ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Корнелия Нинова: 14 партии и организации изненадващо подкрепиха БСП за изборите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 26.03.2021Коментари (1)5850
©
"Благодаря ви, че сме заедно в момент за предизвикателство за всички нас. България е изправена на кръстопът. Предстои важен избор - дали да продълим по старому след 11 години управление на ГЕРБ и Борисов, който ни постави на последните места по всички места, но и на първите места по смъртност, по бедност, по неравенства и по корупция.

Изборът днес е важен дали да продължаваме по този начин или да започнем възстановяване на българската икономика, на българското земеделие, на българската култура и духовност. Да гарантираме на всеки достъп до здравеопазване, където и да се намери в България. Да възродим българското самочувствие. Това е изборът днес пред нас."

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на подписването на споразумения за сътрудничество между левицата и други партии и движения. Тя благодари на всички присъединили се към каузата на БСП за честни избори.

"Никой не може да се справи сам в тази криза, затова обединението ни днес е изключително знаково и важно – да съберем всички честни, почтени хора, които искат промяна. Да им подадем ръка на тези, които в момента се чувстват уплашени и да ги освободим от страха." подчерта Нинова.

Тя обърна внимание на присъстващите,че последното оръжие на управляващите е всяването на страх, на апатия, на намаляването на избирателната активност, към което всички .трябва да се противопоставим. "Нека призовем всички – смело, свободно, честно да излязат да гласуват.", апелира лидерът на БСП.

"Подписваме споразумението тук по две линии – подкрепа в политиките и подкрепа за честни избори. Вчера подписахме с 5 организации, днес с още 9. Ще продължим и другата седмица – тоест ставаме все повече тези, които обединяваме усилията си за промяна, стабилността и сигурността, която искаме да дадем на българския народ.", посочи председателят на българските социалисти.

На срещата представителите на другите партии и движения споделиха тревогите си за бъдещето на българия и важността на предстоящите избори като последна надежда за страната ни. Лидерът на БСП обясни, че всички тези въпроси може да се даде обобщаващ отговор.

"При управление на БСП няма да се краде и ще има държава. Повече държава в ключови сектори за развитието на България – здравеопазване, образование, енергетика. Без да се краде и влезе ли държавата си в ролята, която трябва да има, всичко останало можем да решим. Имаме нужната воля, експертност, разум и честност.", заяви Корнелия Нинова.

Нинова подчерта, че БСП си е поставило за задача да гарантира честността на вота. "Ние ще бъдем гарант за честния вот. Вярвам, че обединени можем да се справим. И на добър час на всички. Вярвам в победата на На 4-ти, с номер 4 в бюлетината.", завърши Корнелия Нинова.


Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
-----При управление на БСП няма да се краде и ще има държава-----Сссссстига бе верно ли.Чудя се до къде може да стигне червената наглост.Тая крушовска наглярка вечерта след изборите пак ще каже че въпреки че са изяли поредния бой от Герб тя пак е победителка.Такава лицемерка няма на света
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: