ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Сдружение ПФК Ботев: Нужни са само още малко усилия от всички жълто-черни сърца!
Автор: Стойчо Генов 12:55 / 15.02.2021Коментари (32)5645
© Plovdiv24.bg
Кампанията "100% Ботев Пловдив" вече събра над 77 000 лева до момента, провери Plovdiv24.bg. Тя е за откупуване на 39% от акциите, които в момента са собственост на обявената в несъстоятелност фирма ТЦ-ИМЕ. Крайният срок е до средата на тази седмица, т.е. остават 3-4 дни.

Ето какво съобщиха от Сдружение ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти, кампанията "100% Ботев Пловдив“ продължава към своя успешен завършек. Събраната сума вече надхвърли 77% от необходимите 100 000 лв, като тук не влизат част от приходите от онлайн търга, както и тези от третата партида тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев Пловдив. На път сме да завършим успешно втора поредна кампания в рамките на няколко месеца! Нужни са само още малко усилия от всички жълто-черни сърца, за да докажем безкрайната си любов към Ботев Пловдив.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Сподели какво ново....
на 16.02.2021 г.
0
 
 
Я пуснете на търг гащите на Капитана Мацата - Мариян Огнянов. Щото вие сте единствения клуб в България и Европа с циганин капитан . Но е по добре да се каже че Локото са цигани .
-1
 
 
верно бе... един го написа по долу - проста сметка... 10000 фена по 20 лева = 200 000лева. това са две кампании успешни и три заплата на новия треньор! На ФИНАЛА на ФИНАЛИТЕ нали бяхте хиляди милиони фенове. билета беше 10-20 лева. Ако все един за който твърдите че е бил там - по един билет отдавна да сте забравили за процентите. А то какво излиза - фирмите дават, пимка дава, фенове на други отбори помагат, селяндурите правят търгове и купуват билети - и пак не стигат - и кво излиза, май всичко ви е медийна проганда, а насреща я има 2-3000 фена, другото паприкаш на заплата! и тоя милиардер, няма 50 евра да кихне, шампиони щял да ви прави. продавахте се, сега се продавате, за бъдеще... ми то е ясно - като миналото. И скоро пак ще играете пловдивско дерби за купата, ама за аматьорската - с маричката или спартак. размисли от един трилиардер
+2
 
 
Не мога да разбера просто защо има толкова комплексари тук. Всеки да си гледа отбора. Толкова ли няма какво да правите, че едни и същи хора киснат в темите ни и ръсят едни и същи глупости като безмозъчни маймуни всеки ден.
+1
 
 
Какво ви бърка вас миризливи мангали, че събираме средства? Това си е наша работа.От вас никой пари не иска. Много сте се, загрижили пе**ли чернобели. . Я си серете във вашите си копанарските теми.
-1
 
 
Това с събиране на пари стана параноя на едни хора .Имате милионер собственик и искате от феновете .Самуилов милионер в управата.Смешни сте .
-1
 
 
УТРЕ НАГРАЖДАВАТ ЛОКОМОТИВ И ФУТБОЛИСТИТЕ НА КЛУБА С „ПОЧЕТЕН ЗНАК НА ГРАД Пловдив“ Утре по време на редовното заседание на Общински съвет ще бъдат връчени отличията „Почетна значка на град Пловдив“ на футболистите на „Локомотив 1926“ Пловдиви „Почетен знак на град Пловдив“ на клуб „Локомотив 1926“ Пловдив, гласувани с решения №190, №191 и №226 от 2020 г. на Пловдивски общински съвет.Припомняме, че през миналата година Локомотив Пловдив спечели за втора поредна година Купата на България и Суперкупата на страната.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
-3
 
 
БОТЕВИСТ СЪМ, ОБИЧАМ СИ ОТБОРА, НО...НЕ МИ ХАРЕСВА, ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ПАРИ ОТ МЕН, НЯКОЙ СЕ РАДВА НА ВСЯКА КОФА ИЗЛЯТ БЕТОН, НЯКОЙ МИ КАЗВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ЧАКАМ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ, НЯКОЙ МИ КАЗВА, ЧЕ САМО ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯМ БЕЗ ДА КРИТИКУВАМ, БЕЗ ДА МИСЛЯ...И???КВИ СА ТИЯ ХОРА ВЕ???ЩЕ СИ ПРАВЯ КВОТО СИ ИСКАМ, ЩЕ СИ ПРИКАЗВАМ КВОТО СИ ИСКАМ, ЩЕ СИ ПСУВАМ КОЙТО ТРЯБВА И НАЙ-ВАЖНОТО...С МОИТЕ 100-200 ЛЕВА ЩЕ СИ КУПЯ КВОТО АЗ СИ ИСКАМ!!!МИЛИАРДЕРИ....АРЕ НЯМА НУЖДА!!!
-4
 
 
Ей на това е вика тарикатлък. Взимат играчи с по хиляди евро заплати, ама не им достигат 10-20 хиляди лева за дълга и просят от изтерзаните и измъчени фенове. Дайте една заплата от на Па Конате и Току и парите са събрани, ама нали трянва аванта да има за Пальо и компания. Жълти мошенници, няма никъде другаде такива лъжци, като вас. Ама за да има тарикати, трябва да има много глупаци. А такива идиоти в жълтите редици, с лопата да ги ринеш.
-4
 
 
Вашата любов винаги се е изразявала в пари! То не беше ли христола, фадо, оня мустакат цингър от дпс, бойко. Сега ако не ги съберете занзибаревич да не отлети за дания?!
-2
 
 
100 000 и 50 000 преди това. За има няма 2 месеца време 150 000 събрани от феновете! Ако е истина - шапки долу! Но смятам, че тук има трезво мислещи хора, които виждат, че всичко това е театър. Няма лошо. Щом все пак има кой да ги дава тези кинти. Въпроса е - за какво го прави? Бъдете здрави и Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: