ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
От "Лаута": Джентълменското поведение и верността са синоними на истинските майни
Автор: Стойчо Генов 11:25 / 28.02.2021Коментари (9)5179
©
Фенклубът на Локомотив Пловдив подхвана нова инициятива, наречена "Любовта е черно - бяла", научи Plovdiv24.bg. Тя е насочена към нежни половинки по случай международния ден на жената 8 март.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение от "Лаута":

Локомотивци,

The Magic of Plovdiv и Организация Трибуна Спортклуб се включват към призива на Фенклуб Локомотив Пловдив за подпомагане на любимия ни клуб със съвместна инициатива.

"Любовта е черно - бяла" е инициатива, насочена към нашите нежни половинки, нашите дъщери, майки и баби по случай международния ден на жената 8-ми Март.

Джентълменското поведение и верността са синоними на истинските майни. Нека покажем уважението и любовта си към нашите дами. Да им благодарим, че ни разбират за отдадеността ни към Гордостта на Пловдив.

Специалната дамска тениската ще бъде налична от 4-ти Март в магазина на стадион Локомотив, както и ще може да бъде закупена от страницата във Фейсбук на Фенклуб Локомотив Пловдив.

Всички средства ще бъдат пренасочени към ПФК Локомотив Пловдив 1926.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
само Ботевисти могат злобеят по този начин но такива са фактите по добри сме и зависта няма почивен ден и аз да направя забележка защо се разрешава на хора без имена да коментират но това са страхливци които се срамуват от коментарите си
0
 
 
Срам сте за България!!! Ода за Локо-Простака! С малко помощ от Радой Ралин И много помощ от Хр.Ботев! По-страшен от СПИН-а, по-опасен от рака! Най-страшното зло си остава Простака! За Него няма ни Църква, ни Пости! Няма Велик Ден, ни Бог да го Прости! Дай му да проси, да се оплаква, Да търси той сметка, да ти натяква. С какво Боже пред тебе сгрешихме? Дали Волята Твоя строшихме, Дали грешно се ние молИхме? Или ти Боже грешно разбра ни? Защо Боже ти нази избра ни? Та Простака Боже ний да търпиме? Със мерзости долни той нетърпим е! Той може на мъртвия нож да забие. Той може на прОсяка зъб да избие! Той може и да помага, Но тежко му на който помогне! За него, Простака-всеки трябва да знае. Помощта му трябва всеки един да признае! По вестници, по телевизия. Ако може и по Евровизия! Ако обаче спипат го, ток да краде! Ако високо-волтов кабел той отвлече! То трябва да остане скрито, покрито, И все посреднощ, и все инкогнито! Не признава той Бога! Храма Божи не приближава! В Църквата влиза само за Комка или ако някой раздава! Тъй молим се ние Всинца, Богу горещо. Но и Бог е безсилен пред туй Чудо Зловещо! Бог е безсилен пред СПИН-а, пред Рака! И безчинства навред, туй Нещо-Простака! Но Нивата явно не иска Молитва. Тя иска Копане! Затуй трябва, ние Мотиката здраво да хванем! На Злото гръбнака ний да прекършим! А не пред олтара сЪлзи да бършем! На Зло Куче му трябва здрава Тояга! Такава каквато само нЕму приляга! Такава която ще го научи на ред, и обноски, Която ще го накара да плаща своите вноски! Само тогава Простака ще разбере, Че в Живота, Простащини никой не ще!!
0
 
 
Хубава инициатива за нежния пол.За виртуалните билети защо не се подарява един календар.
-4
 
 
Какви истински майни сте вие хахахахах дори левски и цска имат повече фенове в Пловдив от вас ... не забравяйте къде бяхте като взехте лиценза на велбъжд , цигани .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: