ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Футболистите на Ботев: 2 безсънни нощи, прекарани в размисли, нерви и сълзи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:40 / 30.11.2020Коментари (27)8204
Футболистите на Ботев (Пловдив) нарушиха мълчанието си след тежкото поражение с 0:6 в градското дерби с Локомотив (Пловдив). След сериозния шамар те потърсиха екипа на "Спортал", за да споделят своята позиция и да потърсят извинение от хилядите свои привърженици. Ето го и текста, който Тодор НеделевАтанас Илиев и компания споделиха:

"Изминаха две безсънни нощи. Две вечери, прекарани в размисли, нерви и сълзи. Една от най-тежките загуби за Ботев Пловдив. Едно извинение няма да промени ситуацията. Едно извинение няма да измие срама. Едно извинение няма да върне мача и да замени резултата. Но ние искаме да ви кажем, че съжаляваме за случилото се в събота. Искаме да знаете, че на нас ни е точно толкова тежко, колкото и на вас - феновете на най-великия клуб в България.

Най-много ни боли, че тази “катастрофа" идва в момент на две радостни новини за нас жълто-черното семейство - първата, която беше съобщена в началото на миналата седмица, че парите за погасяването на дълга са събрани и втората, че нашият дом стадион Христо Ботев ще бъде завършен до 9 месеца. Ботев Пловдив е религия, Ботев Пловдив е смисъл на живот на хиляди хора в града и извън него, Ботев Пловдив е клуб с традиции и над 100 годишна история и нито една загубена купа, нито един загубен мач не може да промени това.

Всички ние знаем какво е да си футболист на Ботев и сме горди, че носим емблемата на най-стария отбор в България. Ситуацията в клуба не е розова и само ако се обединим и сме заедно, ще успеем да излезем от кризата. Гарантираме ви, че нито един от нас не се е пестял или скатавал и ще оставяме душите и сърцата си на терена във всеки предстоящ двубой. Ние ще пребъдем! Заедно за Ботев! 1912".
Още по темата: общо новини по темата: 57
03.12.2020
03.12.2020
03.12.2020
02.12.2020
01.12.2020
30.11.2020
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Хайде стига клишета и глупости! Все едно някакви ревли циврят на диван в ТВ предаване. Онзи пробитият за червения картон папуас от джунглата и той ли се е подписал под сълзливите тъпотии? Как пък все срещу Крушарски се стъписват в последно време и все с колкото трябва, когато трябва? Това е мъжки спорт. За излияния има стихосбирки и дивани като при Гала. Който иска футболистите да са раними душици, да им приема извиненията. Едни италиански "туристи" показаха как се играе в дерби без точки, без гръб и без пари.
+5
 
 
Преброихте ли колко първи точки спечелихте и колко загубихте, за да пишете това?! Мислите ли, че някой ви вярва!
-3
 
 
Аз, обаче преди време попитах, а интересно, че и Гецата днес го зададе същия въпрос.Как има задължения за 26(двадесет и шест) млн., а бяха изкупени с 565(петстотин шестдесет и пет) хиляди?
+3
 
 
По-жалко от бездушния пърформънс срещу локото на играчите на Ботев е само нелепото им “извинение” за резила. Щели да оставят “душите си”, че те души нямат и го видя цяла България. Отбор от десет бълхи и една мишка. Срам за всички ботевисти от поне четири поколения, които са ги псували по телевизора. Същите тези шминдели преди време оплюха и феновете срещу някой лев в подобно писмо за защита на предишните сламени “собственици”. Мишки прости и неграмотни, я кажете: кой нейде из София ви написа епистоларните напъни. Че хора като вас и трите си имена не могат да напишат правилно. Същото се отнася и за простаците от околните села, които вие и Молива представлявате. Айде, Вън!
-2
 
 
Няма страшно, момчета. Утре почват Строежа. Ще е готов за 9 дни.
-1
 
 
От тея селяци може да ти се пукне жлъчката от смях.Разбити тотално те пак се надъхват какво щяло да бъде какво ще е ще ще......и пак ще.А рецептата е само една едно валидолче в джуката петата в дивия и за Стряма.
-5
 
 
6:отев е едно малко отборче , което през комунизма, коминистите са го подкрепяли и са опитали да убият пловдивския футбол. ....но има отбор Локомотив Пловдив който е отбора на свободните и мислещи хора, който унищожава урода комунистически. Мачкай гнусните подчовеци от 6:0тев
+7
 
 
На терена играчите на единия отбор са 11, така че нещата за обединяване няма как да станат.Следващия мач като паднете, тогава сигурно ще кажете, че още не можете да се отървете от шока на предишния мач.Значи така: при загуба на мач/без значиние от кой клуб/, с 1 гол разлика оставате след мача 1 час да тренирате това което не сте научили и ако тренировката е на чужд терен си плащате за съответното време от собствения си джоб, на клуба от който е дошла загубата. Ако паднете с 6 гола оставате да тренирате след мача 6 часа и т.н.По тази схема нещата ще ви се виждат не розови, ами пурпурно червени.
0
 
 
Думи,думи,думи,като песента на ABBA money,money,money...Убедителни сте, келеши!Пак,ще съберем пари,но за машиносмяната на фадромата...
-2
 
 
Паднаха на финала и се самопровъзгласила за "гордостта на Пловдив"? Загубиха с 6-0 в дербито и се изписаха "най-великия клуб в България"??? Докъде ли може да стигне селското безочие? ...И кой фен написа този пасквил? Едва ли повечето футболисти знаят, че да "казали" тези думи?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: