ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зингаревич пристига в Пловдив, ще гледа контролата между Ботев и Етър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:36 / 15.01.2021Коментари (46)9455
©
Новият собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич ще пристигне в България другата седмица. Руският богаташ ще остане на родна земя няколко дни, за да види с очите си как се движат нещата в клуба. Зингаревич ще наблюдава даже и приятелския мач между "канарчетата“ и Етър, която ще се състои на 23 януари.

Не е изключено милиардерът да доведе със себе си ганайския талант Емануел Току, за когото Plovdiv24.bg вече информира читателите си. 20-годишният халф идва от датския Фремад Амагер и е спряган за заместник на контузения Тодор Неделев.

"С Току имаше проблем, свързан с паспорта му. Нещата обаче документално вече са уредени. Момчето ще пристигне при нас до няколко дни, но не е изключено да пътува и заедно с г-н Зингаревич. Това ще бъде уточнено скоро, тъй като все още не е ясно дали босът ще пристигне тук директно от Щатите, където е в момента, или от Дания“, пише "Блиц", позовавайки се на свои източници.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Футболистите и треньорите на Локомотив (Пловдив) продължават да очакват заплатите си за месец ноември, пише "Тема Спорт". Ръководството на "черно-белите" в лицето на Христо Крушарски бе обещало още преди празниците през декември, че ще плати дължимото за старта на подготовката на 6 януари. Десет дни по-късно това все още не е факт. Нещо повече, след една седмица, на 23 януари "смърфовете" вече ще имат да взимат по две заплати, след като дължима ще стане и тази за декември. Отделно играчи и треньори имат да взимат и цели три премии за последните си три победи в шампионата - разгрома с 6:0 над Ботев (Пловдив) в дербито, 1:0 над Ботев (Враца) и 2:0 със Славия.
на 16.01.2021 г.
0
 
 
Добро утро в темата на Ботев. Тема в която чете,размишлява и коментира целият град. Хубаво бе и в темите на другите три клуба да има дискусии и живец ама няма!
0
 
 
Имам чувството,че у някой феЙнове на другия градски обор са се образували комплекси и затова се вълнуват от идването на боса на "противника"
+2
 
 
Циганите кръв серат. Значи всичко върви по план.
-2
 
 
И белградския сом го посрещнахте като аслан но си тръгна насран и то без завръщане, а рашън-бляд какво е замътил очаквайте подробности.
-1
 
 
Добре дошъл на руския мафиот. Дано не ви фалира, че забавата ще секне резко, но сега на въпроса...Днес е ПЕТАк, честит празник, честит Ожболтден. Да благодарим на кЪнарите за незабравимите спомени, Купите, Шестаците, ПетАта. Ще се спомнят вечно. И дано не се разпаднате, че няма да има с кой да се забавляваме и най-вече да се гаврим, с горките кънари..
0
 
 
Днес е ПЕТАк, честит празник, честит Ожболтден. Да благодарим на кЪнарите за незабравимите спомени, Купите, Шестаците, ПетАта. Ще се спомнят вечно. И дано не се разпаднате, че няма да има с кой да се забавляваме и най-вече да се гаврим, с горките кънари..
0
 
 
Уж отбор на милиардер, а контролите ще са с:Гигант гр. Съединение, Етър, Царско село? Малко селски звучи.
-2
 
 
Тировете с милионите кога пристигат. Ей станаха милиардери тез индианци:)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: