ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо едва спаси кожата след продължения и 7 гола в Нова Загора
Автор: Стойчо Генов 15:57 / 03.11.2020Коментари (9)7106
© ПФК Локо Пд
Локомотив (Пловдив) се измъчи 120 минути, но все пак продължи победния си ход в турнира за Купата на България. Тимът на черно-белите, който вече 3 години и една седмица няма поражение в надпреварата, се класира за осминафиналите и чака следващия си съперник. Това обаче стана изключително трудно, след като пловдивчани се наложиха над третодивизионния Загорец с 4:3 след продължения (2:2 в редовното време).

Димитър Илиев (23-дузпа), Парвиз Умарбаев (99) и Кенан Муслимович (111) бяха точни за черно-белите на стадиона в Нова Загора, а Явор Иванов (30) си отбеляза автогол. За домакините с хеттрик се отчете Пламен Иванов (20, 87, 114-дузпа).

Загорец изненадващо откри резултата в 20-ата минута. Това стана след центриране на корнер, при което Пламен Иванов засече с глава в мрежата за 1:0. При попадението Илко Пиргов не реагира по най-добрия начин, тъй като първо тръгна да излиза и да пресича центрирането, но след това се върна.

Само 3 минути по-късно Локомотив възстанови равенството. Кристиан Илич шутира силно пред дъгата, а на границата на наказателното поле играч на домакините спря топката с ръка. Реферът отсъди дузпа, която бе реализирана от капитана Димитър Илиев за 1:1.

След половин час игра черно-белите стигнаха до пълен обрат. Кристиан Илич центрира от корнер в наказателното поле, където топката рикошира последователно в защитниците Добромир Димитров и Явор Иванов и влезе във вратата на домакините за 1:2.

Три минути преди края на редовното време бойката игра на Загорец се увенча с изравнителен гол. Бомбен шут от над 25 метра на Милен Митев срещна сглобката на вратата на Илко Пиргов. Рикоширалата топка бе посрещната от Пламен Иванов, който от 2-3 метра я прати с десния крак в мрежата за 2:2.

В 99-ата минута Локо отбеляза трети гол в мача. При една продължителна атака Георги Минчев загуби равновесие в наказателното поле, но топката стигна до Димитър Илиев. Той увлече трима играчи на Загорец и пусна пас към Парвиз Умарбаев, който шутира по земя с левия крак, пращайки топката в долния ляв ъгъл на вратаря Иван Стоянов за 2:3.

Малко след това Николаев проби отдясно и центрира към Кенан Муслимович, който засече с крак, но в напречната греда.

В 111-ата минута Мислимович коригира мерника и отбеляза за 2:4 след самостоятелна акция и шут от 22-23 метра.

Четири минути по-късно Кристиан Гомис неразумно задържа в наказателното поле играч на домакините за фланелката, при което реферът му показа жълт картон и отсъди дузпа. Точен от бялата точка отново бе Пламен Иванов, оформайки своя хеттрик в двубоя.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Кристиан Гомис, Лукас Масоеро, Милош Петрович, Валентино Пулиезе (101- Даниел Димитров), Петър Витанов (66- Парвиз Умарбаев), Момчил Цветанов, Филип Михалевич (66- Николай Николаев), Кристиан Илич (50- Георги Минчев), Димитър Илиев (113- Иван Михайлов), Бирсент Карагарен (50- Кенан Муслимович).

Още по темата: общо новини по темата: 47
18.05.2021
16.03.2021
16.03.2021
16.03.2021
16.03.2021
15.03.2021
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Локомотив Пловдив е сред първите в класирането! По-точно с равни точки с първия и продължава за купата! ФАКТ! Тепърва ще има загуби , защото нищо на този свят не е вечно, но Бруно и отборът му постигнаха такива успехи, които едва ли скоро или въобще някой в БГ ще постигне с материала и бюджета, с който го стори Акрапович!!! Няма по-голяма гордост от това, да си фен на Локото, особено след 15.05.2019!
на 03.11.2020 г.
+2
 
 
Победа и следващ кръг.Точка.Кое,какво,що не се помни.3г без загуба в турнира, респект!
+3
 
 
Нещо станало ли е.Едно продължение след 2 на 2.После 4 на 2 и бонус дузпа.Един мач на ход.
0
 
 
Не се чудете защо играем така...Крушарски каза ,че не го интересува първо ,второ,трето място,а ВАЖНОТО Е КАКВИ ПАРИ ЩЕ СПЕЧЕЛИ...?!? а и пари трябват за да се издържа клуба,особено и като няма приходи от публика...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 03.11.2020 г.
-1
 
 
Ако така играете сбирайте си парцалите . не ви ли е срам срещу отбор от трета лига да се търкалят по терена като магарета?
0
 
 
Какво става,Бруно доволен от мача?Как ще тръгнеш без централен нападател ,а след това и двамата да си пречат.Както тръгне мача ,така и върви,вкарай 3 гола пък после играй ганкината .Има нещо и ако не се оправи ще видим голям зор
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: