ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович "оправда" бягството си от Локо с обаждане от Байерн, имал кавга на Лаута
Автор: Стойчо Генов 11:27 / 06.12.2020Коментари (14)9578
© Plovdiv24.bg
Избягалият позорно от Локомотив Пловдив Бруно Акрапович разказа пред медиите в родината си, че е имал предложение да поеме националния отбор на Босна и Херцеговина. Треньорът за пореден път намери оправдание за бягството си от Лаута, като този път се превъзбуди и сравни обаждането на Гришо Ганчев с обаждане от европейския гранд Байерн (Мюнхен).

"Звездан Мисимович ми се обади, преди да поема ЦСКА. Решихме да запазим разговора в тайна, защото не исках да нагнетявам напрежението. В допълнение, тогава имах кавга с вече бившия ми клуб Локомотив Пловдив. Както и да е, междувременно получих обаждане от ЦСКА и трябваше да претегля и преценя кое предложение да приема. Да поема риск и да чакам за поста на селекционер, или да водя ЦСКА. Накрая реших, че все още не е настъпило подходящото време да водя Босна и Херцеговина, все още трябва да работя върху себе си. Но моята цел е един ден да водя родината си“, заяви Бруно Акрапович пред sportske.ba.

"Колкото до ЦСКА – има голяма разлика с предишния ми клуб. От цялостната организация до всякакви възможности. Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е равносилно на това Байерн Мюнхен да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш! Поласкан съм, че се спряха на мен. Това означава, че съм свършил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си тим смених начина на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри“, добави още босненецът.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
защо не кажеш истината че отиде за повече ПАРИ но така са ку**ите който им предложи повече решават и тръгват
-1
 
 
Бруно избра Латекс а как може да изравниш Байерн Мюнхен с Латекс рџ¤Ј каши честно че избяга като п**ка
+1
 
 
До вчера беше най-великият треньор сега го плюете наляво и на дясно.Долни , гадни , мизерни души.Много бързо забравихте колко много направи за вас а сега злорадствате яко.И оня с коня измисленият 'футболист на годината' стигна дъното да каже, че виждате ли аджеба отборът направил Бруно треньор.Абе смешко краката на Бонев трябва да целуваш докато е жив , че ако не беше той вече отдавна щеше да играеш в Б областната група.И стига плюнки по хора които си изкарват прехраната с честен труд и пот на челото.Плюйте неграмотните и некъдърни футболистчета от ранга на номер 14 от Локо ПД.Айде със здраве.
0
 
 
Почна се ! Дано не ги бият ! Отива към трагедия ! Опять !
0
 
 
Когато поискаш да продължиш кариерата си на друго място едва ли някой ще те обвинява , но си има начин това да бъде направено . Този начин обаче няма нищо общо с това , което направи този човечец. На всички ни се е случвало да се посдърпаме с "половинките" но не си разваляме семеството . Днес се поскарваме ,утре се обичаме но си оставяме семейство . Случва се и да се разделяме но винаги е по-добре да се разбираме след раздялата . В случая обаче явно 'човечеца' никога не се е чуствал в своето семейство , въпреки търпението с което се въоръжихме до момента на идването на успехите и въпреки това че публиката го носеше на ръце при успех и му прощаваше издънките на отбора , за които и той имаше вина . "Човечето" обаче реши да ни се изплюй в лицата на всички нас привържениците на Локомотив ...
-1
 
 
Тоя излезе мега голям боклук и човек с малко "ч" заради липса на чест! Добре, че Локото взе всичко, което може с него и оправда разхода си към него! Всички разбраха, колко пари струва!
-1
 
 
Да сравняваш Литекс със Байерн Мюнхен,още не си разбрал къде си попаднал....Като загубиш 3 мача ще ти се изясни:))Вземи си и страшния Нападател в Литекс
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: