ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 23.12.2020Коментари (6)14535
©
"Баща ми - Емил Димитров, не парадираше, но винаги е казвал, че е бисексуален. Той и в това, което сега е много модерно, беше пионер. Категорично не беше гей." Това сподели синът на великия певец Емил Димитров - Емил Димитров-син, на 80-годишнината от рождението на изпълнителя.

"При всички случаи щеше да има честване, ако ситуацията беше нормална. А сега какво да направим - освен да му занеса на гроба една COVID ваксина, ако се сдобия с нея", пошегува се Емил-младши.

"Имах намерение да направим честване, но годината се получи нулева. Участвах и в събирането на средства за паметника му в Плевен и ми се искаше отдавна да има паметник на негово име, но явно още не е дошъл моментът", сподели още Димитров за "България Днес", който в момента работи по книга за живота на великата си фамилия.

"Започвам с дядо ми - Факира Мити, използвам и записки и от двамата, така че ще е интересно на хората", обясни още Емил. "Смятам да включа цялата истина за живота ни, дори за това, че се говореше, че са правили магии на баща ми и майка ми Мариета да се разделят. Магии винаги са правили. Вкъщи сме намирали какво ли не, дори след смъртта му. Да са живи и здрави тези, които са вършили всичко това. Емил никога не си е позволявал да злослови срещу свой колега, не просто не обичаше, а презираше клюките", смята синът на големия изпълнител.

Според него баща му спокойно може да се нарече будител на нацията. "Не е трудно да си син на Емил Димитров. По-скоро той толкова много е направил и не ми се иска това да се забрави. Аз самият цял живот исках да избягам от неговата сянка. А в момента, когато го загубих, се оказа, че съм бягал от себе си, но човек се учи с годините", твърди Димитров-син.

Той е категоричен, че за нищо на света няма да продаде спомените на баща си. "Пазя всичко. Освен че живея в къщата му, не съм продал и един буркан негов. Научил съм и сина ми да пази всичко. Бях дал архива на Емил на Историческия музей в Плевен, но е странно, че след като се смени ръководството там, закриха експозицията и ми върнаха всички неща. Добре че не ги дарих, че сега можеше всичко да изчезне. И сега синът ми ще се разпорежда с вещите", сподели Емил Димитров-син.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Хубаво е с добро да се споменава човека, творец, отдаден на таланта си и мира и любовта между хората. А виж - да се фиксираш върху вещи, няма никакъв смисъл, те също са тленни, временни и незначителни.
-1
 
 
Демек...., жив педигри пал....., аналогично жив педерунгелл..... Няма какво да се чудим и маем, всички певци с уникални гласове имат много женски хормони.... Такива са Найденов, Галин, Миро, Любо Киров и сега новите JJ, Ненчев ли беше, където сега за да го ИБЪТ го канят навсякъде..... Така че това е положението, гейй до геййй в майка България..... Така е като са ни и*ъли меки византийски чуркии
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: