ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тунчев: Дузпа за Берое нямаше! Ситуацията с Илиев не е чак толкова зле
Автор: Стойчо Генов 21:35 / 12.03.2021Коментари (6)5207
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев смята, че отборът му е загубил 2 точки при равенството 1:1 срещу Берое на Лаута. Младият специалист изрази мнение, че гостите са отбелязали гола си от несъществуваща дузпа.

Ето какво каза Тунчев след края на двубоя:

Спечелихме една точка, но мисля, че заслужавахме 3. През второто полувреме създадохме доста добри ситуации, но не успяхме да ги реализираме. Преди тяхната дузпа имахме чисто положение, но Карагарен не успя да вкара. След това нещата се объркахме и не успяхме да покажем това лице, както през второто полувреме.

За мен нямаше дузпа за Берое. На повторението видях, че футболистът на Берое се подхлъзна. Говорих и с Парвиз и той ми каза, че въобще не е имало съприкосновение с противника. Стараем се да усъвършенстваме завършващия пас и удар, няма да спираме.

Митко Илиев получи разтежение в бедрото по време на тренировка и не искахме да го рискуваме. Докторът каза, че положението му не е чак толкова зле. На Уртадо му трябва повече време за подготовка. Не искаме да привързваме с включванията му, за да не се стигне до контузия. До вторник ще преценим за Илиев, но аз не искам да рискувам никой. По-важно е здравето за един футболист. Лудогорец, за разлика от нас, имат достатъчно футболисти, с които да рутират в състава. Но ние отиваме в Разград, за да защитаваме нашата купа.

Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И стига сте давали акъл на Сашо,не виждате ли че на скамейката няма футболисти,новия му трябва време оставете човека да работи спокойно.Аман от дървени философи.
+1
 
 
Много големи капацитети се извъдихте бе.Толкова големи футболисти ,правят по фрапантни пропуски.Вие искате нашите да не пропускат,няма как да стане.Айде малко по спокойно,не сме Байерн Мюнхен да влиза всеки удар.
+1
 
 
САШО когато губиш трябва да се променя състава след 60 мин резервите ще внесат свежест в състава и това го правят други треньори а когато печелиш се прави промяна последните минути съжалявам че изгубихме 4 точки от Етър и Берое
-1
 
 
Ами вижте какво написах преди два дни,само за червения картон не познах.Да е жив и здрав Крушарски и да има здрави нерви.Дано да дръннем Лудогорец с 15 човека и домакинството
0
 
 
Дузпа нямаше,а БФС ако не са слепи да изгледат записа...Чинков е престъпник,но и страничния е във заверата....Има Прокуратура да се самосезират!!!! Реването на Херо даде Резултат 4 мача ги режели и сега аванта .....Затова няма Футбол и Национален отбор:))
+2
 
 
Да, нямаше дузпа за Берое, реването на Херо преди мача даде резултат, но не може да пропускаме толкова положения.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: