ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фенклубът на Локо: Шест национали! Шест! Любимата цифра на пловдивчани!
Автор: Стойчо Генов 23:25 / 15.03.2021Коментари (26)5507
©
Фенклубът на Локомотив (Пловдив) поздрави рекордните за черно-белите шестима национали.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на привържениците от "Лаута":

За първи път четирима играчи на Локомотив едновременно в националния отбор! Поздравления за Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов и Петър Витанов! Към тях можем да добавим Дейвид Малембана и Парвиз Умарбаев, които са национали на своите държави.

Шест национали! Шест! Любимата цифра на пловдивчани!

Пожелаваме бързо възстановяване на Мартин Луков, който да заеме заслуженото си място в националния отбор.

Футболната мода на България е в черно-бяло! Някой изненадан?
Още по темата: общо новини по темата: 454
11.10.2021
11.10.2021
09.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
предишна страница [ 1/76 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На селянките националчетата да не би да заминаха на гурбет, та са дали фира.
0
 
 
Поздравявам всички момчета, които са попаднали сред избраниците на националния селекционер. Дано да успеят да ни зарадват с добра игра и добри резултати. И нека някои се замислят дали е достойно да наричаш цигани хората, избрани да защитават честта на България! Всеки има право да изразява мнението си относно качествата на един или друг играч. Но ако за вас хората, които представят България са цигани, то какви сме тогава всички ние?
-1
 
 
Това е като извадка от учебник по психология в раздел комплекс за малоценност. Ако реномираните отбори по света дават такива справки всеки път, трябва да си построят полиграфичен комплекс да насмогнат на декларации и манифести.
-2
 
 
Юношите на Ботев с две победи и общо 6 гола срещу Локо на Лаута. Това, че един негър , един с дръпнати очи и четирима роми са викнати да носят куфарите на националите нас не ни интересува. Това прави щастливи единствено тарамбуките от гетата.
-2
 
 
Какъв Локомотив ви гони ве гейбандити?Локо е съдебно заличен,а тия мушмороци горе реално са от Велбъжд!Ето-През 2001 г.собственикът на "Велбъжд" Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на "Велбъжд" в "Локомотив". Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в "А" група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”И есен да сложите тире,като Литекс!!Наздравииии!
+1
 
 
Браво на момчетата, но вие станахте нетърпимо гнусна фенска групичка. Безкрайно комплексираното ви съзнание се е изродило до незнайни висини. Нека си спомним с добро Жоро Илиев, щото постави основите на тая ментална метаморфоза. Да си спомним и най колоритните ви фенове от махалата, които изгонихте по най грозен и расистки обременен начин от стадиона, за което идея нямам как още не сте подгонени от УЕФА. Всъщност явно сте достатъчно жалки за да не ви и виждат. Да си спомним и дядовците ви, които също бяха истински Локо фенове, но за да е още по тъжна тая картинка, повечето сега не сте им нито внуци, нито роднини, а само новодошли откъснати от плодородната земя селяндури! Успех на националите от Локомотив.
-1
 
 
Здравейте мангали от Столюпиново, особени поздрави за Алито написал тази статия. Колкото и да ви е тъжно този ваш комплекс за малоценност ще ви остане завинаги. Всички видяха дори и когати ни побеждавате, че от към публика сте жалки, имате 100 фена който ви знаят играчите. Трябва най-после да си върнете истинските фенове от Столюпиново поради който съществува жалкия ви комплексарски отбор.
-1
 
 
Колко жалко е да си черно- бял комплексар. Честито за националите, повечето го заслужиха с играта си, но жалкия ви комплекс към Ботев Пловдив е повече от смешен..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: