ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Пропадна награждаването на футболистите на Локо с "Почетен знак на Пловдив"
Автор: Васил Динев 11:26 / 16.02.2021Коментари (35)3956
© Plovdiv24.bg
Пропадна награждаването на футболистите на Локо с "Почетен знак на Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината - прекалено дълго проточили се дебати по точката за презастрояването на града под тепетата по време на днешната сесия на Общинския съвет.

Футболистите са били предупредени, че церемонията трябва да се състои от 11,00 часа, като те са се явили в кулоарите на Дома на културата "Борис Христов" петнадесетина минути по-рано.

Въпреки това обаче до 11,15 часа състезатели и ръководители (сред които Христо Крушарски и Георги Иванов-Гонзо) не са били повикани за награждаването и те са си тръгнали, преди то да се състои.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Само са вмирисали общината,и са ги изгонили да се къпят.
на 16.02.2021 г.
0
 
 
ЕЛЕМЕНТАРНАТА ЕТИКА ИЗИСКВА,когато си определил среща с някой, независимо от вида и тематиката на срещата, да се обадиш в достатъчно предварително време и да кажеш,че ще закъснееш или че не можеш да дойдеш и да се извиниш. "Старейшините" можеше да прекъснат временно заседанието си или да предупредят Локо,че награждаването ще се забави малко.Нито едното, нито другото,което говори, че не само не са помъдряли с времето,но им липсва уважение и самоуважение.Чест прави на Локо,че са си тръгнали запазвайки достойнството си.
+2
 
 
Тя простотията не ходи по гората,а при тъпия кмет с в общинския съвет...Нищо добро не чака Пловдив,само драпат да вземат заем и да Усвоят едни милиони...После такса смет и данък сгради най-скъпите в България!
-1
 
 
Хахахахахахахахах пак ли "жАлтити" са виновни бе, лилави венци???
0
 
 
Тези от локомотив никой не ги брои за живи. И 5 купи с 5 пети и 9 гола да вкарате, не ви вземат насериозно. Защо ли? Отговорете с сами защо е така. Защо това "неуважение" няма как да се случи на Ботев. И не се оправдавайте с Кмета. Имате достатъчно хора в управлението на града ваши фенове. Потърсете причината поне веднъж при вас. При карикатурата-собственик, при почетния ви президент, при бившите ви собственици-покойници и живи тото играчи, при адвокатите(фенове) при Вълчо Атанасов. Защо не ви вземат никъде на сериозно? Заради миналото ли? Помислете и си направете изводи. Оставете жълтите, те нямат вина за това. А са и много слаби в момента и не са на нивото ви.
+1
 
 
Чл.7. Пловдивският общински съвет удостоява с това отличие български и чуждестранни граждани, юридически лица и институции, които имат съществен и значим принос за развитието на града и заслуги към неговите граждани.....И някой да ме светне,с какво тези ритнитопкови са допринесли и имат значим принос към развитието на Пловдив,изрично казано в чл.7.....?????
0
 
 
Здравко и общинарите за пореден път се показаха като несериозни и безотговорни хора. Това го няма и в Африка. За това Пловдив е на това диридже.
-1
 
 
Всеки да си направи сметка, какви долнопробни кмет и ОС имаме начело на града си!!!??? Разбирам ЖълТурската болка в случая, но Локомотив и играчите му си заслужиха тези награди и беше редно те да си ги получат , както е редно!? Другари общински съветнижи и НЕ уважаеми кметове, вие сте СРАМ за Пловдив!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: