ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Надпис "Гордостта на Пловдив" и върху тениската за 109 години Ботев
Автор: Стойчо Генов 13:39 / 28.01.2021Коментари (24)6072
©
Както Plovdiv24.bg първи информира читателите си, ПФК Ботев пусна в продажба специална тениска, посветена на 109-ата годишнина от основаването на клуба. Привържениците могат да си я купят от магазина на базата в "Коматево", както и от фен-магазина на улица "Нестор Иванов" №1.

Фланелката е с надпис "Гордостта на Пловдив", който стои на екипите на представителния отбор за настоящия сезон в Първа лига.

Цената на тениската е 20 лева и всички приходи от продажбата ще бъдат пренасочени за кампанията "100% Ботев Пловдив“, имаща за цел откупуването на 39% от клубните акциите, които в момента са собственост на ТЦ-ИМЕ.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Кой допуска такива фалшиви новини и факти и върху фланелки.Те може утре да си поръчат и шампиони на шашампионите или гордоста на света .А дори не се гордост и на Коматево.По добре им беше с казана за ракия на хората ,затова и там ги мразят,камо ли да се гордеят.Може да са на Рогош,Маноле ,Стряма ,ама купата е няма.
-3
 
 
Тези са жени ,бе-лашкат ги а на тях им е хубаво!Като онодените булки ,сутрин метат ,прават баница и им е весело как са ги опънали през нощта- както и на "нашта гордост".Горкият Пловдив ако тея са му гордостта!!!
+3
 
 
пък ний от джамията сми истинските. утки-майни.
-3
 
 
Срам за Пловдив и Коматево.На кой сте горди.
-2
 
 
Абе горди горди..колку да сми горди с тая петъ и шестте шпека
-2
 
 
Селянките пак са изакаха на метеното, ти ги праскаш с 6 бахура на 0, а те написали 6-1 на обратно на фанелите от овча вълна.
0
 
 
Бухахаха.Гордостта на Пловдив.Да се смееш ли да плачиш ли.Тия кюнлии само дето не изпаднаха от групата кой къде ги хване ги лашка с по 6 парцала те били гордостта.Хахаха няма такъв цирк.Цял ден мучат даим направят стадион като че ли като имат стадион ще почнат да играят пайтаците
+2
 
 
Биеш ги 6:0 и им взимаш най-важната купа в клубната история, а те се пишат "гордост". Е няма толкова тъпи и прости индианци, никъде другаде. Да се смееш ли, да плачеш ли?.... Дано само тия мошенници дето уж ще ги взимат, да не ги фалират, че няма да има забава. Дерзайте отличници, искаме шоу, искаме цирк, искаме да се забавляваме с вас. Дано оцелеете.
0
 
 
Както беше казал един мъдрец, не е на добре когато отговаряш на въпроси, които никой не ти задава. Буферите отново с анализи. Проблемът е, че нито някой им ги иска, нито някой им вярва. Вече не ги и чета. Но...словото е свободно. Пишете, пишете...
+2
 
 
Тази вечер от 21:30 ч. по TV Рома,за всички фенове на Локомотив и по настояване на Хр. Крушарски ще се излъчи филма" Таборът отива към небето". Г-н Крушарски настоява да бъде изгледан от феновете. Съдба! Какво нещо е живота?! Как се обръща палачинката?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: