ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев Пловдив има нов собственик!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:32 / 07.01.2021Коментари (26)16656
©
Руският милиардер Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев Пловдив. Снощи Сдружение "Ботев Пловдив“ е гласувало акциите да бъдат прехвърлени на бизнесмена. До няколко дни всичко ще бъде официализирано.

Очаква се тренировките на "канарчетата“ да бъдат водени от новия треньор Азрудин Валентич, който е доведен именно от Зингаревич. Изпълнителен директор на пловдивския клуб ще бъде испанецът Даниел Серехидо.

Съвсем скоро към Ботев ще се присъединят няколко нови игричи. Според информация на "Гонг" футболистите вече пътуват към България, като в момента се намират в Истанбул.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В отговор на "бате Боыко" Немскиыат саыт Трансфермаркт показва много интересна информациыа за тримата нови в Комат-ево. Марио Младеновски е играл като титулыар в само 31%-та от сресхтите. Има само 26% игрално време, което прави около 23 минути. Резервен играцх. Кевин Хоог Йанссон е бил по-далбока резерва и от макето. Като титулыар е запоцхвал в 19%-та от сресхтите с 32% игрално време, което прави по-малко от 30 мин. Преминава в Фремад А. от схведскиыат Мйаллбы на 31-ви Йануари 2020 год. Алйиретса Реда Рабеи има по-добра визитка. Тоы е запоцхвал като титулыар в 63%-та от сресхтите с 54% игрално време. Като атакувасхт халф, в 11 мацха е отбелыазал само 1 гол и има една асистентсиа. Та да обобсхтим сега: 1. Тук говорим за 3-ма резервни футболисти на Втородивизионен Датски клуб. 2. Цасхтите тези 3-ма са били резерви при сасхтиыат този треныор, коыто сега ги води тук 3. Тзингаревиц иска да отбие номера с привлицхането на схиптара за треныор. Локомотивец сам, но не мога да приема такива подигравки ц кометевтси. Тоыа "милиардер" ыавно има много лосхо мнение за Балгарскиыат футбол и неговото идване е единствено с користни тсели, а не за да помогне на отбора. "бате Боыко" ли си, кав х.ы си не знам, но се питам далы ныамасхе да е по-добре ако басхта ти си бесхе ударил една рацхна, вместо да те прави
0
 
 
Ма тоыа Тсингаревиц схте да е голыама работа. Колкото две малки зети заедно де. Само какав тренер докара, иыыыы. Босхныак. Голыама работа. Ма като го гледам, маы тоыа схте е по зыан и от ониа мангал Пицциццхи ли бесхе ? И гледам какви футболисти води от Даниыата. Страсхилисхта. Да му мисли Киро Гела. Бре то турцхин на турцхин ной не вади казват, ама насхти йилтити от Комат - ево сха скриыат топката на делиорманските резаци. Нацхи голыама работа схте да е Тсингаревиц. Ныама геле.
0
 
 
Доста е рано да се говори кое е за добро и кое за лошо. Няма как да се знае в контролираната и без това от мръсни руски капитали България. От прочетеното в коментарите обаче човек може да разбере, че в Пловдив всички инвеститори идват в Ботев заради политически натиск или да перат пари. А Локомотив привлича всички кристално чисти бизнеси и искрени бизнесмени, които от малки са си мечтали да наливат пари на Лаута.
-1
 
 
Браво на Зингаревич.Човек дошъл от някъде си и започва да налива пари.Какво по хубаво от това да изсипе 5 млн .евро .Стига да е истина папагалите ще се стабилизират най накрая.
-1
 
 
Само на мен ли ми мирише на пране на пари и голямо прецакване на феновете на "Ботев". Хукнаха подир първия появил се богаташ, съвсем като алчна к***а. Без да се замислят дори, какъв може да бъде неговият интерес да вземе клуба. Надали някой вярва, че е от любов към един доскоро напълно непознат му клуб. Пари от футбол в България няма как да направи. Тогава какво остава?
0
 
 
Защо феновете трябва да събират 110 000 лева на милиардера да издържа отбора, не трябва ли да е обратното. Да изкара кинти от джоба и да си издържа отбора-милиардера.Сбъркана работа!
+1
 
 
Честито канари, вече си имаме собственик! Професионален клуб не може да се финансира и ръководи от феновете. Това не е нашата отговорност. Нашата отговорност сега е да не се разделим на партии, антигиздаковисти и антипалийскисти. Трябва да приемем споразумението между новия собственик и Сдружението относно членовете на ръководството. Нашата сила е голяма и можем да помогнем за възраждането на отбора. Не трябва да забравяме обаче, че ако енергията ни е насочена в грешната посока, можем да се окажем деструктивни и да тровим атмосферата в отбора!
-1
 
 
Цирк Балкански, ряпа да яде. На простите канари им дай виртуални милиони и черешки и им гледай сеира. Ските са намазани, чакаме да започне истинското предствление. Шоуто е гарантирано. Заредете се с повече пуканки и бира, сеир ще има много.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 07.01.2021 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: