ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нямат край добрите новини за Локо Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:27 / 23.12.2020Коментари (10)8880
©
Един от големите обекти, които очакват реализация в район "Тракия" през следващата 2021-ва година, е изграждането на тренировъчен комплекс на детско–юношеската школа ПФК "Локомотив Пловдив 1926“. Съгласно решение на Общинския съвет от месец август т.г. бе учредено безвъзмездно право на строеж за срок от 30 години. Върху площ от почти 49 декара на ул. "Св. Княз Борис I – Покръстител“ ще бъдат изградени спортна зала, игрища, съблекални, трибуна за зрители, общежитие.

"В училищата в района има много ученици, които тренират футбол. С изграждането на базата на детско-юношеската школа на "Локомотив" ще се даде възможност на децата да изберат да тренират на модерно съоръжение близо до домовете, в които живеят, и до учебните заведения, в които учат", коментира кметът на "Тракия" Костадин Димитров.

Той отбеляза още, че отреденият терен е до Парка на репресираните, близо е до СУ "Черноризец Храбър". До него в момента се строи първият в България международен научен център за върхови постижения, финансиран директно от Европейския съюз. С реализирането на тези проекти територията ще се превърне в обособена зона за наука, образование и спорт.
Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На 12-ти Ноември, эам.кмета Пламен Райчев съобщи че няма обжалвания эа иэбора на строител эа ст. Локомотив. След няколко дена, ръководството трябваше да внесе в Общината необходимите документи эа да се подпише договора эа строителство и да се эапочне. Но до сега нищо не е направено. Колкото до баэата в Тракия, раэрешителното эа строеж бе иэдадено още преэ Октомври, но и там нищо не е направено до сега. Вместо да ни плискате с хладна вода, идете при Гонэо и Бонев и ги питайте эащо се бавят двата обекта эащото вече ни омръэна от праэни обещания и снимки по вашият сайт.
+3
 
 
Когато започне строителството ще има повод.Засега още всичко е на думи.Същото е и с ст Локомотив.Има избран изпълнител но строеж няма.
-1
 
 
ми той бай крюшо избяга в аржентина и хич не му дреме за работата .я са върне я не
-1
 
 
Хубавата новина в статията така и не стана ясна? По-добре питайте, защо все още се бави договора за стадион Локомотив, след като всички срокове за обжалване и т-н изтекоха? ЖълТурската община няма интерес да помага на Локото, но все пак са избрани за управници на Пловдив, а не на жълтата рая !?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: