ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бруно: Реших да се махна за 5-10 минути, в Локо имаше много неща, които ме нервираха
Автор: Стойчо Генов 09:07 / 19.11.2020Коментари (23)9594
© Plovdiv24.bg
Избягалият позорно от Локомотив (Пловдив) треньор Бруно Акрапович изтъкна, че е имал доста причини да вземе скандалното си решение и да премине в ЦСКА-София преди още да е приключил полусезонът в Първа лига. Босненецът разкри, че е предприел този ход, мислейки само 5-10 минути.

"Някои хора мислят, че съм имал контакт преди с ЦСКА. Помислих 5-10 минути за себе си и усетих, че това е моментът, в който трябва да променя нещо в мен. Реших да приема и да кажа: "Готов съм за разговор". Преди това гледах всеки мач на ЦСКА и Лудогорец, защото бяхме в горната половина. Трябва да следиш противниците си. ЦСКА има класа. Искам индивидуалните качества да дават на отбора всичко", заяви Акрапович в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт.

"Има истина, че Анте Аралица беше "ябълката на раздора", но имаше и други неща, които са по-големи за мен в Локомотив, които ме нервираха. Нека ме плюят, атакуват, аз съм честен човек. Реших да направя тази крачка. Стигнал съм до Бундеслига, национален отбор. Имах предложения от Босна, но отказах на Муслимович.", каза още новият треньор на ЦСКА-София.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ц и г а н и н за ц и г а н и н! "В локо имаше много неща, които ме нервираха!" акрапович. "повечето привърженици на локомотив са от циганската махала" хр. бонев
+1
 
 
БРУНО като видя какви пари ти дават в ЦСКА реши за 5 минути но това може да го да го направи само една к***а
+1
 
 
Все тая.Локомотив го е имало и преди него.Е нямаше купи, но го имаше.И имаше много повече публика.Стига сте го въздигали.Всеки може да си тръгне, но да го направи с чест.А Бруно се изниза като пръдня из гащи.
0
 
 
Не плюйте Акрапович!Той не го заслужава!!!
0
 
 
Големите Треньори ги носят на ръце,когато напускат клубове след големи успехи...Напускат с Достойнство,а ти Бруно се изсули като Пръдня в гащи!
-1
 
 
Много си повярва но скоро ще разбереш нещата там няма кой да те тьрпи както тук !!
+1
 
 
Ако ще го съдите,съдете го за недостойното и некоректно напускане,а за това,че отива там е прав,търси нови доказателства за него като Тренер,Микрето плаща,копува,продава добре,прави каквото си поиска в тази територия,Локо ще си остане посредствен отбор,сега като им вземе и Алмейда ще се радват ако са в 6- та,нито е първия,ни ще е последния,нищо ново под слънцето.
-3
 
 
Късмета ти се казва Крушарски,защото не послуша тия покрай него...иначе си беше изгорял,като всеки балканец,Босненска филийо....и в твоите крака ще допълзят змиите,има време!!!!Ако ставаше само с треньори,гелосания смени поне 25 !!!!
-1
 
 
Добре дошъл във Великият ЦСКА, г-н Акрапович. Дано успееш и при нас !
+1
 
 
Ти си беше един шибан късметлия ако не беше Илко Пиргов отдавна щеше да си... Извън териториите на България! В това нащо посредствено първенство като вземеш 3,4ма футболисти и те слушат веднага идват резултати, не ме интересува какво ще направиш в Цска, жив и здрав да си.. Ама отношението никой няма да ти го прости и начина по който напусна, Локомотив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: