ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Багерист реши кардинално проблема с паркирането, изсипа пръст върху кола, дамата бясна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:19 / 30.12.2020Коментари (95)117169
© Plovdiv24.bg
"Безнаказаността в България" - така читателка на Plovdiv24.bg озаглави сигнала си, изпратен до нас. Нека узнаем сега за какво по-точно става въпрос: "Здравейте! Да ви разкажа как се решават проблемите за преминаване - изсипваш кофа с пръст и очакваш колата да се измести!

Както виждате от записа, случката се разиграва на 23.12. около 14:00 часа в "Кършияка" в Пловдив. Колата е спряна да се разтовари стока (не е стояла повече от 10 минути).

Господинът с багера решава да мине, но колата му пречи и той реши просто да захлупи кофата с пръст върху колата, това при условие, че ние сме отвън и готови да преместим колата, виждайки го, че идва!

Последва разправия и чакане на полиция (над час)! Познайте какво стана!? Нищо, абсолютно нищо. Господата полицаи казаха, че не можело нарочно да е изсипал кофата!

И щом съм имала каско, какъв ми бил проблемът!? Проблемът е, че ето такива хора остават ненаказани и си продължават да правят каквото си искат, защото знаят, че за такива незначителни неща никой няма да им обърне внимание... и са прави!".



Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Та в този ред на мисли знаете ли бутона за аварини светлини как се нарича? В БГ името на бутона е "Моа си спирам дето си искам"!!! И останалите участници в движението са длъжни да се съобразяват със създаденото им неудобство. Така ще е докато няма глоби и дълбоко бъркане в джоб.
0
 
 
Между зелената и бялата кола има едно свободно място за паркиране, ама не ние трябва да паркираме НЕПРАВИЛНО на тротоара да потрошим плочките и после да се чудим защо на багериста не са му издържали нервите!!! А защо полицаите не са написали глоба за неправилно паркиране?!!!
+1
 
 
Госпожата не би трябвало да се оплаква! Както и да търси вина от друг, след като възпрепятсва строителните дейности, не уважава плановете и времето на строителите. Не уважава пътните правила и знаци. И вместо да каже с клипа си - хора, не спирайте където е забранено, защото рискувате, тя сочи с пръст строителя, който сигурно след поредната спряла кола ще се чуди как да избегне неустойката от забавяне на обекта.. Нещата са прости - спазвайте правилата и уважавайте труда на другите.
0
 
 
Кажи си ,,благодаря,, че не е бил бетоновоз,та да ти я напълни с бетон,както обикновено става в Русия да речем.....а включените аварийни не те освобождават от нищо,както си мислчт и други цървули от съседните ни окръзи !!
0
 
 
Е*и си майката, пача! С кофата до сутринта, Ще ти сипвам на капакаааа... Ако искаш си върви, Куфарите си вземи ...
+3
 
 
Няма как на нас да ни се случи, кифло с таратайка за 500 лв. Ние уважаваме правилата, защото уважаваме града си! Ходи си в Първомай да паркираш на тротоара!
0
 
 
Че е нарушила правилата е ясно! Но и тоя багерист много "смел"! Ако беше някоя лъскава кола и до нея някакъв бабанка, дали щеше така "мъжки" са засипе колата? Съмнява ме. Колкото тя е крива, че е влазла в улицата и е спряла там, толкова и той е прост.
+6
 
 
Наглата селянка запушва не един, а два гаража, качва се на тротоара и в улица, която е забранено и в ремонт. И на всичкото отгоре мрънка, че някой е взел нещата в свои ръце, след като дори и катаджиите дошли на место не са и написали акт. Без значение, от къде се е взела, селяндурското в нея никога няма да се изкорени. Същия тоя запис където го праща се надявам да го видят и каското и да видим дали ще и покрият щетите. Щом не и пукало - да се разходи ден два по оценители и до каското да и дойде малко акъл в главата. След като няма закони тук - а резултата трябваше да е репатрака за 5 мин и да си търси таралясника на Асеновградско - напълно нормално е багериста да вземе нещата в свои ръце.
+6
 
 
Тия със стоката, трябва да се научат, че не могат да спират на аварийни където им падне.Особено на главните кръстовища в града и то в час пик. Пълно е с такива шемети.Пускат аварийни и запушват основни булеварди, а след тях 50 коли чакат. Всеки магазин трябва да си уреди доставките, така че да не затапва движението по улицата.
+5
 
 
Браво! Евала на човека. Тази си личи, че е изключително нагла и проста. Щом има наглоста хем да се е осрала до ушите, хем да се излага публично в интернет. Другитя пэт, влез пак така.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: