ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо доста изтормози феновете си, но все пак продължи победния марш за Купата
Автор: Стойчо Генов 19:19 / 01.03.2021Коментари (29)6810
Локомотив (Пловдив) доста изтормози своите привърженици, но все пак продължи победния си 4-годишен марш в турнира за Купата на България. "Смърфовете" вече са на четвъртфинал в най-новото издание на надпреварата, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това стана факт, след като черно-белите победиха много трудно третодивизионния Беласица (Петрич) с 2:1 на стадиона в квартал "Лаута".

Димитър Илиев (72-дузпа) и Бирсент Карагарен (87) се разписаха за родния си клуб, а Димитър Стоев (51) вкара попадението за гостите.

Жребият за следващия кръг ще се тегли в четвъртък вечерта.

Както се очакваше, мачът се игра предимно в половината на гостите, но въпреки това чистите голови положения бяха рядкост. В 27-ата минута след центриране и рикошет топката се озова в Кристиан Илич, който овладя и стреля незабавно с левия крак, но вратарят на Беласица изби.

Десетина минути по-късно Димитър Илиев се пребори с противников защитник в пеналта и отправи прехвърлящ удар с глава. Атанас Димитров от гостите обаче успя да изчисти топката метър пред голлинията.

В края на първото полувреме Гомис отправи поредния удар към вратата на Беласица, но топката профуча покрай гредата в аут.

В 51-ата минута Беласица шокира домакините с красив гол. Стивън Кирилов преодоля Конър Руан и проби по дясното крило, след което центрира по земя към точката за изпълнение на дузпа. Там Димитър Стоев засече мощно с десния крак и не остави никакви шансове на Илко Пиргов за 0:1.

Точно 20 минути по-късно Локомотив изравни резултата. Димитър Илиев преодоля Атанас Димитров в наказателното поле, след което бе спрян от него. Съдията Васил Минев отсъди дузпа, а тя бе реализирана от капитана на черно-белите за 1:1.

Три минути преди края Локо стигна до пълен обрат в резултата. Петър Витанов направи 30-метрово центриране с левия крак на далечна греда, където Бирсент Карагарен овладя топката и с диагонален шут простреля отлично играещия до този момент вратар Захари Димитров за 2:1.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Николай Николаев, Кристиан Гомис (61- Момчил Цветанов), Давид Малембана, Петър Витанов, Лукас Салинас (90+1- Иван Арамазов), Бирсент Карагарен, Конър Руан, Димитър ИлиевКристиан ИличГеорги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 47
18.05.2021
16.03.2021
16.03.2021
16.03.2021
16.03.2021
15.03.2021
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мангустите пак с измислени дузпи и третодивизионни отбори ги бутат до финал.
-1
 
 
Честита победа на всички! Индианците помечтаха , но мача се играе до край и закономерно победихме. Труден мач , така ще са и другите , имаме контузени и наказани днес липсваха няколко основни играчи , а всички играят на максимум срещу нас. Важно е , че победихме миналата година с Литекс мача се разви по същият начин , а на финала вдигнахме купата. САМО ЛОКО!
0
 
 
Да припомня на селските, понеже се мъчат да омаловажат спечелените ни трофеи, че видите ли сме имали все лесни съперници....Миналата година отстранихме подред: Литекс, цска-1948, Левски София и на финала припоците от ЦСКА! За капак бихме Лудогорец и то насред Разград за суперкупата! Ако някой друг ФК у нас е бил подред такива съперници, нека да го сподели? Локомотив го направи! През 2019-та бяха по-леки, но пак имаше инфарктни мачове, ....с изключение на финала! Само големите отбори могат да обърнат мач, като днешния! Да се стягат, защото с такива игри, като днес и в петък, не се постигат големи цели! Само Локо!
-1
 
 
Честита победа майни. Страхотна радост ни носи този отбор последните 2-3 години <3
+6
 
 
Преди доста години чичо ми (ботевист) ме водеше на стадиона. Съседът ни беше локомотивец и три часа преди мача чичо ми звънеше у тях, за да ходим заедно. По пътя се дръглеха приятелски, от типа "тоя път сме много по-добри, поне тройка ще отнесете", "да, ама пък ние с една контричка ще ви бием с 1:0, че така най-много боли", и подобни. На стадиона сядахме един до друг. Когато Ботев вкарваше гол, скачаше половината стадион, когато Локото вкарваше - другата половина. Нямаше "фен-групировки", "мощни хореографии" и подобни дивотии. Имаше малко по-гласовити групички зад вратите, и това беше. След мача - двамата заедно на масата, отново с приятелски закачки. А, да, и другата седмица, като играеха например Локо и ЦСКА, и двамата отиваха да викат за Локото. А по-другата седмица на Ботев-Левски и двамата викаха за Ботев. Няма значение кой на кой отбор е фен, когато играе пловдивски отбор всички (е, повечето) пловдивчани бяха за него. Само между пловдивските отбори имаше разделение. В тази връзка - браво на Локото! Когато (дано) дойде мач с Ботев, ще се разделяме.
+2
 
 
Големите за това са големи. Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и т.н с отбори от 3 дивизия играят и стигат до такива резултати както Локомотив Пловдив. Шоуто на големите!!! Затова Локомотив Пловдив е България!!!
+3
 
 
ЖЪЛТИТЕ ЗАЕШКИ СЪРЧИЦА ,ИСКАМ ВИ ТИХИЧКИ МИЛИ МОИ !!
0
 
 
Кюнлиите,като всяка година пак през иглени уши се промъкват.
+2
 
 
Хубавото е ,че жълтата сган ще умрат от яд.Иначе с такава игра нищо хубаво не ни очаква.Пълни мърди,с Етър не им стигна,със Загорец също.Няма отбор който сам да се бие.Срамота,още малко и от Петрич да паднем.Акрапович постигна своето,изгони добрите резерви заради неговия любимец Ралица,разби резервния отбор и сега ще видим много зор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: