ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Фенове на Локо бесни: Кмете, вие сте срам за Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:24 / 27.02.2021Коментари (32)12163
Ето какво написаха от Фенклуб Локомотив Пловдив в социалната мрежа Фейсбук:

"Вчера на "Лаута" Христо Бонев се обърна към кмета Димитров с думите: "Няма да съм жив, докато го построят този стадион! Неговите подчинени само за далавери работят! Плаче ми се! Скоро ще дам интервю пред всички медии и ще кажа всичко!".

Заставаме изцяло зад казаното от легендата на българския футбол, който каза истината в очите на кмета. Това е най-точната оценка на случващото се в Община Пловдив и е от много време тема на разговор в черно-белите среди.

За пореден път кметът най-демонстративно показва различен аршин в управлението си и в усилията си за търсене на финанси за стадионите в Пловдив! Парите, необходими за единия стадион, нарастват с часове, а мълчанието по казуса с другия и пречките се създават на всяка крачка!

Кмете, вие сте срам за Пловдив!"

Още по темата: общо новини по темата: 212
29.03.2024
11.03.2024
22.02.2024
15.01.2024
22.12.2023
19.12.2023
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Той винаги е бил страшно прозорлив прозря ,че по-голямата част от феновете на Локо са от ромската махала и по същите пътища стигна до единственият реален изход от строителството на лайнут джамъсъ
+1
 
 
Срам сте вие, черно- бели завистливи мангали, вечно гледащи в чинията на другия! Искате всичко наготово! Не е ли различен аршин, че единия отбор си взе стадиона на концесия и се мъчеше да строи и да плаща такси, а другия не плаща наем и до ден днешен, не плаща ток, вода и други консумативи? Тогава не надигахте глас! Какво е виновен кмета, че още нямате проект? Какво е виновен, че ще строите трибуна по трибуна? Бонбонев защо не обясни как взе къща на Железарска, чрез скандална заменка?
+1
 
 
Бонев, стига клевети! Какво повече да направи кмета за вас?
+2
 
 
ЧЕРНО БЕЛИ МАНГАЛИ ВИЕ ИЗЛАГАТЕ България , СТАДИОН НЯМА ДА ИМАТЕ :) ЯЖТЕ х*я МАЙКА ВИ де**а СМЕШНА
+2
 
 
Зико е кмет на Пловдив!А отбора на Пловдив винаги е бил,е,и ще бъде БОТЕВ!!!!! КЮСТЕНДИЛЦИТЕ ДА МЪЛЧАТ
-2
 
 
Неадекватна работа купи сънува, чакай чакай малко бат зики
на 27.02.2021 г.
0
 
 
Вярно е, че ходехме заедно на мачове и бяха прекрасни времена. Но и тогава всеки си дереше гърлото за любимия отбор,но извън дербитата подкрепяхме пловдивските отбори.Но демокрацията ни промени. Вече не сме приятели, а сме съдружници,съсобственици или съпартийци,разбирай и опозиционери. Сега е времето на догмата "всичко е пари, или "времето е пари". Сега не си казваме извинявай приятел, а набиваме "нищо лично пич" и му дръпваш столчето. Жалко за отминалите времена. А иначе Бонев е прав.Не може личните интереси и симпатии да надделяват над обективните фактори.
0
 
 
Защо феновете на Локомотив излагат Бонев, не мога да разбера. Толкова ли не са наясно, че той се изказа неадекватно? Гонзо се опита да потули излагацията, кмета го мина метър, спести му унижението. Той вероятно очаква, че е възможно без одобрен проект да започнат някакви строителни дейности. "Негови подчинени само за далавери работят" си е клевета! Сега ако се самосезира прокуратурата да изясни кои са точно тези негови подчинени поименно, които работят само за далавери, ще трябва да представи доказателства, а при липса на такива упоменатите лица могат да претендират да изчистят името си!
+1
 
 
"В сряда (10 февруари) се проведе работна среща между ръководството на ПФК Локомотив, проектантите на стадиона и представители на Фенклуб Локомотив. На нея бе представена подробно идейната концепция на стадиона с всичките необходими разрези на отделните трибуни и идейната разработка. Бяха изразени предложения, които ще намерят отражение в доработката на самия проект, съобщиха от Лаута. След като бъдат отразени всички мнения, архитектите ще дадат обратна връзка, така че да има информираност по въпроса. " Т.е. още няма внесен проект в общината /както казват и самите строители във видеото от вчера/, но важното е декларации да се пишат и Зулума да манипулира хората.
+1
 
 
Някой слуша ли внимателно целия запис видяли че гонзо отиде до Зума да го успокоява да не говори ....между кмета и гонзо-кмета каза до сега бяхте с 2 проекта,искате да се играе и да се строи това всичко е бавило нещата,кмета каза от наша страна смятам че сме направили доста компромиси и гонзо не отрече каза не обръщай внимание на някои крайни фенове.Спрете да пишете неверни неща имате си президент ръководство работете
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Марица не даде гейм на ЦСКА в първия финален плейоф за титлата
Браво, гладиатори! Спартак с решителна крачка към Втора лига
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: