ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Кристина, която уби двете си деца: Ревях и плачех
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:39 / 29.11.2020Коментари (49)69409
Валентина Дунчева
Родителите на 32-годишната Кристина Дунчева, която уби брутално двете си деца - Ивон и Васил, направиха разтърсващи разкрития в ефира на Нова тв. Те разказаха за последните 6 години от живота на семейство, които според тях са били изпълнени с насилие и унижение. И според тях именно това е била причината, довела до трагедията.

"Когато се настани при него, не ни се обаждаше често. Исках да я чувам и виждам. Преди години й звъннах, тя вдигна и каза: "Да, мамо" и чух как той крещи и я удря и затвори телефона. Тя не ни послуша. Казваше, че го обича и е привързана. Казваше, че ще направи всичко, заради детето й. С времето загуби блясъка в очите си", каза майката на Кристина Валентина Дунчева. 

Валентина Дунчева споделя за разговор с дъщеря си, в който Кристина й е разказала, че е плакала всеки път, когато е отивала при семейния педиатър с децата си.

"Ревях и плачех, защото не можех да кажа какво става, когато сме сами", казвала Кристина на майка си. Валентина Дунчева твърди, че дъщеря й е искала пълна къща с деца и е била много щастлива, когато е забременяла за втори път. Бащата на Кристина сподели, че мъжът й я е удрял по главата "за да й размъти мозъка". 

"Сестра ми каза, че е посягал на децата, за да ги възпитава с казармени методи. Тя трябваше да ни каже всичко, да не се притеснява. Той й е казвал, че ако си тръгне от него, може да я блъсне кола или на нас да ни се случи нещо", твърди братът на Кристина - Илиян Дунчев. 

"Уреждала съм я с местен психиатър. Казваха, че е временна депресия и трябва да има осъзнаване. Не предполагахме, че издевателствата са такива", каза майката. В писмените си показания пред полицията Кристина споменава, че е била тормозена и от свекър си. 

"Питал съм я дали има нещо със свекъра, а тя ми казваше, че косата й настръхва, като чуе за него", споделя баща й. Попитан дали някога е удрял като родител Кристина, той заяви, че никога не би го направил.

"Как ще бия болно дете? Тя се чепкаше. Може да е имала синки, но да посягам на болното си дете? Тя е била изнервена и търсеща помощ", посочва той.

В нощта на убийството Кристина е писала на майка си. Тя е търсела помощ и й казала, че вече не издържа, но в хода на разговора е спряла да отговаря и е изчезнала. След това родителите й отишли да я търсят в апартамента, в който живее с мъжа си и двете си деца.

"Звъняхме й няколко пъти. Чак на третия път ми вдигна и ми каза, че той я е заключил и прави някакви номера. Той чакаше на улицата и се качихме заедно. Той разби вратата с крак. Двете дечица бяха на пода, а тя седеше и гледаше в една точка. Съпругата ми припадна и полицията дойде. Георги отиде в другата стая, падна и се изправи. Той не погледна децата", разкрива бащата. 

"Била е заплашвана или е искала да спаси децата си от бъдещето им в тази къща. Вината на Кристина е, че много силно обича. Ако имаме вина ние, ще си я поемем", каза майката.  Според мен тя не е мислела как ще спре живота им. Аз мисля, че не е виновна. Мисля, че Кристина е майка, а не убиец и има някой, който го е сътворил и някой, който го е извършил. Споделяла ми е, че той непрекъснато е вменявал, че ще я накара да се самоубие". 


Още по темата: общо новини по темата: 26
04.02.2022 »
20.05.2021 »
07.02.2021 »
03.02.2021 »
19.01.2021 »
15.01.2021 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Одрежете и тиквата на тая тъй По с овца
+2
 
 
Дъщеря им им пише за помощ, ама после се отметнала и те не отишли. Знаели, че мъжът й я бие и тормози много, но нищо не направили. Тези бяха типичен пример за прикриване на немалка част от истината - твърдения без покритие, неадекватно според ситуацията държание (или просто са знаели колко е болна и затова не са се занимавали), липса на емоционалност. Не ми направиха добро впечатление. А да обвинява някой бащата, трябват доказателства, а такива до сега никой не е дал.
0
 
 
Докараха нашите политици хората до лудост за 30 години ни изтребиха,но за тази идиотка не мога да намеря оправдание .Сериозно на 50 съм почти и така и не успях да имам деца,а ми се иска да имах поне едно няма значение колко е трудно.Не мога да си го обясня освен с лудост .Майка ??Пази Боже
+2
 
 
Силно впечатление прави липсата на емоции у бабата и дядото.Един път не споменаха дечицата,не ги пожалиха, че ги няма и една сълза не пророниха.....
0
 
 
Много е лесно да се съди отстрани.да,такава постъпка с нищо неможе да се оправдае,но никой незнае какво точно се е случило преди убийството за да я предизвика да им посегне,какво е било моментното и психическо състояние че да го извърши.трезвомислещ човек трудно би го направил,дори не всеки луд е способен на убийство,камо ли на собствените си деца.хора,много коментари и много тежки думи се изписаха,а никой незнае истината на 100%. 🤷‍♀️
+2
 
 
Знаете ли, продължителният физически и психически тормоз може да докара човек до лудост, може да го накара да направи нещо, което преди му се е струвало немислимо, като да убие собствените си деца например. В никакъв случай не я оправдавам, но искам да подчертая, че в цялата история има повече от един виновен - тя и тези, които са я докарали до това състояние, тъй като никой с трезвен ум няма да си и помисли за такова деяние! Следователно трябва да се търси отговорност и на съпруга, ако я е малтретирал, както и на двете семейства, които са знаели какво се случва, но са си мълчали и бездействали!
+3
 
 
Болна е не са взети мерки жалко за децата Психиатрии няма в БГ всички луди са по улиците много страшно и жалко
+2
 
 
Каквито и проблеми да има човек е устроен да пази поколението си .Има много примери за саможертва на майката за рожбата си .Евтаназия .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Земетресения в България
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: