ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
До Пловдив арестуваха синчето на боса на "Бор Чвор"!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 27.03.2021Коментари (15)174609
©
Недосегаеми ли са синовете на бизнесмените пред закона: Само ден след като синът на пловдивският транспортен бос Ангел Батаклиев предложи подкуп на пловдивски полицаи, отрочето на друг бизнесмен - собственикът на известната фирма "Бор Чвор" е засечен да кара с книжка, която е трябвало да бъде отнета.

Младият мъж е бил арестуван за пореден път. Вчера по обед в първомайски квартал "Дебър" "ченгета" спрели лек автомобил "Мерцедес", управляван от Борислав Минев, който живее в първомайското село Дълбок извор.

По думите на местни хора, Минев си позволявал доста своеволия, имайки предвид общественото положение на своя баща.

Често пъти младият мъж шофирал бясно луксозни возила с изцяло затъмнени стъкла, а с държането си показвал, че е недосегаем на пътя, въпреки че според местните е с отнета книжка. 

И тъй като с редакцията ни се свързаха разгневени читатели, решихме да проверим случая.  

"Блиц" установи, че  книжката на мъжа наистина  е била отнета преди около месец от служители на РУ Чирпан. Тогава при проверка на автомобила водачът е отказал проба за наркотични вещества.

Запознати със случая предполагат, че мъжът е задействал "дебелите си връзки" и е успял да запази книжката си.

Доказва го и решението на административен съд Стара Загора, с което е спряно предварителното действие на заповедта на началника на РУ Чирпан за отнемането на книжката до решаване на въпроса за администравно наказателната му отговорност.  

И така до вчера следобед, когато  отново профучал с бясна скорост от Поповица към Първомай, управлявайки кола със затъмнени стъкла - също като в екшъните.

Този път обаче на входа на Първомай водачът бил спрян от служители  реда и след като била извършена проверка, е отведен в участъка, за да бъдат изяснени  причините, поради които шофьорската му книжка е в него. 

Заядливото му и арогантно поведение усъмнило полицаите, които решили да проверят дали е употребил наркотици, но и този път той категорично отказал. 

Медията ни разполага с информация, че само преди дни задържания е бил на събиране с приятели в курортен комплекс, и от където има информация, че компанията е употребявала съмнителни вещества.  

Събраните доказателства по случая са дали остатъчно  основания на полицията да започне досъдебно производство. Ще достигнат ли ударите на закона галеното синче на собственика на "Бор Чвор", което до момента е свикнало да решава проблемите си  с " връзки", тепърва  предстои да разберем. Борислав Минев често нарушава закона и неведнъж е бил арестуван.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Родителите и роднините не можем да си ги избираме,но за съжаление новобогаташите на прехода не можаха да възпитат наследниците си и в желанието им да са презадоволени се стига до такива изцепки.По лошото е че се опитват да ги отървават от наказателната отговорност която заслужават,а това в повечето случаи води до рецидив и чувство за безнаказаност докато не пострада някой невинен.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
на 28.03.2021 г.
0
 
 
От всякъде става ясно,че конкуренцията му е заложила клопка,но в края на краищата няма лошо,защото посеркото няма място на пътя.
0
 
 
Докато някой ден си намери майстора ! "Ходи баба до намяра" е стара поговорка. Някога ще му се пресекат пътеките с дели фишек с по рошави гърди и жална му майка ! И баща му няма да го спаси ,ако е останало нещо за спасяване изобщо .
+12
 
 
Всичките са пикливи наркоманчета,вечно пияни,всеки момент и с двата крака в *киреча*!Каквито родителите,такива и децата!
+1
 
 
Баща му ни трови с химикали,синчето му ще го отрови като му изхарчи парите за наркотици.Всекиму според заслуженото
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 27.03.2021 г.
+13
 
 
ей , от тия богаташки синчета как едно свястно не излезе бе ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: