ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев показа агресия и заслужи точка срещу Левски
Автор: Стойчо Генов 18:49 / 07.03.2021Коментари (13)8575
© ПФК Ботев
Ботев (Пд) показа агресивна игра и завърши 2:2 като гост на Левски в мач от 20-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Атанас Илиев (16, 55) бе точен за гостите, а Найджъл Робърта (33) и Мартин Петков (39) вкараха за сините.

Въпреки точката и доброто си представяне "канарите" не успяха да прекъснат негативната си серия от 24 години без победа над Левски в София, като оттогава имат вече 23 загуби и 2 равенства от общо 25 мача.

Освен това възпитаниците на треньора Азрудин Валентич продължават и друга твърде неприятна серия, тъй като вече имат 10 поредни двубоя от Първа лига без победа.

С днешното реми Ботев вече е с актив от 17 точки и заема 11-о място във временното класиране.

Ботевистите влязоха доста добре в мача и още в 13-ата минута създадоха добра ситуация за гол. Реда Рабей намери с дълъг пас Атанас Илиев в наказателното поле, където нападателят засече от въздуха с левия крак, но неточно.

Само 3 минути след това обаче Илиев коригира мерника си и откри резултата. Това стана след груба грешка на Сулака, който позволи на Маркиньос да пробие отляво и да подаде по земя към Атанас Илиев. Той засече с левия крак, пращайки неспасяемо топката в горния десен ъгъл на вратата на Микулич - 0:1.

В 33-ата минута Левски изравни. Робърта получи топката отдясно в наказателното поле, финтира елементарно Марио Младеновски и отправи диагонален шут за 1:1. При попадението и вратарят Георги Аргилашки не се намеси по най-добрия начин.

Точно 6 минути по-късно левскарите стигнаха до пълен обрат в резултата. Робърта пусна пас към Мартин Петков и той от границата на наказателното поле изстреля бомба в горния ляв ъгъл на Георги Аргилашки за 2:1.

В 55-ата минута Атанас Илиев вкара второто си попадение в мача. Маркиньос проби отдясно и шутира силно, но се получи по-скоро пас към Илиев, който протегна левия си крак и изравни резултата - 2:2.

Четвърт час преди края след центриране от корнер Мишел Еспиноза засече с глава, но топката срещна напречната греда.

В добавеното време късметът отново избяга от "канарите". Филип Филипов центрира отдясно и Славчо Шоколаров засече топката с крак, но тя профуча много близо покрай гредата в аут.

Ботев игра в състав:

Георги Аргилашки, Филип Филипов, Станислав Работов, Марио Младеновски (59- Атанас Чернев), Па Конате, Реда Рабей, Емануел Току, Мишел Еспиноза, Славчо Шоколаров, Атанас Илиев, Маркиньос (74- Димитър Тонев).

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Изпусната победа след 4-5 пропуснати чисти положения,греда и неотсъдена дузпа за игра с ръка.За пореден път се видяха проблемите в защитен план като цяло.Хубав стил на игра за който трябват обаче и 3-4 нови изпълнители които съм сигурен,че следващия сезон ще бъдат привлечени.Сега най-важното е да се стабилизира отбора запазвайки мястото си в групата.Само "Ботев"!
-1
 
 
Беше мач между двата най-слаби отбора в групата! Наистина много слаби! Етър и Монтана са с класа над тези 2 отбора.
+4
 
 
Скандален Пловдив 1912 СМАЗА шопският съдийски урод Динамо !! .... естествено ВЕЧНИТЕ черно-бели селски ПОДЛОГИ на Динамо си изгризаха ноктите на краката от яд и мъка ... МУХААХААХХ ....
-5
 
 
Когато играят два изпадащи отбора на дъното не е лесно, но нека по добрия да продължи.
+6
 
 
По-точно е да се каже, че Ботев днес изпусна две точки. Много пропуски и леко допуснати два гола от два удара във вратата.
+1
 
 
Отборът който трябва да съжалява за пропусната победа безспорно е "Ботев"Пловдив.Доста пропуснати положения и получени голове след грешки на Шоколаров/най-вече/и на Младеновски при първия гол и на Рабей и донякъде на Аргилашки при втория.Браво на Наско Илиев!Продължаваме напред,желая успех в следващите мачове.
-2
 
 
И за още толкова гола асистира Генев. Досега Ботев играеше с най-много 9 души в мачовете си.
0
 
 
Днес играхме с 10 души и изкарахме равен, макар със слаб отбор като нашия. Генев не игра и не можа да играе срещу отбора си. Но Шоколадов пак го направи. Вече поне 5 гола са след негови не/умишлен грешки. Само шефовете в Ботев не виждат очевадното. Докога?!
-3
 
 
В момента това са двата най-слаби отбора в Ефбет лига и хикса е закономерен. Въпроса е кой от двата ще изпадне. Левски има малко преднина с точките, битката ще е люта!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: