ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанка си направи 3 теста за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:59 / 12.12.2020Коментари (51)99239
© Plovdiv24.bg
Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: "Уважаема редакция, искам да разкажа поредната безумна история в държавата на абсурдите. Докога се питам, докога?

Преди дни реших да извърша изследване в лабораторията на МБАЛ "Св. Каридад“  количествен тест за антитела, с който да стане ясно прекарала ли съм инфекция с Ковид-19, или не. Резултатът ми е нужен с оглед на това, че съм медицински работник и предстои избор дали да ми бъде поставена ваксина срещу вируса Covid-19, или не.

Час и половина след като заплатих кръвния тест и ми взеха венозна кръв, излезе резултат, с който става ясно, че съм прекарала инфекция с горепосочения вирус и имам изградени антитела ( 2,655AU/ml). При което реших, че ще даря кръвна плазма. Моят съпруг също пожела да бъде с мен и отиде в същата лаборатория за тест.

При него отново положителен резултат за антитела срещу COVID-19. На следващия ден още двама наши приятели изявиха желание да проверят имат ли изграден имунитет, или не, тъй като за дарител на кръвна плазма е нужен такъв. При тях по същия начин - положителни тестове. Това вече ни усъмни. Всички да сме от късметлиите, които изкарват коронавирусната инфекция без симптоми. Чудесно, но, уви.

На следващия ден реших да пусна същия кръвен количествен тест, но в друга лаборатория (лаборатория "Рамус"). И познайте - отрицателен. Организмът не се е срещал с вируса. Въпреки това силно се надявах последните да са допуснали техничекса грешка и посетих трета лаборатория - "Писанец". Там отново заплатих кръвен количествен тест за антитела срещу COVID-19. След няколко часа получих резултат - отицателен. В рамките на 48 часа – един положителен и два отрицателни теста за антитела. 

Ако не се бях усъмнила, щях да откажа ваксина на база на изграден имунитет и представете си, ще дарявам кръвна плазма. Толкова е абсурдно. Не е проблемът само в сумата, която е заплатена за тези тестове... къде е истината? Защо хората нямат доверие на здравната ни система? Къде е контролът върху работата на лабораториите? Идеален момент за трупане на пари, нали ? Промит народ, безхаберие на лабораториите, абсолютна липса на контрол върху дейността на лабораториите. Късмет, българино!"


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Навсякъде е така за това не вярвам на вируса от самото начало
0
 
 
Точно,защото сме "неграмотници",държавата трябва да поеме строг контрол върху всякакви лаборатории и да не се допускат такива манипулации!Не съм длъжна да разбирам от изследвания,за да ида да си направя,някой трябва да защитава правата на потребителите и на медицински услуги,както и на стоките в момента!А държавата ни оставя сами да се лутаме и да ни скубят всякакви организации!
0
 
 
-Ами като има "уфтси", идват и Вълци , а таА е от "първите" ! -ТАА КАТО ЧЕ ЛИ Е ПАДНАЛА...ОТ Марс, НЕ ЗНАЕ ЛИ , ЧЕ РАЗБОЙКЬОВЩИНАТА Е ПУСНАЛА КОРЕНИ - НАВСЯКЪДЕ !? -ЯВНО И ЛИПСВА "ГЪНКАТА"...ЗА НАБЛЮДЕНИЕ И ТРЕЗВА ПРЕЦЕНКА - ЗА ИСТИНСКАТА СИТУАЦИЯ , НА СЛУГИНСКИ ПРОВЕЖДАНИЯ ГЕНОЦИД И... ХОЛОКОСТ - ПО ЗАПОВЕД ОТ ИНИЦИАТОРИТЕ НА ФАЛШИВАТА "ПАНДЕМИЯ" !! -НО С ФАТАЛНАТА ИМ ВАМПИРСКА ГРЕШКА , ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ - ЗА ДА ПАДНАТ В...КАПАНА НА УМНИЯ ТРЪМП - ТРЯБВА , ДА БЪДАТ ВЕЧЕ СПРЕНИ И СЛОЖЕНИ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО : В КОВЧЕГА , С БОСИЛЕКА !!!
+1
 
 
Не е само в България това. Сестра ми в Испания, беше в подобна ситуация, но с пср - първо положителен, веднага след това отрицателен. Ноо да, за съжаление всичко за пари...
+1
 
 
Всичко е пълна мъгла. Миналата седмица ден сряда приеха моя роднина в болница. Бронхопневмония. В четв. Й направили тест. Петък се обади че е полож. Този петък 7 дена по късно я изписаха. Чаках я пред болницата. Питам я дали е в карантина. Тя вика не знам. Сама беше минала цялата болница и слезнала сама. Няма предписание. Не си е видяла резултата. Докторът й казал че е полож. Ами ако истина защо не е под карантина. Никой нищо не й е казал. Даже и казали след три дни на контролен преглед. Според вен са я писали полож. Без да е.
0
 
 
Кръвна плазма се дарява само след положителен ПСР тест,най-малко 40 дни след теста,само с антигенен не става
+1
 
 
Има едно нещо наречено "ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР", всички ще го минем, въпрос на време е, но тъй наречената недоказана ваксина, ще пропусна! Това е една огромна манипулация и машина за правене на пари от нищо неподозиращите промити мозъчета....
+1
 
 
Карантинират здрави хора уж без симтоми, чрез надуване на положителните тестове и после се чудят защо нямат анти тела. Ами не сте карали нищо! Този вирус излезе най - голямата загадка с толкова напреднала медицина. Една аутопсия не е направена обаче са категорични, че починалите са от вируса. Добър сценарии ама изпълнителите издишат рџ?‰
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: