ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емо Наков: Локо е с по-голям щаб от Барса, но ще е извън Топ 3! Там ще са Лудогорец, ЦСКА и Арда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:07 / 03.12.2020Коментари (11)9822
© Plovdiv24.bg
Бившият изпълнителен директор на Локомотив Пловдив Емил Наков отново се изказа по любимата си тема, свързана с черно-белите. Човекът, който бе дясната ръка на Георги Илиев в шампионския сезон през 2004 година, похвали Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Ванчо Траянов, но пък отново не спести критиките си към сегашния собственик на клуба Христо Крушарски.

"Ако искат, в Локомотив могат да приемат съвет от мен и по-специално капитанът Митко Илиев, защото не трябва да се говори така по адрес на Бруно Акрапович. Не познавам босненеца, но той направи добри мачове, селекция и подготовка, която е важна за немски възпитаник. Като прибавим и сегашното треньорско ръководство, Локомотив го чакат добри дни. Имал съм щастието да работя с Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Ванчо Траянов. Това са отлични хора, селектирани от Димитър Димитров - Херо. Ако се допрат на изграденото по времето на Бруно Акрапович и не се влияят от мнението на хора от т.нар. ръководство, назначени спонсори и самолетоносачи, които определят: "Това е синът ми и той трябва да играе“, мисля, че имат бъдеще. За момента не променят схемата на игра и това е правилното. Трябва да признаем, че Акрапович свърши добра работа, защото българите сме малко националисти. Не е правилно, че отборът го е направил треньор, защото по този начин трябва да се отрече ролята на Станимир Стоилов в Левски. Виждаме, че всички левскари искат да се върне на "Герена“, когато нещата не вървят. Трябва да има уважение към бившите треньори", заяви Емил Наков пред "Тема спорт". Ето какво още каза той в интервюто пред вестника:

Изненада ли ви разгромната победа над Ботев Пловдив в дербито?

– Чистосърдечно се радвам на тази победа. Имал съм много мачове срещу градския съперник. Винаги са били инфарктни двубои. Не важи това кой е фаворит, кой с пари или без. Когато станахме шампиони, Ботев изпадна, а дербито завърши при равенство. Победата се дължи на добре свършената работа, подготовка, селекция, добре подреден състав, умерения Тунчев и финансовата стабилност в Локомотив. Отлично проведен мач и момчетата и треньорът влязоха в историята.

Къде виждате в края на класирането Левски и Локомотив Пловдив?

– Не съм от хората, които, когато говорят за Левски, им капят сълзи и обикалят конкуренти, за да им помогнат. Не говоря като левскар, а като човек, който смята, че ако в България ги няма Левски и ЦСКА – няма да има футбол. Дано сините се стабилизират. На "Герена“ в момента е първият ръководител, който е избран електронно, а той не е само председател на Надзорен съвет, но и мажоритарен собственик. Трябва да се провери дали в света има такъв феномен като Наско.

Той има огромната подкрепа на всички фенове. Тук е разковничето на бъдещия успех на този отбор, защото, ако чакат още десет години някой да донесе пари – лошо. Дано се оправят нещата. Единствено като фен съм възмутен, че Захари Сираков бе изпуснат да си тръгне. Вместо да търсят играчи като Насиру или от горното течение на Амазонка, да го бяха задържали. Човекът постигна успехи в школата. От своя страна дано в Локомотив Пловдив си запазят отбора и ако има спокойствие, може да постигнат добро класиране.

Споделихте мнението си за Акрапович, но мислите ли, че ще успее начело на ЦСКА?

– Мисля, че тази година ще бъде на ЦСКА. Не го познавам лично, но неговата работа го показва. Работил съм в Локо Пловдив и знам, че не е лесно. Той премина през много перипетии. Издържа през огромното напрежение, когато дойде на "Лаута“, а след отстраняването на Анте Аралица е преляло чашата. Локомотив е с по-голям щаб от Барселона. Има съветници на съветниците и директори на директорите. В тази тежка обстановка Акрапович издържа. Прави му чест. След това знае много добре къде отива, защото в ЦСКА второ място не съществува. Треньорът знае това с подписването на договора си и ако не издържи, вратите на "Българска армия“ са отворени. Дано има успех в ЦСКА. Ако ме питате за крайното класиране – Лудогорец е шампион, ЦСКА втори и Арда трети. Добър отбор има и Херо с Берое, както и Черно море.

Вярвате ли, че Георги Иванов ще успее като спортен директор в Локо (Пд)?

– Въздържам се да коментирам Георги Иванов, защото много го уважавам. Дано успее, защото си е локомотивец. Направи име като спортен директор, но не знам какви са му точно функциите на "Лаута“, защото там е сложно. Дано всичко е наред с Гонзо и постигне успехи, но трябва да си Акрапович, за да издържиш.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Наков, ти си една бацхва, пална с лаына. Нисхто друго.
0
 
 
Ми що не каже той по клко време беше на стадиона.
0
 
 
Коментарите на Наков, не са интиресни. По важното е че ако играе Локото както игра срещу Левски бъдеще няма.
-1
 
 
Тоя "заклет левскар", много често взе да хвали Литекс? Говори за нас, а не отбелязва, че Литекс имат събраните точки благодарение на "късмет" и редица съдийски подаръци! Гол в последната минута срещу жълтите, същия случай и срещу Славия. Още по-фрапантни победи срещу Монтана и 2 нередовни гола срещу Етър при равенството им 2:2....понеже се знае, че е огладнял сериозно и кара такси, нищо чудно Гришата да му дава бакшиши да го интервюират чат-пат? А това за Юда Акрапович вече си е чиста проба лакействане. Бил издържал? Ми ако Крушарски не го беше оставил след като беше наредил 13 поредни мача без победа, къде щеше да е сега Акрапович???
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 03.12.2020 г.
0
 
 
Лефски Кюстендил се връщат на Лаута. Бай Клоши си стяга багажа.
0
 
 
Аз не знам каква е причината от известно време да търсят Емил Наков да се изказва по въпроси свързани с Локомотив.. че и чак съвети и препоръки да дава.. 🤷‍♂️🤦‍♂️
-1
 
 
Ей тулуп стига се занимава с нашият отбор гледай си кочината и спри да сипеш само глупости продажен тюфлек
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: