ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Жители на "Левски - Г" изригнаха: Слави, махай се от квартала ни!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:12 / 04.02.2021Коментари (8)187077
©
Драмите между жителите на столичният квартал "Левски-Г" и Слави Трифонов нямат край! Обитателите на махалата събират подписка, за да изгонят телевизията му "7/8 ТВ" от района. Хората там са настръхнали срещу екипа на Дългия и се жалват, че във вечерното шоу на медията умишлено се уронва престижа на квартала, в който живеят около 40 000 души.

"Всеки гост започва участието си с подигравка към квартал "Левски-Г". Знаете ли, че това вреди на всеки един от нас – заедно и поотделно? Публичната телевизионна подигравка с квартала намалява цените на нашите имоти. Лишава ни от инвестиции на фирми. Отблъсква други хора към квартала. Създава ни лош, персонален имидж, защото ти си човек, който живее в скапания "Левски-Г". Така че имам един призив към всички съкварталци: Да изгоним телевизия "7/8 ТВ" от квартала! Да върви другаде да създава лош имидж на друг квартал! Не на нашия! Много благодаря за честта, ама моля вече да си ходите", пали се в социалните мрежи Бойка Трифонова.

Обитателите на квартала недоволстват срещу конкурса "Мис Левски-Г", който според тях отново бил ироничен и силно подигравателен. Предаването "На кафе" например, се снимало в Нови хан, който е на 30 км от центъра на столицата, но нито водещата Гала, нито някой от панелистите в сутрешното предаване, изтъквал този факт със сарказъм и дебелашки хумор. Напротив, покрай преместването на тв екипа селото нашумяло и цените на имотите за няколко години се вдигнали почти двойно.

Жителите на "Левски-Г" изтъкват достойнствата на квартала, като най-голямото е, че се намира само на 6 км от ЦУМ и само на 20 минути пеш от него. Освен това има голям публичен басейн, прекрасна гледка към Витоша и Стара планина, редовен транспорт, без задръствания и уредена инфраструктура. За доказателство те публикуваха панорамна снимка на квартала, направена с дрон.

Само месец след настаняването на телевизията на Слави в квартала в края на 2019 г., местните хора започнаха да недоволстват. Оказва се, че екипът, който работи за "7/8 ТВ", нарушава правилата и въпреки това се държи доста нагло. "Хората на Слави паркират навсякъде - улици, тротоари, градинки, а днес, след като не можа да си намери паркомясто, един тръгна с мръсна газ и щеше да блъсне една жена“, оплакваше се в социалните мрежи очевидка. Местните жители се дразнели, че едрогабаритните джипове на екипа били паркирани на места за инвалиди, запушвали страничните паркоместа на блока, в който е телевизията, писа "Уикенд". 

Само ден, след като местните обитатели на "Левски-Г" започнаха да се жалват в социалните мрежи, че няма да оставят нещата така, от екипа на шоуто се свързали с най-яростната защитничка на квартала – психотерапевтът Бойка Трифонова и й предложили да гостува, за да защити името на квартала и да изтъкне предимствата му. Епизодът с нейното участие щял да бъде заснет след около две седмици.


Още по темата: общо новини по темата: 3169
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
предишна страница [ 1/529 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Те тия от екипа му са пълни помияри.Ако става ха за нещо музикантите му-щяха да се реализират по симфоничните оркестри на Запад. Нито един от тях обаче не е на световно професионално ниво за да бъде допуснат до там. Освен да сипят простотията на Консерваторията друго за 20 години не видях
0
 
 
Не подкрепям никой в спора ,но искам всеки с ръка на сърцето да каже преди 7/8 ТВ да отиде в Левски Г ,някой въобще беше ли чувал за този квартал. И преди някой да започне с обидите ,имам роднини в София и ходя доста често.
на 06.02.2021 г.
+1
 
 
От “Левски-Г” до ЦУМ са 6км и се стига за 20минути пеша!!!!! Евала на тези пешеходци,дано да имат вода за охлаждане на подметките
0
 
 
Де да беше 20 минути пеша до ЦУМ,ама не още 2*20 и може да сте там!!!
0
 
 
Най-яростната защитничка :):) на квартала – ПСИХОТЕРАПЕВТЪТ Бойка Трифонова: "...Да върви другаде ДА СЪЗДАВА ЛОШ ИМИДЖ НА ДРУГ КВАРТАЛ! НЕ НА НАШИЯ!" - българската народопсихология, какво да правиш! :):) И сериозно - не дай си Боже да попаднеш на такъв психотерапевт... :(:(
0
 
 
Слави си е комплексар от едно време, какво друго очаквате от него и екипа му? Когато един комплексар се сдобие и с повече парички комбинацията става страшна... За съжаление, такива като него са в изобилие!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Купа на България, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Футболно първенство за ветерани
Държавата прехвърли 4 имота и Небет тепе за стопанисване на общината
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: