ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Доц. Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:11 / 22.02.2021Коментари (25)6868
© БНТ
"Който иска да се ваксинира, нека го направи. Няма проблем от моя страна, но го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх". Това заяви доц. Атанас Мангъров пред Нова тв.

"Не бива да се забравя, че когато бяха вкарани тези ваксини, първата работа на всички фирми производителки беше да бъдат освободени от отговорност за всяко нещо, което може да се случи след ваксинация. Второто нещо - когато отидете да си поставите ваксината, вие трябва да подпишете едно информирано съгласие, с което разтоварвате от отговорност всички тези, които ви правят ваксината, което за мен, а и за всеки нормално мислещ човек, би трябвало да бъде много притеснително", отбеляза доц. Мангъров.

Той е категоричен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин.

"Когато се получи този процент от населението, които да имат имунен отговор срещу този вирус, нещата ще започнат да затихват", каза той.


Още по темата: общо новини по темата: 17015
28.03.2024 »
27.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
предишна страница [ 1/2836 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мангъров е голяма скица. Иска стаден имунитет по естествен начин, такъв досега се постига само и единствено с ваксини. Защото иначе вирусите мутират и те заразяват отново. Отделно не само за тази ваксина не се носи отговорност, поне не индивидуална. Но нали иска да печели политически дивиденти.
+2
 
 
Ама чакай сега, Мангъров. Ти взе да си противоречиш, братче. Начи от една страна "пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин", от друга страна "го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх”. Демек, не е защото така ще затихне вируса, така ли да те разбирам? Ти си привърженик на естествения начин. тогава. А тия ваксини ги правим сега просто за удоволствие. Какво предлагаш ти? Ми дай да чакаме 5 години още, за да сме сигурни, че ваксината ще е напълно сигурна, а междувременно да оставим вируса да зарази тия 70 % по естествен начин. И тук възниква въпроса, ако направим така, за какъв "чеп" ни е ваксина срещу вируса въобще? Ако някога хората бяха чакали с въвеждането на електричеството, да стане то на 100 % сигурно, още щеше да колим животни за мас да си пълним лампите с нея и още щяхме да стоим на тъмно. Дори днес, електричеството не е на 100 % сигурно, както наскоро се доказа при момчето стъпило върху шахта, по която тече ток. Ето заради такива приказки производителите лобираха да се премахне отговорността от техните плещи. Не щото ваксината ще избие хората, а защото те са дали стотици милиони и всеки дето му се появили глисти или хемороид на задника ще го изкара "страничен ефект" и ще ги съди после за глупости. И ти да беше... и ти щеше да го направиш.
+1
 
 
За всяка хирургическа интервенция, пък и не само, се изисква информирано съгласие от пациента - медицинска практика, едва ли много притеснително !
-3
 
 
Прав си професоре, но защо натискащите да се ваксинираме не казват нищо категорично и доказано за ваксините? За евентуалната вреда от тях, за процента вероятност и срока на ефекта от тях, за състава им, за страничните ефекти....? Само, давайте да се ваксинираме? Ами, няма как в такъв случай, нормален човек да се ваксинира! Това е натрапване и изкуствено, насаждана истерия!
0
 
 
този ще го прибератнякой ден.Цял Израел се ваксинира цяла Великобритания той още говори че ваксините били вредни и непроучени.Нещастник.
+1
 
 
Естествено че на своя отговорност. Сдухан, аз на твоя отговорност нищо не бих направил.
0
 
 
Този "лекар" няма ли да спре да пречи с говоренето си , да раздвоява хората Смята се ,че е най- умният, най- знаещият, що за човек е!!! Престанета Мангъров да се изказвате, гледайте си сега политиката, така поне няма да вредите !
+2
 
 
Анти-човекът казва 70% от населението да проболедува и пандемията ще свърши!? Но не споменава, че мутациите са факт, който ни вкарва в перманентна спирала от непрекъснато "проболедуване", за което край няма и така ще си бъдем вечно в пандемия! Също не споменава колко от тези проболедуващи ще "прескочат трапа" и на чия съвест ще тежат. Мисля, че няма по-вреден на обществено ниво от "лекар" престъпник.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: