ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пак не стана! Локо с трето поредно домакинско реми
Автор: Стойчо Генов 19:20 / 22.11.2020Коментари (22)7109
©
Локомотив (Пловдив) завърши 1:1 срещу ЦСКА 1948 в мач от 13-ия кръг на Първа лига, който се игра пред празните трибуни на стадион в квартал "Лаута". Лукас Масоеро (5) вкара за домакините, а Момчил Цветанов (15) си отбеляза автогол.

Това бе първи официален двубой за новия наставник на черно-белите Александър Тунчев, който пое тима след напускането на Бруно Акрапович.

Така "смърфовете" останаха с актив от 24 точки на второ място във временното класиране. Пловдивчани обаче продължиха неуспешната си серия и записаха трето поредно домакинско равенство (преди това срещу Арда и Монтана).

Локо откри резултата още при първата си възможност в 5-ата минута. Това стана след триково изпълнение на корнер между Парвиз Умарбаев и Лукас Салинас. Последва остро центриране, при което Лукас Масоеро се извиси и засече с глава в мрежата за 1:0. Това бе първо попадение на аржентинския централен защитник с екипа на Локомотив.

Радостта на домакините обаче бе твърде кратка. Десет минути по-късно ЦСКА 1948 изравни с голяма доза късмет. Топката бе центрирана отляво в наказателното поле на Локомотив, където Масоеро отклони с глава назад, а Момчил Цветанов опита да изчисти, но прати топката в собствената си врата за 1:1.

В 58-ата минута Локо пропусна идеална възможност да поведе отново в резултата. Лукас Салинас се измъкна фронтално срещу вратаря на гостите и шутира с левия крак, но Даниел Наумов изби с тяло.

Локо игра в състав:

Мартин ЛуковМилош Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда, Бирсент КарагаренМомчил Цветанов, Петър Витанов, Парвиз Умарбаев (73- Кристиан Гомис), Лукас Салинас (70- Кристиан Илич), Димитър ИлиевГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нищо трагично не е станало ,ЦСКА е много добър отбор с много добри футболисти ,знаещи и можещи,а не им дадохме много шансове .При нас малко смутено започнахме мача ,но вкарахме гол.После нещастно си в карахме автогол.Съдията поне 5,6 хубави атаки ни провали с измислени фалове .Накрай Салинас умери вратаря.Так се събраха много каръци,но нищо лошо не естанало.Важното е ,че момчетата играха с желание.Да ,Митко и Биската са длъжници ,ама и те ще се оправят за събота .
0
 
 
Цигани изпросихте ли парата. Сега като разберете, че пак са ви пуснали по пързалката байонзи ша набий Айшето дете напразно е дал 1.50 :)))
0
 
 
Индианците да не се радват щото Локо ще е в борбата за първото място до края.
0
 
 
Не става я. Щото без феновете нащи трудно им върви играта. Друго е да ревнем от трибуните, тогава и байонзи и мангал от шекера ще се посерат. Тия двамата мангали снощи са играли кючек, че Локо не победи. Те да не бързат да се радват щото още сме в играта за титлата.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 22.11.2020 г.
-2
 
 
Циганките от Столипиново гола вода. Дотук бяхте. Без Акрапович сте нула, тепърва започвате да слизате. Шампиони, а? Хихихи.
0
 
 
Нормално развитие - приемете го. Няма добър треньор под 50 г. възраст - Тунчев няма необходимият интелект за това. От Христо Колев не стана треньор, дето е 10 пъти по-добър футболист от Тунчев...Може да е гледал какво прави Бруно, но не е разбрал защо го прави. Необходим е интелект да обясниш на футболистите какво трябва да правят. Ако знаеш какво, разбира се..Скоро няма да има треньор като Бруно. Това беше златно кюлче..Тунчев се дъни още от днес. "Може би имаше умора в националите ни" - цитат. От какво са уморени 3-ма национали ? Мълчи, като не знаеш какво да кажеш. Уморени...смях в залата...Ливърпул и Аякс играят днес, а имат мачове в лигата в сряда. Не съм чул да плачат да им отложат мачовете за събота, за да имат 1 ден повече почивка...Тунчев има 5-6 мача максимум..после ще му викате "оставка", "некадърник" и подобни. !
на 22.11.2020 г.
-2
 
 
Игра в центъра,вкарахме два гола. Отбора е добре подреден,има настроение,треньора е амбициран и иска да се развива.Всичко е наред!Само Локо и само напред и нагоре 0!
0
 
 
Един равен мач.Нямаше го хъса за игра.Ще си го изкараме на папагалите.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.11.2020 г.
0
 
 
а е Луков ,кво фащаш бе що не фана гола ? секи мач си нула .па другия национал нищо не игра ,се иночи саковете е носил на националите ,анннаааа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: