ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Премии на играчите ще има за Нова година, но не се знае за коя
Автор: Стойчо Генов 11:17 / 06.03.2021Коментари (7)5389
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е категоричен, че няма никакви притеснения преди днешното дерби с ЦСКА-София, което е от 17,30 часа на стадион "Българска армия". Бизнесменът отсече, че няма да обещава допълнителни премии за мача срещу новия отбор на Бруно Акрапович, за когото каза, че е предал Локомотив с напускането си в края на полусезона.

"Няма да има премии. Наказани са за слаба игра. Знаят за какво играят. Най-вече за себе си. Премии ще има за Нова година, но не се знае за коя. Напрежението, шоуто и разправиите трябва да са извън терена. Футболистите трябва да са спокойни и да показват това, за което тренират. Ние не се притесняваме от нито един съперник. Без публика не е толкова важно къде играеш. Ще търсим максимума срещу ЦСКА на "Българска армия“ и срещу Лудогорец в Разград за Купата. Доказали сме се и другите трябва да се притесняват от нас. Със сигурност треньорският щаб знае какво да говори на играчите и какво да направи, за да постигнем това постоянство, за което говорим", заяви Христо Крушарски, цитиран от "Мач Телеграф".

Собственикът на "черно-белите" взе отношение по темата за съдийството, което в последните дни е в центъра на скандал в родния футбол.

"Спокоен съм! Няма какво да ме напряга преди този мач, а преди всеки друг. Доказали сме какво можем и искам да го покажем. Аз със съдиите не се занимавам, знаете много добре. Крайно време е обаче да се вземат в ръце и да си вършат работата, а да не ми плачат кой какво бил казал за тях. Съдията трябва да си гледа работата. Една-две грешки не са проблем, всеки ги прави. Личи обаче, когато някой ми е излязъл само да крепи плото (б.ред. - плета) да не го духне ветъро, както казваме в Говедарци. Това не е добре и няма си траем“, коментира още Христо Крушарски.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крушарски каза няма премии защото не играха добре.Прав е и днес ще видим взеха ли си поука.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.03.2021 г.
-4
 
 
ти първо плати заплатите за ноември и декември, пък тогава друго. До тогава ще избяга половината отбор, щото си в кирча с кинти те. Саде локо
на 06.03.2021 г.
+1
 
 
Благодарим ти, Дон Крушо. Жив и здрав да си. Благодарим ти за Купите и незабравимите емоции.....и все така да клатиш жълтите с Пети и Шестаци.
0
 
 
Хаха как се гъбарка с индианците и журналята бат Ицо. Голям си Круши.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: