ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мерки няма, не че не работят! Епидемията вече е неконтролируема
Автор: Георги Кирилов 10:20 / 09.12.2020Коментари (110)29066
©
Случаите на заразени и боледуващи от коронавирус у нас растат, и то главоломно. Това е суровата истина. Масовото навлизане на антигенните тестове прави статистиката с PCR-ите, с която ни облъчват всеки ден, жалка и нямаща нищо общо с действителната картина.

Реално например в Пловдив новозаразените на ден са най-вероятно хиляди. Просто е много по-лесно да си направиш антигенен тест и да започнеш лечение. Самите антигенни тестове пък няма как да подлежат на контрол и отчетност, тъй като масово се правят в домашни условия. Ако съм положителен след проверка с антигенен тест, последната ми грижа ще е да информирам РЗИ или който и да било.

Истината е, че правителството, НОЩ, министърът, а в Пловдив и шефът на щаба Дани Каназирева, се провалиха брутално в овладяването на кризата и във въвеждането на адекватни мерки, да се надяваме, че поне ще позакърпят тук-там здравната система, ще осигурят легла и ще намалят броя на жертвите по тяхна вина.

А вината им е очевидна, изпуснаха всички възможности, мерките са неадекватни и неработещи.

Защо затваряш заведенията, а позволяваш да се струпат хиляди в магазин за китайски боклуци? С какво "Джъмбо" е по-важен и животоспасяващ от заведенията или моловете? Не че трябва заведенията да са отворени, просто илюстрация колко грешно е мисленето на властимащите.

Политиците се заиграха с желанията на хората за сметка на разума и думите на специалистите. Мерки на практика няма, а епидемията е изпусната.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
А бе хора, защо продължаваме да се държим като малки деца, все трябва някой да ни контролира, глобява, наказва?! Защо няма първо самоконтрол и самодисциплина? Ами пазете се сами, предпазвате по този начин и близките си !!! Толкова ли е трудно да се прояви малко здрав разум сами да осъзнаем необходимостта от предпазване и защита и да бъдем отговорни?! Все маана на другите да намираме и все с глоби и наказания?! Защо, кому е нужно всичко това?!?!
0
 
 
В хранителните магазини никакъв контрол. На касите един до друг. Никаква дистанция. Зелени коридори пълни глупости.
0
 
 
на просташка безотговорност на мнозина хора и Господ не може да помогне...
0
 
 
А защо хората си мислим,че контролираме нещо в живота си.Всеки момент всичко може да излезе от контрол със или без нашето участие
+1
 
 
Места в болниците няма,лекари няма,хора измират по улиците,но Джъмбо е пълен и претъпкан даже 🤬🤬 преди месеци ви предупреждаваха хората за мерките и само отговорността,но на Ганя никой не мое му каже "как стават нещата" та все някой ми виновен и пандемията е измислица,ваксини няма да слагат ....рџ?¤рџ?¤и от Марс премиер да ви докарат все тая рџ?Ў
+1
 
 
Абсолютно вярна статия. Не знам има ли пловдивчанин(ама не от 5 години) който да няма доста познати вече болни. Вярно повечето не умират, но имам познати и приятели които го карат брутално.Имам и починали комшии и познати. За места в болниците без връзки трябва много късмет. Ако сте под 30 шанса ви е добър да минете леко, но ако сте над 45-50 се молете да го карате леко. Така или иначе до пролетта всички ще се заразят. Мерките са спорни и най-вече хората не им пука. На младите им е през ... Те го карат леко и нямат много от близкият им кръг които да са много зле. Не мислят и за последствията за родителите си. Такова е времето сега. Ден за ден и изтисквай от живота максимума пък каквото ще да става.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: