ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Ботев с остра позиция срещу фалшиви новини относно бъдещето на клуба
Автор: Стойчо Генов 11:03 / 22.12.2020Коментари (10)7767
©
Ръководството на ПФК Ботев използва официалния сайт, за да излезе с позиция относно неверни информации от спортно-техническо естество, които се разпространяват от някои медии.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че напоследък в някои сайтове се тиражираха версии, че в Ботев се очаква масова чистка сред футболистите, като дори се твърдеше, че бъдещият собственик Антон Зингаревич не искал в отбора Тодор Неделев. Това явно е принудило шефовете да реагират.

Публикуваме без редакторска позиция официалното съобщение от ПФК Ботев:

Уважаеми Ботевисти,

Искаме да Ви информираме, че покрай преговорите, които се водят с кандидат-инвеститора г-н Зингаревич, напоследък забелязваме, че в някои медии и сайтове се публикуват неверни информации относно бъдещето на Клуба. И по-специално информации от спортно-техническо естество.

Категорично заявяваме, че публикуваните информации не отговарят на истината!

Всичко, което предстои да се случи, ще Ви бъде съобщено на официална пресконференция след окончателно приключване на преговорите.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Стоян канара каза че ако Тудар остане щял да се отрече официално от стрямското си гражданство.
+1
 
 
Много се надявам новото ръководство и треньори да възриемат европейско отношение към договорите. Футболист и треньор трябва да се освобождава само след приключване на договора му. Не се ли наложи това като желязно правило още от самото начало, да не се съобразява ръководството с фенове и други фактори кой става и кой не става, пак няма да стигнем доникъде! Не трябва да сме наивни и да си мислим, че всичко ще е по мед и масло, че няма да има разочарования, недоволство на фенове, писания махайте го тоя бе или оня и т.н. Надявам се да е вярна изнесената информация, че ще дойде треньор от Дания с шест футболисти, тренирани от него. Надявам се основно да са скандинавски футболисти, защото те са физически силни, здрави и бързи футболисти, а и дисциплинирани. Ние губим битките в средата на терена. Няколко треньора се оплакваха за значително превъзходство на противниците ни при овладяване на първа и втора топка. Не вярвам да освободят основни футболисти, особено Неделев. Може да се съгласува с него решение за продажбата му, той виноге е казвал, че би избрал най-доброто и за себе си и за Ботев.
+4
 
 
В отбор без пари какъвто е нашия в момента има доста слаби футболисти - факт ! Включително и Тошко звездата, който си избира мачове в кои да се натяга и в кои не. Дано нещата с финансите се оправят и докарат приличен треньор-диригент. Оттам нататък той ще реши кой става и кой не, пък и резултатие ще го покажат.
-2
 
 
Камбанения звън, чука на портата в Коматево със страшна сила.
+2
 
 
"Масова чистка сред футболистите няма да има" - нов бардак със стари "футбалери" не се прави. А иначе чистка, че има то се видя от първия изметен - Тошко. Сега чакам само кога ще му изкажат благодарности - даже скромно ше предложа примерен текст: "Благодарим на Тошко Н. и на момчетата за тяхната всеотдайност и професионализъм и им пожелаваме здраве и успех в бъдеще. Те имат голям принос за успехите, които постигнахма, но вече е нужна нова енергия и посока, за да засилим позициите на отбора и да го утвърдим като голям лидер, където му е мястото". Драги ми ботевисти, футболистчета ще намерим (имаме вече договори с 2000 млади момчета, от близки държави и континенти). Милиардер трудно се намира. Весела Коледа.
-1
 
 
То хубоо това, ама феновете на Ботев какво да кажат, като ръководството ги лъже и шикалкави вече 10 години, за стадион, за дългове и т.н.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: