ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев удържа натиска на Етър, откараха Атанас Илиев в болница
Автор: Стойчо Генов 19:21 / 19.03.2021Коментари (11)9891
© ПФК Ботев
Ботев (Пд) удържа натиска на Етър и завърши 0:0 в мач от 22-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Ивайло" във Велико Търново. Така възпитаниците на треньора Азрудин Валентич останаха на 10-о място във временното класиране, но вече имат актив от 21 точки.

Първото положение в срещата бе за ботевистите в 12-ата минута. Маркиньос се пребори за топката след груба грешка на Мариян Иванов и подаде към Атанас Илиев отляво. Нападателят стреля силно в близкия ъгъл на вратата, но не успя да намери целта.

Четвърт час по-късно Кнежевич от домакините бе изведен в чиста позиция и отправи диагонален шут с левия крак, но Георги Аргилашки успя да избие.

В 70-ата минута след пробив на Маркиньос топката бе избита от краката му, но се получи пас към Филип Филипов в наказателното поле на "болярите". Той отправи мощен шут с десния крак, но доста далече от целта.

В последната минута на мача голмайсторът на Ботев Атанас Илиев се сблъска с противников играч и получи тежка аркада. Нападателят бе изведен от лекарския екип с превързана глава, а след това линейката го откара за преглед в местна болница.

Ботев игра в състав:

Георги АргилашкиФилип ФилиповВиктор Генев, Кевин Янсон, Па Конате, Реда Рабей, Димитър Тонев (79- Салиф Сисе), Мишел Еспиноза (Славчо Шоколаров), Емануел Току, Маркиньос, Атанас Илиев (90+2- Джонатан Перейра).

Още по темата: общо новини по темата: 707
17.02.2022
13.07.2021
30.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
27.05.2021
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Чета коментарите към статиите от известно време тук. Не съм фен на нито един от двата отбора, но ми прави впечатление, че циганетата са винаги първи в статиите на жълтурите и даже си признават, че са гледали мача. Какво толкова ги интересува как ще свърши мача, не е ли по-важно да се фокусират върху техния си мач? Някои фенове на жълтурите твърдят, че съгражданите им изпитват големи комплекси от това , че са вторият отбор на Пловдив и май се оказват прави.
0
 
 
Индианци, пак познах. Казах ви, че само с много късмет може да измуфтите някоя точка. Етър ви направи дар пиран. С тези посредствени футболисти, ако се спасите ще е цяло чудо.
-3
 
 
Стратегически хикс срещу последния, а конатета, маркиньоси и други големи национали взимат пачки. Така се перат рубли, братя!
-4
 
 
Само не разбирам защо мача се игра на една врата?
0
 
 
Оня мангал още събира хартия някъде из Столипеново и не се е прибрал да се изсере пак тук,в темите на отбора на Пловдив..Пък може и на джамия да е отишъл днес...
0
 
 
Абе тоя Железов няма ли да го изгонят вече? Може ли при сблъсък на двама играчи, да не прекратиш играта и да си продължиш мача? Аман вече от такива неадекватници.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: