ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев: Очакваме мощна подкрепа от Локо и Ботев! Бонев: Винаги ще гласувам за Борисов!
Автор: Диана Бикова 12:27 / 29.03.2021Коментари (42)18267
Очакваме огромна подкрепа от отборите на ПФК "Ботев" и ПФК "Локомотив" и техните привърженици, за да продължат добрите неща за Пловдив. Това каза кандидатът за депутат от ГЕРБ и бивш кмет на града Иван Тотев при посещението на представители на спортната общност в предизборната шатра на ГЕРБ на главната, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Отборите се отнасят с огромно уважение и респект към това, което се прави в държавата и върши в момента общината. Очакваме мощна подкрепа, за да продължим тези хубави политики на ГЕРБ, допълни Тотев. 

Подкрепа изразиха собственикът на "Локомотив Пловдив" Христо Крушарски и изпълнителният директор Георги Иванов

"Тук съм, защото от 30 години демокрация, най-накрая започнаха да се дават средства за спорта и за футбола по-точно. През последните 4-5 години се направи много за футбола. Ще довършим не само стадиона, а и базата и след нас ще остане нещо и ще кажат: "Ето, тези направиха това благодарение на Бойко Борисов"" - каза Крушарски. 

"Смятам, че това правителство направи много и трябва да има още един мандат и да продължи работата си", допълни Георги Иванов.

Легендата на Локото Христо Бонев - Зума беше категоричен: "Не съм член на ГЕРБ, но докато Бойко Борисов се кандидатира за министър-председател, където и да се намирам, ще гласувам за него".

Подробности гледайте в прикаченото видео!



Още по темата: общо новини по темата: 4080
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/680 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
Като не дава някой пари защо не дава, а като даде, защо е дал? Просто даде този, който не ви е любим по партия. Но замислете се вашите партийни любимци какво направиха за 30 години, откакто управляваха?
0
 
 
Айде бе какво се пените??? Били дали пари, за да имат подкрепа на изборите? Е и? Мога да ви изброя други поне 5 управляващи в последните 30 години, които и НЕ дадоха (от нашите пари уж!!!) и пак търсиха подкрепа с празни приказки за светло далечно бъдеще БУКВАЛНО! Та какво има толкоз да го мислите и не не ви агитирам да гласувате за текущите дали (от нашите пари) и търсещи подкрепа! То е просто - сядаш и теглиш чертата има ли и достатъчно ли е дадено и задоволява ли те спрямо предишните или спрямо новите обещаващи (разбира се мисли се и дали обещават реални неща) и ако е ДА, гласуваш текущите, ако е НЕ гласуваш за новите(вероятно и някакви по-стари) обещаващи! Важното всъщност е да се гласува, ама да се мрънка еййй тия с наще пари търсят подкрепа, ми много ясно с кои пари да търсят??? По-скоро всеки да си отговори на въпросът има ли нещо реално направено, задоволява ли те и дали други биха го направили по-добре - ако други биха го направили по-добре - ЕМИ демокрация, пуснете си гласа за тях! Малко по-прагматично мислете бре...Нарочно не включвам абревиатура на нито една партия
0
 
 
А защо са ти болници, нали нямаше вирус?
+3
 
 
Тия се опитват да ме откажат от Локомотив! Много продажни твари в тази държава.
+8
 
 
Много правилно са написали по-долу коментиращите - дадоха НАШИТЕ пари (дали беше редно или не, точно в този момент, е друг въпрос) и сега се перчат с това... И то някакви провалени политици седнали да ни убеждават. Лошото е, че изявени футболни хора като Зума и Гонзо, са се поддали. Не казвам, че не трябва да симпатизират на някого, но нека да не смесват любовта на хората към определен отбор с политически пристрастия. На Крушарски му е простено по причини всеизвестни. Към политиците: Не се опитвайте да привличате футболните фенове така, както "привличате" малцинствата... Към всички фенове: Да покажем в неделя, че не могат да ни използват по този начин
+1
 
 
Очакваш ми големите топки в кухата ти лейка !Тъпанар !
+6
 
 
Не му вярвайте, нищо не направи за клубовете като кмет, сега още по малко..
+2
 
 
Мършоядна нация. Беше ясно като бял ден, че Тиквата ще си търси подаянията от клубовете. В момент на такава зверска криза раздаде НАШИТЕ пари за измислени стадиони, вместо да оправи някоя от държавните болници. Кьорави ли сте, малоумни ли сте - незнам. Идете и вижте на какво прилича която ида е от държавните болници. С 40 милиона се строи болница, а не стадион на който и да е клуб . Прост народ, Гласувайте си му на тоя тиквеник, утре няма да има къде цирей да ви спукат, тъпанари. По малките населени места хората мрат като мухи, щото фелдшери няма даже. Той раздава ли раздава на лумпените, та да му гласуват.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: