ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Има решение и наказани за мъжкото хоро в Калофер
Автор: Васил Динев 15:59 / 06.01.2021Коментари (14)11309
© btv
Ето какво каза по повод днешното мъжко хоро в Калофер областният управител Дани Каназирева пред камерата на Plovdiv24.bg:

"Уважавам традициите, неведнъж съм присъствала на днешния ден в Калофер, но ситуацията днес е различна и правилата трябва да бъдат за всички и да се спазват. Заповедта на министъра е ясна - когато има масови мероприятия, кметът отговаря да няма струпвания, а когато има трябва да се носят предпазни средства.

Взе се решение за съставяне на акт за неспазване на противоепидемичните мерки тази сутрин, много хора не носеха маски. Ще се прецени дали на кмета на Калофер, или на юридическо лице да бъде съставен актът - тоест на администрацията му.

Кметовете следят за спазването на заповедите на министър Ангелов и те правят съответната организация. Днес в Пловдив на всички участници им бяха направени бързи антигенни тестове, всички отрицателни и едва тогава бе допуснато те да участват, освен това всички бяха с предпазни средства за разлика от Калофер".



Още по темата: общо новини по темата: 28
20.08.2021 »
07.06.2021 »
15.04.2021 »
11.01.2021 »
08.01.2021 »
07.01.2021 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Значи купона с Глория в затворено помещение часове е законен?!?, а хорото на чист въздух за много по-малко време е незаконно. Еййййй не се наядоха продажниците..... Вземете спазвайте законите за народа, а не за ПАРИ!
+2
 
 
Браво на калоферци ! Тези последователи на 'Истанбулската конвенция' да се определят веднъж -мъж или жена са? На външен вид и по фризурата им не им личи ...
0
 
 
Я да питам. Има ли наказание за Джъмбо от преди Коледа? За H&M? Там също имаше 500 човека на 5 етажа магазин. За пързалката на главната има ли? Ако няма, не знам защо точно това им е трън в очите? Може би ще хванат корона от водата? Явно властите събират пари за нов хладилник за РЗИ-то и всяка хилядарка им е важна? ЗИЛ-ът работи ли още?
-2
 
 
Нека ура-патреотите, които с измисления обичай си мият топките и плашат рибата да идат доброволци в ковид отделенията, па там да се бият в гърдите, че правят нещо полезно за хората.
+3
 
 
Въпроса е резонен - защо в Пловдив няма наказани ? Поповете защо не са наказани, които бяха без маски днес при ваденето на кръста в Пловдив ? Полицията защо го допусна, като на мястото имаше полицай и не само - във видеото в другата новина в сайта се вижда как полицая помага за събитието ? За едни може, за други - не може ? А едно хубаво дело може ли персонално срещу Дани Каназирева за некомпетентност и двоен стандарт при взимането на решения и вън от поста ? А срещу държавата за същото - осигурява провеждането на събитието в Пловдив, но не и в Калофер ? А попа, дето хвърля кръста, ако ще следваме закона, не е ли за акт за подстрекателство към неспазване на мерките ? Мога да питам и наказвам до утре ако ще си играем на наказания, оставете хората да се забавляват, не ми имитирайте дейност, политическа мърша такава
+2
 
 
Защо тогава и в Пловдив няма наказани ?
+2
 
 
Това хоро е част от България и българщината!!! Наказание трябва да има за идиотите, които наказват българите!!! Който наказва тези автентични българи, дано бъде наказан от Бог! Това е кощунство! Това е по-страшно от комунизъм!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: