ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Криско направи най-мазния чалга дует с Галена, Цитиридис неузнаваем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:53 / 31.10.2020Коментари (14)71941
Защо Цитиридис се появи снощи с розова коса? Криско спази обещанието си и направи мазен чалга дует с Галена, след като миналата седмица Николаос му отправи предизвикателство.

"Тъй като имахме много малко време да измислим всичко, започнахме оттам, че все пак предизвикателството идва от грък. Сега може и в Гърция да пробие този кючек. На Кавала може да стане химн", каза Криско.

"Това си е една машина на времето. Като цяло и клиповете се правеха по този начин. Ние изглеждахме по такъв начин", коментира Галена в предаването.

Точно преди една седмица водещият отбеляза, че вече на нищо не би се изненадал от Криско и че очаква да направи дует дори с Андреа Бочели. Оставало му и да направи ретро чалга песен, кючек, но Цитиридис тогава се усъмни, че би му стискало.

Тези думи предизвикаха Криско и той обеща, че в срок от една седмица с Галена ще направят "най-бруталния кючек". И не само ще създадат песента, а и ще успеят в срок от една седмица да заснемат клип и да дойдат в студиото, за да го представят. Николаос се обзаложи, че, ако това се случи, ще бъде в Шоуто с розова коса и цветните дрехи, които носи Криско в клипа към дуета му с Галена – "Красиви лъжи". Точно това се случи снощи в предаването.



Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много добро припомняне, на старото време, с тогавашната визия, песни и музика, когато всички се веселихме на екс от сърце и душа, беше всичко естествено и истинско на живо. Поздравления и на тримата, за доброто попадение слушах я и с ушите, с очите и сърцето си, смях се със сълзи и  гледах клипа със такова желание и кеф, това е зашеметяващо парче, не мазно и брутално, това е нещото, което вече ми се иска да я си я сложа, с нея да ми звъни семейството ми. Тази песен и този клип, ще бъде  хита и легенда,за България, новия кючек на поп фолка , след песента камъните падат. И съм сигурна, че ще я пеят и на други езици по света, много певци, ще я харесат и ще искат музиката и. Браво на Криско, Галена и на предизвикателство на Николаос Цитиридис. Най доброто шоу за 21век, ето това е шоу, което народа имаше нужда и чакаше да види някой ден , нещо ново, различно, провокиращо, скрита камера, нетипично, шеметно, спукващо от смях зрителя и пълно с изненадващи игри, забавни срещи с народа, по домовете  улиците, интервюта смесени , новини закачки, на живо включвания по скайп, много различни предавания в едно прави. Такова нещо не се е правило до сега в историята на телевизията, много млад кадър и много добър като актьор и комик. Пълен с много идеи, с много положителна емоция и енергия, ме зарежа от предаването си, работи шоуто си. с пълна пара и от сърце. Всички, които го плюят му изписват веждите а не му изкарват очите, по добре на хората в устата, от колкото в краката. Да не ти пука, за мнението на хората, които не ти харесват шоуто и тебе, завист, че ти можеш, нещо повече и по - добре от тях. Ти си уникат, като тебе втори няма, както и при всеки водещ на предавания и шоута втори няма.
0
 
 
Криско какво демонстрира?! Това, че вече е толкова голЕм, че може да си позволи всякакви завои в стиловете и че дали ще го слушат, не зависи от това дали го харесват или не, а от това дали си е платил да го пускат по дискутеките и всякакви там информационни канали( както се е набутал и в предаването на Цитиридис и наглее) Сори, Криско, не съм толкова гъвкава като тебе, все още съм старомодна и си толерирам качеството. Бийте се в гърдите с Галенчето, че сте направили "песен" и 'клип" за отрицателно време, когато сте направили нещо качествено, стойностно, иновативно, ама за това нещо си.....по-добре си замълчете! Това поредният толеранс на простотията в България ли е или да?!
0
 
 
Тя ,тази музика ,да кажем че не е за интелигенцията.Както се изразяват доста (интелигентни) хора. Ве я идете на м@йnat@ си. На Критици ли се пишете.
на 31.10.2020 г.
0
 
 
Сега вече ще трябва да си мия очите с белина - мисля , че нещо по отвратително на тзои свят не може да се измисли....
+1
 
 
ПРОСТОТИЯТА Е ГОЛЯМА.БОКЛУЦИ С ТЪПИ КЛИПОВЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: