ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Диджей от София ще отговаря за Античния театър в Пловдив
Автор: Цвети Тончева 16:25 / 11.03.2021Коментари (8)11403
© Фейсбук
Григор Чолаков
Диджей от София е най-новото попълнение на ОИ “Старинен Пловдив". Това е Григор Чолаков, който е работил на свободна практика под името Dj Funky. Според неговия шеф - директора на “Старинен Пловдив" Богомил Грозев, именно Dj Funky е най-подходящият за длъжността човек.

“Вярно е, че се появиха скандални негови снимки, но аз не назначавам и не избирам служители по Фейсбук профилите им, каза за Plovdiv24.bg  Богомил Грозев. “Изборът на уредник на Античния театър в Пловдив е професионален", добави той и поясни, че Григор Чолаков не бил просто диджей, а човек с магистърска степен и със сериозен бекграунд.

На въпрос дали няма достатъчно пловдивчани, които биха искали да заемат тази длъжност, Грозев отговори, че трудно се намират хора заради ниската заплата - под 1000 лева и затова длъжността не била много привлекателна. В случая диджеят е бил най-подходящият човек, а и длъжността не е изборна.

“Това е длъжност на редови служител, който има над себе си управител. Действително той ще отговаря за обекта, ще следи за неговото състояние, ще приема и предава обекта след използването му, ще прави инструктажи, ще води разговори с организаторите на събития", поясни директорът на общинския институт Грозев.

После посочи, че Григор Чолаков е магистър по специалността "Културно-историческо наследство" и затова се явява най-подходящият кандидат за тази длъжност – уредник на Античния театър в Пловдив.

Грозев каза още, че Чолаков бил работил в миналото в Българо-корейски център и в МОН, но не уточни като какъв точно.

От Дирекция “Култура, археология и културно наследство" към община Пловдив бяха лаконични, че нямат коментар по назначението и че ОИ “Старинен Пловдив" си е самостоятелна единица и сама взима решенията си.


Още по темата: общо новини по темата: 213
16.03.2024 »
18.02.2024 »
01.11.2023 »
15.10.2023 »
28.09.2023 »
26.09.2023 »
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Боги пак е бил захапал клемата на акумулатора... Обича си джама той и т'ва си е. Кой знае на колко вискита е бил... Фиркач е, като кмета!
0
 
 
Мамичката ви долна олигофрени. Тива ли заслужава най стария град в Европа? Прости, долни гербаджии, които хал хабер си нямате от културата на Пловдив. Грозев е най-смешния парашутист, който не може и името да си напише. Вие сте СРАМ за Пловдив и България.
0
 
 
Софиянеца мрази всичко, но най-мрази като го задминат. Шопа и да бяга срещу Пловдив няма как да го стигне, просто са малко селце, което е набедено за убаво и напомпано с пари взело че станало гиздаво. Аз и от Провадия ще направя голям град, само пари да има. Обаче парите не купуват история и класа. А шопа това най-много го яде и затова се назначават разни диарии на ръководни постове, казва им се "айде моето момче сега за 3 бона на месец искам да съсипеш тоя град" и затова гледаме такива нерези с костюм по музеите, бавят се строежи и реставрации. Добър опит шопи гадни, и след хиляда години пак Пловдив ще е на светлинни години от вас.
+6
 
 
Богомил Грозев трябва да си ходи към София вече.
+6
 
 
Той не е просто човек бе.....а ....." Григор Чолаков не бил просто диджей, а човек с магистърска степен и със сериозен бекграунд." Смях в залата баси и бекграунд , да да си лепи пари по челото.....нямам думи.
Спhttp://www.economic.bg/bg/news/7/parviyat-grad-u-nas-kojto-vavezhda-integriran-gradski-transport.htmlодели какво ново....
на 11.03.2021 г.
0
 
 
Тези спуснати парашутисти от София дали ще ги боли за проблемите на Пловдив. На Начо културата няма да се качат и на малкия му пръст, Бог да го прости.
+7
 
 
От кадя накадя такава оримашка пачавра ще ми управлява античен театър, та той и количка със едно колело не може да управлява камули театър! Е *аси и държавата.
+7
 
 
Какъв е този селски царвул бе... веднга ОСТАВКА на всички замесени,,
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: