ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски има 10 дни, за да спаси лиценза на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 22.03.2021Коментари (18)6510
© Plovdiv24.bg
Локомотив (Пловдив) все още не е изряден в документите за получаване на лиценз за следващия сезон. Крайният срок за подаване в лицензионната комисия към БФС е 31 март, а черно-белите трябва да заявят и лиценз за европейските турнири.

Клубът има дълг от близо 190 000 лева към НАП. От "Лаута“ вече обявиха кампания за набиране на средства, като пуснаха банкова сметка. До момента феновете са събрали над 10 бона, което е твърде малко, твърди в днешния си брой "Тема спорт". Не е никак розово и положението със заплатите на играчи и треньори. На 20 март е станало дължимо и възнаграждението за месец февруари. "Смърфовете“ не са получавали заплати от декември, което също може да натежи за лиценза. Отделно собственикът Христо Крушарски дължи премии и разходи за квартири на някои от играчите.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
До вчера бяха на разсрочено плащане и като минахме пред панчаревската ку*ва вече ни застрашава лиценза. След два дни няма да се говори за това, но и никой няма да потърси отговорност на автора, абсолютна цигания! На какво ли ще се радват помаците тогава?
-2
 
 
На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда. Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още Христо Крушарски.
+1
 
 
"Локо кн. е подсигорен за 50 год."Кога минаха ве мама му стара?
0
 
 
Така е като никой не помага на Крушарски.От общината имат само един отбор ,а за другите 3 отбора не мислят.Та какви ли не фирми бяха натискани за изплащането на огромния дълг на жълтата сган.И още си стои и още фирми се натискат ,а имат милярдер спонсор.Крушарски не парадира с парите си ,но помага и на женския футбол и на волейбола и т.н
-1
 
 
Е, да , но Локото пак ще вземе лиценз, жълтите селянки пак ще трябва да се скрият по дупките си, а на всичкото отгоре, петата и 6-0 им остават завинаги отзад! Локомотив отново е неудобен, защото пак обърка нечии сметки и респективно интригантските "новини" започват да бълват...
+1
 
 
Обратно към родния Кюстендил. Тъкмо по черешово време.
+1
 
 
вай вай пара йок. лъсна голия гъс на другаря Клошарски . загивами братя мангасаряни , апапи , копанари бургоджии и джелизари
0
 
 
Г-н Крушарски от доста време говори, че има известни финансови проблеми, но си мисля че ще намери начин да се справи в ситуацията ! Успех на "Локомотив" в оставащите мачове до края на първенството !
+1
 
 
Изумен съм... надхвърлихте всичките ми очаквания... Евалата на феновете! Честно да ви кажа, очквах 5-6 хиляди да съберете, а се оказаха двойно повече... Браво момчета!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: