тежки престъпления. Единият в грозен чат с бизнесмена Пламен Бобоков, уреждайки посланици. От държавното обвинение обявиха, че става дума за търговия с влияние. Другият е с обвинение от военна прокуратура за изнасяне на класифицирана информация. Това обаче не пречи на Румен Радев да ги защитава със зъби и нокти, дори погазвайки най-грозно Конституцията. Да не говорим за стратегическия съвет, което пак говори за тежките му зависимости по пътя към политическите му амбиции. За всичко това предстои да разберем. Както виждате нищо скрито покрито не остава в нашата страна, но може да бъде малко късно за корекция. Това ще реши народът.
0
 
 
Сори, никой не може да подкрепи партия, която не съществува. Всички лъжат преди избори и после - старата песен на нов глас. Нов бардак със стари ку . ви не се прави.
+1
 
 
беше се скрил като мишок по време на извънредното положение.. много смелост нещо доби..
+1
 
 
ДА РАДЕВ ВИШ МАЯ КАКЪВ ПРИОРИТЕТ ИМА -ОТРОВНОТО ТРИОА - ХРИСТО ИВАНОВ - КРАСОТА
+2
 
 
За кой народ говори? Да не си е взел някой назаем, пък аз да съм пропуснала? Може да е размахвал юмрук и другаде, знам ли! Питам само🤔рџ?Ѓ
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 26.09.2020 г.
+2
 
 
4 години едно и също слушам. Няма си друга работа човека.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: