ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Акрапович: Изобщо не съжалявам, че напуснах Локо, поех най-големия отбор в България
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:28 / 31.03.2021Коментари (14)4877
© Plovdiv24.bg
Вече бившият старши треньор на ЦСКА Бруно Акрапович даде специално интервю за dsport и "Дарик радио" часове, след като изненадващо бе освободен, а на негово място бе назначен Любослав Пенев. Специалистът разкри, че още преди да бъде взет от "армейците“, е бил предупреден, че няма да има дума в селекцията.

Акрапович е категоричен, че няма за какво да се сърди на ЦСКА и разкри как се е отразила на футболистите новината, че Гриша Ганчев обмисля да се оттегли.  

"Добре се чувствам, просто беше изненадващо. Не го очаквах. Малко съм объркан, но гледам позитивно на нещата и гледам в бъдеще. Книгата вече е затворена", започна Акрапович.

"Стойчо Столилов ми се обади в неделя и за 10 секунди ми съобщи, това беше всичко. За мен е много важно да мога да ръководя големи отбори, където напрежението е много повече и хората гледат по-внимателно. Аз бях успешен, направихме много победи, включително и в Европа. Това за мен е положителното. Негативните неща ги оставям на заден план. Треньорът трябва повече да участва в селекцията, за да изпълни това, което иска и да е успешен", добави той.

"Не бях деен участник в селекцията на ЦСКА през зимата. Те ми го казаха в началото и аз се съгласих така да бъде. Вярвам в себе си, че мога всеки играч да го направя добър. Така и тука познавах много от футболистите, но не съм очаквал толкова много от тях да напуснат отбора. Става малко по-трудно да оправиш нещата, въпреки че безспорно привлечените играчи имат качества".

"От самото начало ми казаха, че няма да се допитват до мен за трансфери. Поставиха ми цел към мен – второ място и Купа. Знаете, че за Купата няма кой да ме бие, това го знаете всички в България. За първенството бяхме четвърти, когато дойдох, сега делим второто място. Реалната цел щях да я изпълня", смята двукратният носител на Купата на България като треньор на Локомотив Пловдив.

"Няма за какво да съм сърдит. Вече дълго време футболът не е това, което трябва да е. Сега е бизнес, много повече парите играят и няма простор, за съжаление. Емоциите оставям на друга страна. Аз се раздавам на 100% за клуба, за който работя. Исках да покажа на фантастичните фенове, че отборът върви напред. Стойчо Стоилов само ми каза, че съм уволнен, не вярвам да е негово решение“.

"Със сигурност нещата в ЦСКА се промениха, след като Гриша Ганчев обяви, че се оттегля. Всеки футболист и служител на клуба си задаваше въпроси какво ще става, какво ще се случи в бъдеще. Това притеснение не е нужно и не е в правилния момент. Малко след победата срещу Славия продадохме Али Соу и Вальо Антов. Много неща се случиха, откакто аз съм треньор. Болни от коронавирус играчи, контузени, успех в Европа, продадени основни играчи… Това са въпроси за бъдещето на клуба, а не за играта. Изобщо не съжалявам, че напуснах Локомотив, следващата крачка беше много голяма, защото поех най-големия футболен отбор в България, няма за какво да съжалявам“, каза още бившият наставник на Локомотив Пловдив и ЦСКА.
Още по темата: общо новини по темата: 873
31.05.2021
29.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
28.05.2021
предишна страница [ 1/146 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Абе кавали напишете нещо смислено.Или нямате умствен багаж за толкова.А на онзи с шпековете явно на него са му били малко онези 5 през 1995 г.,споко ще има още тази и от центъра даже.
-1
 
 
"Акрапович: Изобщо не съжалявам, че напуснах Локо, поех най-големия отбор в България".Не в България, а на Балканския полуостров.Не на Балканския полуостров, а в Европа.Не в Европа, а в света.Бруно, пий си хапчетта по-редовно.И какво стана с Байерн?
-1
 
 
Бруно връщай са в локото -сички те чаками .бай Крошарски се срамува да та покани , ама ний те каним
-1
 
 
Бруно така говори все едно е дошъл в Локомотив с едничката и единствена цел впоследствие да стане треньор на чорбарите за период от 4-5 месеца. Е това вече е наглост, или може би чувство за малоценност. Така говорят неуспелите, когато гроздето се окаже много високо...
-1
 
 
Изпили ни нервите да буташ дървото Аралица за нападател,тирето те разкриха бързо!!!
-1
 
 
А колко футболисти изгони заради Анте Аралица да ни ходи по нервите.Още миналата година можехме да станем втори.Колкото добрини,толкова и лошотии направи,добре,че имаме добър отбор,дано да се запази.Много лешояди има в Българския футбол.
+2
 
 
Стой си там Бруно.Големия отбор те отсвири завинаги.
-5
 
 
Е,и този ги отсвири. Явно много му е мирисало в това локу.
+2
 
 
Ние също не съжаляваме, че напусна, даже ни е кеф, след като те натириха от хибрида!
+1
 
 
Изкривяват му думите. Обаче истинските фенове винаги ще са му благодарни за 3те купи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: