ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Легенда на Ботев: Разочарован съм от новите чужденци, нещата хич не ми харесаха
Автор: Стойчо Генов 09:09 / 18.02.2021Коментари (22)7904
© Plovdiv24.bg
Легендата на Ботев (Пд) Костадин Костадинов направи остър коментар за ситуацията в любимия му клуб, като изрази мнение, че болката му е голяма и нещата "хич не му харесват".

Гледах първия мач с Арда и съм разочарован както от загубата, така и от играта. Поне за момента, макар че е рано за изводи, според мен тези чужденци, които дойдоха, не са по-добри от онези, които си заминаха. Но пак казвам - рано е за изводи“, коментира легендарното дясно крило на "канарчетата" от 80-те години.

"Истината е, че не съм в кухнята, но не ми харесаха нещата, хич не ми харесаха. Просто има прекалено много чужденци в отбора. И това не е от сега. Така беше при Станимир Стоилов, при Вили Вуцов, при Желко Петрович, при Валентич... Това си е стара болка и стара глупост, не само на "Ботев", а на почти всички в България“, каза още Костадин Костадинов, цитиран от "Мач Телеграф“.

"Заради всичко това няма да има национален отбор, но все треньорите са виновни. Ясен Петров ще трябва да търси играчи на Луната. Знам, че може много, в това съм сигурен. Той ще избере най-доброто, но не знам от кое. Дано успее Яската, пожелавам му успех. Болката ми е още по-голяма, защото школата на Ботев е сред най-добрите. В "А“ и "Б“ група има сигурно 20 човека, наши юноши, на които или им е даден малко шанс, или никакъв. Ако не друго, ще са по-мотивирани от настоящите. В интерес на истината е хубаво, че Иван Василев и Димитър Пройчев отидоха под наем в Дания. Колкото по-малки заминат за чужбина, толкова по-добре. Тук щяха да играят по 5-10 минути“, завърши Костадин Костадинов.
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Времената са други. Младите сега трябва да се борят за мястото си в международна конкуренция. Навремето играехме с един и същ състав по десет години, с четиринайсет, петнайсет футболисти. И за десет години имаше по два три трансфера в двете посоки. Сега футболистите от страните от ЕС са със същия статут като българските. На младите от школата ще им се дава шанс, ако са равностойни на чужденците, ще имат предимство. Ако не са, няма как! Компромис не е възможен, защото в конкурентните отбори няма да се правят компромиси. Отборите са взаимно обвързани. Писа се, че Зингаревич ще привлече треньори за школата от Англия и Холандия. Ръковостството явно вижда проблемите в школата.Преждекоментиращите са казали за нашите перспективни футболисти много. От поколението на Радослав Терзиев бяха Марин, Айтов, общо бяха пет футболисти. След това Серкан го спрягаха като новия Неделев. След това Наско Милев и т.н.
+3
 
 
селската порода на локо проститутките е генна, така се раждат и нищо не може да ги промени...вижте ги тук малоумните коментари на нискочелите примати
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Коце,големия проблем на футбола ни са ТРЕНЬОРИТЕ В ШКОЛИТЕ,а не в първите отбори. В школите трябва да е голямата инвестиция. Първо базите (ние сме щстливци) и след това много в треньорите. Това е отделна цяла наука няма нищо общо с мъжки отбор. Недей се изхвърляй да критикуваш.Надявам се новите хора да са наясно с материята, У нас всеки тренер на юноши иска да ги прави шампиони,което е огромната им грешка.За успешен тренер на определен набор се счита ,ако от този набор 1-2 се наложат в първия обор. Всичко друго е утопия!
+7
 
 
Не мисля, че не се дават шансове на юношите, даже напротив! За съжаление юношите невинаги използват тези шансове и не продължават да работят, за да надграждат. Типичен пример в момента са Работов и Крис Добрев. Работов тръгна много силно, направи добри мачове, но от известно време върви надолу, вместо нагоре. Същата работа с Крис, вярно имаше тежка контузия, но също не се развива колкото ни се иска. Единствено може би Тонев поддържа добро ниво, но и при него има още много какво да се желае. Генерално юношите са много зле подготвени физически и тактически, затова не може да се интегрират успешно при мъжете. Тук на 22-23 години още ги броим за юноши, а вижте какво правят истински юноши на по 17-18 години, като Халанд, Мбапе, оня от Барселона и т.н. Иска се много работа, здрави тренировки и тактическа подготовка.
+9
 
 
Професия "легенда" вече няма."Ботев"Пловдив изключително толерантно е давал възможност на бившите си футболисти да работят в клуба след приключване на кариерите си.На първо четене от онзи силен отбор от 80-те години само Пикито/Бог да го прости/,Благо и Коцето Танев не са заемали ръководни или спортно-технически длъжности!Изреждам по постове...Вичев-дълги години треньор на вратарите,Киро Пейчев,Трифон Пачев -и в момента е в клуба ,заемал е какви ли не длъжности,Славчо Хорозов,Наско Маринов,Панчо Раков,Митко Младенов-в момента се води шеф на школата,Ванката Кочев-трудолюбив и точен човек работил съвестно и в школата и като помощник-треньор,Маринчо Бакалов-от президент до скаут,Коцето Костадинов- на 34 години без никакъв опит назначен от "брокерите"за изпълнителен директор/Пачев за технически,след като свърши"белия хляб/осъдили клуба и му взели микробуса за школата/,старши-треньор и какво ли още не,Георги Славков/Бог да го прости/"Златната обувка"-шеф на базата",Антим Пехливанов,Краси Манолов,Петър Курдов,Иван Михайлов,Петьо Зехтински,Митко Аргиров,Наско Пашев-и в момента "скаут"...Васко Симов си живее в Малта а Гошо Георгиев беше даже президент на "Маричката".Кой от всички изброени показа високо професионално ниво достойно за клуб като "Ботев"?Къде работят професионално в момента?Само "работягата"Кочев доказва ,че е достоен да работи във всеки един клуб/лично мнение/.Да са живи и здрави всичките но...Апропо,понеже говорим за ЛЕГЕНДИ,също беше положението и с шампионския отбор на "Ботев"от 1967 година!В клуба работеха /за съжаление повечето вече не са между нас/Мишо Карушков,Георги Найденов,Райко Стойнов,Виден Апостолов,Иван Глухчев,Динко Дерменджиев,Георги Попов,Добри Ненов...все големи футболисти и личности!За юношите-не виждате ли ,че още на 13-14 години вече имат "мениджъри"които им мътят главите за трансфери в чужбина преди да поиграят 2-3 години и да възмъжеят в родния си клуб!!!Крис Добрев пропиля една година след "трансфера"в "Порто",Коко Илиев още на 15 години беше уреден за "Интер"и няма как да го задържиш,Слави "Шопов"на 17 години в "Хееренвеен",Наско Чернев и той беше пред трансфер в Испания пък се върна...мениджъра му го "просветлил",че в България защитник не можело да направи кариера!?Как да ги задържиш?Приятен ден и само "Ботев"!
-5
 
 
Бате Коце, как смяташ да играят момчета от школата, като се представя, че собственикът държи правата на 2000 руски шведчета от Африка, които трябва да играят за да може евентуално някой да блесне и да може да ги шитнат изгодно. Школата я забрави, да си търсят късмета където намерят. Както се казва няма пълно щастие. Ще се радваме на чужди Пелета.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: