ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нови приятни изненади за привържениците на Ботев
Автор: Стойчо Генов 14:06 / 18.03.2021Коментари (20)8215
©
Магазинът на привържениците на Ботев (Пловдив) вече е с нов сайт и предлага доста интересни артикули за "жълто-черната" общност.

Ето какво съобщиха официално от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив:

Уважаеми ботевисти, 

От днес е активен новият сайт на бултра магазина! В отделните му секции може да видите спектъра от артикули, които предлагаме, както и обновения процес на онлайн поръчка. Днес стартираме и нашата промоция, чрез която може да получите отстъпка от 20% за всеки закупен артикул през сайта, използвайки код BULTRAS12, при финализиране на поръчката в кошницата със селектирани продукти. 

Стараем се да задоволим потребностите на жълто-черното семейство от всички възрастови групи, подобрявайки асортимента ни, като се стремим да работим върху доставянето на нови модели и улеснения. Приканваме Ви да разгледате страницата ни и да се възползвате от промоцията, валидна до 17.04. 

Приятно пазаруване!

Само Ботев!
Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Само човек с нисък статус ,може да умосътвори по-долния коментар.По добре да вярваш в истински идол, като великият БОТЕВ,отколкото да се кланяш на някакъв локомотив,трябва да си стрелочник.ХА-ХА-ХА!!!
+1
 
 
Тоя дърт стрелочник чичо Делю, ако му прегледаш хронологията на мненията, ами той повече се изказва в темите за Ботев отколкото за Локомотив, после нямал комплекси...
0
 
 
Мургавелковци,темата е за феновете на "Ботев"Пловдив.За вас остава събирането на "стинки"за покриване на дълга към НАП и ежедневни "декларации".Днес трябваше да проявите етническо единство и да пуснете декларация в защита на бащата на Фончо който беше арестуван за шофиране под въздействието на наркотици.
-1
 
 
До това 12 беше добре един болт да нарисувате и пред него "Ож" и като тобавиш "Болт" и става! Можеше и едно 6-0 отдолу да напишат. Пак кражби и селски цапаници.
-1
 
 
Да оставим плагиатството настрана. Това е нормално за тях. Обаче прави впечатление колко много стил има в тази цапаница :)! Типично за коматевци! Браво! Навсякъде ще правят впечатление!!! Можеше и още крещящи цветове са сложат. хахаха
+1
 
 
Очаква се към края на седмицата да намалят разсада за доматитО и да има амониева селитра на прИмоция. Валидност до 17.04.
0
 
 
Браво,под всяка статия за великият БОТЕВ,се изказва по някое цигане.Те не се интересуват толкова от локомотива.За това БОТЕВ ВИНАГИ ЩЕ Е ВЕЛИК.
+1
 
 
Защо откраднахте слогана на Съндърланд ве, нещастия крадливи. Как 1 нещо не можахте да измислите сами в тоя живот, крадливо племе долно!
-1
 
 
"Sunderland 'Til I Die" де**а вашата мама жалка плагиатска!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: