ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Ботев" с огромен бюджет при Зингаревич, сънародник на Акрапович поема тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 30.12.2020Коментари (41)18894
© Twitter
Азрудин Валентич
Бюджетът на Ботев (Пловдив) ще скочи значително при новия собственик Антон Зингаревич, пише "Тема спорт". Според запознати той ще е над 5 млн. евро. Сумата е внушителна на фона на сегашния годишен разчет на "канарчетата". С времето може да набъбне и до 7 млн. евро.

Възможно е сделката за клуба да бъде обявена официално днес или утре. Целта ще е Ботев да се превърне в стабилен състав, който да гони участие в евротурнирите и да печели трофеи. Заплатите на играчите ще бъдат чувствително увеличени. 

Фаворит за треньорския пост е босненският специалист с шведски паспорт Азрудин Валентич, който в момента води датския втородивизионен "Фремад Амагер". В управата ще влезе бившият спортен директор на Левски Ивайло Петков. Очакват се и 5-6 попълнения от чужбина.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Приказка за Шестото чувство: Един папагал бил купен и настанен в своя дом в КомативУ. Стопанинът му по произход бил от СопУт, но имал Шесто чувство, че е пловдивчанин. Викал си, че ще научи папагалчето да повтаря как е “Гордостта на Пловдив” и децата, които пътували до Пловдив с рейса от Първенец щели да се почувстват граждани с времето. Годините минавали, папагалчето крякало колко велики били дедите им от Маноле и Скутаре и как на 8 годинки Пра-пра папагал основал първия футболен отбор. Децата не вярвали на папагалските истории и се колебаели дали да носят розовите екипи на Рома, а и искали да нарисуват емблемата на Рапид Виена на вратата на тоалетната, докато акали 6 пъти за 90 минути, но....... тоалетната на двора в Комативу нямала врата. Затова папагалчето сменило репертоара. Всички в катуна имали 6 чувство, че с рублите на руски “интелектуалец”, колекционер на селски комплекси (1912 дюнер партитата на Тошку) ще станат шампоани на България. Селяндурите имали точен план за действие и точен ден за атака на титлата. Папагалчето, което кълвяло основно амфетаминови зрънца щяло да е двигателят на този велик поход от селото към града. Всеки ден, докато боклукчийският камион подминава КТБ нивата, построена с ограбените от Банго Цветан за Грух Пеевски пари.... се чувало из КомативУ: “Горди Шампоани ще сме в Шестък, шестък, шестъъък... нии смИ “6:отев” заФинаги: 1912 пациенти на психодиспансера...
+2
 
 
Плодив има нужда от отбор :) дано сделката стане факт по скоро и да се стабилизира най-стария футболен клуб в България :) цял Пловдив тръпне в очакване да е отново щастлив с жълто-черния тим .
0
 
 
Лошо, сега ще ги бием не с 6-0, а само с 3-0 Лоша новина :)))))
-3
 
 
Ако по финансовите параметри по бизнас плана за развитието на клуба е постигнато съгласие, то прехвърлянето на акциите няма смисъл да се протака. От предна статия стана ясно, че са договорени спонсорите, двама от които ще влезат в Съвета на директорите. Страхът, че може да ни зареже по всяко време не бива да е пречка. Той съществува, но всеки един акционер, мажоритарен и миноритарен на всяко акционерно дружество, когато си иска може да продаде акциите си. Но дори и да се случи това, ще имаме действащи договори със спонсорите. Опити за предотвратяване на евентуална продажба или прехвърляне на акциите на друго лице чрез някакъв тип парична гаранция не вярвам да са приемливи за него. Това е извиване на ръце, лишаване на право на разпореждане със собственост, води до емоционалното му отблъскване от клуба, а не приобщване. Той би дал много по-голяма сума от евентуалната гаранция, ако прегърне нашата кауза. Ако се принуди да даде определена сума като гаранция, той ще се почувства изнуден и обиден от нашето отношение.
+4
 
 
Буферите могат да са сигурни ,че винаги сме една крачка пред тях. Всичко ,което се случва с нас и трудностите през ,които преминаваме са тепърва ситуация с която те ще се сблъскат! За никого не е тайна, че и Самуилов и Крушарски са поставени да издържат клубовете срещу получавате на държавни поръчки от фирмите им. Част от тези пари отиват за издръжката на клубовете. Докато "нашия" се отказа още при първите индикации ,че дните на Борисов са преброени то Крушарски все още стиска зъби, но се вижда че и там почва топката да издиша... През 2021 Локо ги очакват лоши дни. АЗ съм за Пловдив да има 2,че и повече клуба ,които да имат стадиони и ,спорта да е водещия мотив. Но да съжаление всичко е пари и реалността е друга. Само Ботев! Вярвам, че хубавото предстои!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 30.12.2020 г.
+3
 
 
Работите тръгнаха в правилната посока.
+5
 
 
Все се мъча да вникна в психологията на локомотивеца и все не успявам! Дори и нищо да не стане със Зингаревич,тях какво им пука,тъкмо Ботев ще затъне още...! Но, не би,за тях това не е достатъчно,трябва още да се сере тук и къде ли не! Стигам до извода,че те са природно обременени от това да гледат другия,типично по цигански....както пораснаха и сега са родени 19?6 г., Както и един журналист им измисли..смърфовете...А забравиха кочовете и прасетата дето даваха курбан за да влезнат в ,,А,,група и какво ли още не! Е,не го разбирам и това си е! Абе,циганска работа!
+5
 
 
Гледам една групичка от "специалисти" пак всичко им е ясно....Да не сте счетоводители на Зингаревич ? Няма и трезвомислещ човек дето вярва, че с ракети се издържа отбор... Хайде, спрете се малко - времето ще покаже всичко.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: