ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Грандиозна издънка на Слави преди изборите! Плю и на пловдивската си структура!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:44 / 05.03.2021Коментари (18)26319
© БГНЕС
Както по-рано днес ви информирахме, скандали тресат младата партия на комика Слави Трифонов. Коренът на проблемите, за които разкрива бившият вече областен координатор в Монтана, е спускането на парашутисти на водещите места в листите за депутати, без да се съобразяват с местната структура.

Нещо подобно се е случило и в Пловдив. На първите три позиции, единствените избираеми, са спуснати софиянци. Това означава, че на практика депутат пловдивчанин партията на Трифонов няма как да има.

Като водач на листата е спуснат скандалният "сценарист" Тошко Йорданов Хаджитодоров, който щял да стъжни живота на всеки, който се осмели да пренареди листата чрез преференции. Втори и трети са пак софиянци - Антоанета Андонова Стефанова и Теодора Маргаритова Пенева.

В областта Тошко Йорданов Хаджитодоров отново е водач.

Действията на ръководните фактори в партията на Трифонов тотално са отвратили структурите, но шоуменът искрено се надява скандалите да не станат публично достояние и имиджът му да е достатъчен, за да влезе в парламента и да вкара максимален брой депутати, които както се оказва са софиянци, на които е обещано.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дали в листата са Пловдивчани,Първомайци или марсианци,няма голямо значение.Просто трябват работещи хора.Надежда всяка тука оставете,ние сме в ада,който сами си създадохме,и продължаваме да го надграждаме!Промяната е в нас.Утре започва от днес!
0
 
 
Царя е гол = Слави е прост! Тоя тъпак без сценаристи е като кукла на конци без марионетките дето го навигират как да си клати бастуна. Затова и не го пускат много публично щото без сценарии и написани текстове ,не може два лафа да обели,камо ли да води диспут. На тоя бастун политиката му я натрапиха тези дето му дадоха хляб в шоубизнеса. Сега трябва да връща. А на него му се повръща. Няма енергия нито той,нито партията му. Нямат идеи,могат само да има констатират с плюнки. Това е стила на Радев. Всъщност по начина на поведение може да се сетите,че всички са проекти на един куклен театър. И той е в Кремъл ,а това са му надеждите тук.
0
 
 
Кой е пловдивчанин Боко ,Корнелия или На Слави сценариста.Всички действат еднакво .
+9
 
 
Славчоооо кажи по колко пари им взе да станат депутати ....много долен си ЕЙ!Дано пловдивчани имаме разум и изядеш един предизборен пловдивски шут в г....!
+12
 
 
И Дългия КурНелия правят една исъща грешка.Спускат парашутисти и после се чудят защо не ги избират.
+8
 
 
Мистър Такъв народ,ние в Пловдив чалга не слушаме! Ама много ми е странна комбинацията-чалгар със Световна шампионка по шахмат/огромно уважение към А.Стефанова/...
+18
 
 
Трябва да сме наистина много изкукуригала и проста нация, ако допуснем тази чалгаджийска пасмина да се докопа до парламента.
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+16
 
 
СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА УМНИ ХОРА!ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ИЗНЕСОХМЕ НА РАМЕНЕТЕ СИ..."ПРЕХОДА"!ЛЪГАХА НИ СТОТИЦИ ХОРА, ОБЕЩАВАХА НИ, НО КОГАТО ЗАХАПВАХА КОКАЛА НИ ЗАБРАВИХА, ПОСЛЕ И ДРУГИ И ДРУГИ...СМЕНЯХА ЦВЕТОВЕ, ПАРТИИ, УБЕЖДЕНИЯ САМО ДА СА ТАМ НА ЯСЛАТА!КОЙ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК ЩЕ ГЛАСУВА ЗА СЛАВИ?!ТОВА Е БАРЕКОВ-2, ДАЖЕ МНООООГО ПО-ЗЛЕ!БАРЕЧКАТА УЖ Е МАЙНА АМА НИ ХВЪРЛИ НА МАЙНАТА СИ, ОПРАВИ СИ ЖИВОТЕЦА И СЯ МУ Е КЕФЛИЙСКО!МИСЛЕТЕ ХОРА, МИСЛЕТЕ!!!ИМА ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ, АКО НИЕ НЕ ХАРЕСВАМЕ ТЕЗИ СЕГА В ПАРЛАМЕНТО, Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ДАЛИ В СЪЩНОСТ НИЕ СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ИЛИ...УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ ОТ МААЛАТА...?!ХУБАВ УИКЕНД НА ВСИЧКИ!
+17
 
 
Искаш да влезеш в политиката, а не познаваш манталитета на пловдивчани. Същото прави и Нинова. И двете партии ще бъдат изненанадани!
+19
 
 
Селяк, той така си мисли, че ще действа хората, както в селското му предаване и телевизия. Пак ще има кой да му се върже, но дано да се усетят на време повечето хора!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Кауза Колежа
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: