ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Появи се фаталната Нелина, заради която Георги остана завинаги на 21 г.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:26 / 03.12.2020Коментари (279)330444
©
"Скъпи приятели, днес загубих моя приятел Гошо. Почивай в мир. Обичам те!". С този пост на Н. в социалните мрежи се отпуши поредица от гняв и скръб за отишлия си безвреме 21-годишен Георги Костадинов от Садово.

Припомняме, че вчера Георги, който е студент 3 курс в Техническия университет в Пловдив, сложи край на живота си. Основната версия на разследващите е любовна драма.

21-годишното момче излизало с Н. известно време, но в един  момент тя започнала да се държи студено. Малко преди да се самоубие, Георги се опитвал да се срещне с нея, но тя отказвала, не отговаряла и на съобщенията му, нито пък показвала да има чувства към него, докато младежът бил лудо влюбен. 

Георги е оставил предсмъртно писмо до родителите си, в което се извинява за стореното, но казва, че повече така не може да живее. Баща му го е намерил, прострелян в главата. Оръжието е законно притежавано от бащата, който е военен. Пистолетът е бил заключен в каса, но докато родителите са пазарували, момчето е намерило ключа и е произвело фаталния изстрел. 

Малко след като приятелката му пусна във фейсбук профила си съжаление за загубата на Георги, коментари заваляха към нея и за нея.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Жалко за момчето, но възпитавайте децата си, че има и "Не" в живота!
0
 
 
Съгласен съм че не си заслужава тази крайност за какъвто и да е друг човек,но имам един коментар и към нея: Някои хора са по чувствителни и когато решиш да прекратиш връзка с човек не е това начина-да изчезнеш и нито вест а и на всичкото отгоре след това да си сложиш пост колко много го обичаш...кво обичаш ма? Тъ ти не обичаш дори и себе си
0
 
 
Много жалко за момчето младо си е заминало , но защо забога трябва всички да се нахвърлят върху момичето , без значение коя е тя аз не я познавам. Никой не знае какво се е случило никой не е бил там. Понякога човек се влюбва силно но другият просто не отговаря на чувствата му. Загубата е голяма особенно за близките на момчето , но за мен лично не е редно да се обвинява момичето че не е искала да е с него. Трябва ли насила да бъдем с някой ? Нека почива в мир момчето .
0
 
 
Ако момичето си е правила игри с момчето нормално е човек да мисли за смърт защото това е доста болезнено освен ако си попаднал на психопат който иска да ти разбие психиката когато ти страдаш той/тя е щастлива но тук нещата загрубяха затова е добре да се споделя с един от родителите за съвет не е добре когато държите в себе си такава болка жалко че си тръгнал от живота толкова рано съболезнования на семейството едно време момчетата бяха груби с момичетата а те търчаха след мъжете сега стана обратното момчета са по романтични жалко
0
 
 
Страшна мъка! Младото дете си отиде. Няма виновни тук. Има само страшна мъка.
0
 
 
Това е форма на емоционален тормоз.....който очевидно е напълно легален и няма закон срещу него.....отвратително е, но не е наказуемо....можело е тя просто да му вдигне телефона да поговорят и тази история е нямало да има толкова драматичен край...в днешно време нито младите нито възрастните хора си говорят по между си....но по този начин наранявате човека от среща защото този човек най малко е объркан, второ той започва да търси вина в себе си която очевидно не е негова, губите времето му...и също така афектирате психическото му здраве само защото сте си решили да се държите по този груб и не приемлив начин....тази уста не ви е дадена да си мълчите, мозъка не ви е даден да ви пълни само черепа да не е кух....помислете как хората се чувстват когато правите нещо подобно...защото такива случай са истина...и утре може да се случи най малко на вашето дете, или след години.
0
 
 
съболезнования на семеиството нелепа смърт заради момиче ужас и аз съм се влюбвал и обичал но чак да си сложа краи на живота не да нее еее последната жена на света да почива в мир младежа рџ?“рџ?“
0
 
 
Значи,решаваш и виждаш,че даден човек не е за теб,не го разиграваш ,оставяш го,той решава,че ще се самоубие,а ти си виновен.... е*ати филма,честно.
0
 
 
Не че нещо, но вината си е на момчето.... Дори и той да е бил лудо влюбен в нея, не означава ,че тя задължително трябва да бъде с него. Все пак на момичето и се лепва етикет ,,убийца" . Може би тя сега плаче, може би не Сќ леко за него. Но не бива да и се вкарва вината за това. Все пак тя ако е знаела ,че той ще го направи щеше да го спре. Това ,че той има лабилна психика вече е друг въпрос. Да се самоубиеш заради това ,че момиче не ти връзва (или момче), не те прави велик/а.... Явно момчето е трябвало да посети психолог...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: